Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lovesmile Já ho platonicky milovala už v dobách, kdy moderoval Superstar
![]()
Holky ja se pridam s prosikem
co bylo v minulych dilech a teda hlavne co se stalo te Rozi?
Ja uz ulici skoro nestiham ale diky vam jsem v obraze ![]()
@Ell-Chmell píše:
@lovesmile Já ho platonicky milovala už v dobách, kdy moderoval Superstar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bude dobrý…
![]()
Holky, té Róze tu sms napsala asi ta Lucie, že?
A tu další sms, jak přišla z Coolny domů ji napsal opravdu Dominik? Řvalo mi tu dítě. ![]()
@NinPe já jsem myslela, ze se Tea vrátí. Jak měla nova někdy na podzim ty breaky s tvářemi novy, tak tam přece byla Tereza s Teou. Tereza si malém sedla Tee na brýle a pak se na sebe culily, tak z toho jsem usuzuvala, ze se do Ulice vrátí…
@lovesmile jaká druhá sms? Tu jsem vůbec nepostřehla. Taky mi rvalo dítě… ![]()
@areca Tak já teda nevím, mě se zdálo, že jak ležela na posteli, tak ji přišla další sms a že v ní stálo něco jako že je naivní, že si myslela, že ji zval do Coolny. A bylo to posláno snad z internetu? ![]()
@lovesmile jj, někdo jí psal z netu, že jestli si myslela, že se s ní chtěl setkat, tak je naivní
no tak zítra to holky praskne..
a kuřízkovo dopr.dele bylo tak dobrý
![]()
Já to chápala tak, že i tu druhou sms Rozině psal anonym, tedy Lucie (nerozuměla jsem teda, jestli tam bylo „že by tě zval…“ nebo „že bych tě zval..“), ale nějak jsem si řekla, že Dominik je sice blbeček, který se urazí, jak není po jeho, ale zas snad není takový pitomec, aby se za to po Rozině vozil, zvlášť když jí chce dál využívat na referáty
.
Ukázky na zítra byly jasné (přistižený Kuřízek s Terezou), nebylo teda poznat, kde k přistižení došlo, ale počítám, že se „nenápadně“ okusovali s autem zaparkovaným někde před Coolnou nebo na podobném místě, kde chodí kolony jejich známých.
@areca píše:
@NinPe já jsem myslela, ze se Tea vrátí. Jak měla nova někdy na podzim ty breaky s tvářemi novy, tak tam přece byla Tereza s Teou. Tereza si malém sedla Tee na brýle a pak se na sebe culily, tak z toho jsem usuzuvala, ze se do Ulice vrátí…
já bych taky chtěla Theu zpátky. Otázka ale je, s kým by ji dali dohromady
![]()
@Samamama Došlo k tomu jednoduše, Tereza dobromyslně řekla Sabině, ať si půjčí sešit od Roziny, ta šla k ní domů a Kuřízek zrovna taky Terezu vezl domů, načapala je před barákem
@Moise píše:
@SamamamaDošlo k tomu jednoduše, Tereza dobromyslně řekla Sabině, ať si půjčí sešit od Roziny, ta šla k ní domů a Kuřízek zrovna taky Terezu vezl domů, načapala je před barákem
Taky mi to připadalo jako v ulici u Terezy. Jsou to blbouni, když se za bílého dne ocumlávají na takovým místě
. Aspoň bude vzrůšo dobrodrůžo ![]()
@Moise Tak jsou pitomí, kdyby je nepřistihla Sabina, mohl je přistihnout kdokoli jiný. Ale zas musíme pochopit, že léta dobře ututlaný cizoložný vztah není zajímavé téma do oblíbeného seriálu
, nedošlo by na výchovný efekt.