Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
22.4.15 19:25

Ježíš já bych toho Dominika s tou Lucii… grrrr… chudák Rózi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.4.15 19:28

@lovesmile Já ho platonicky milovala už v dobách, kdy moderoval Superstar :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.4.15 19:45

Holky ja se pridam s prosikem :-) co bylo v minulych dilech a teda hlavne co se stalo te Rozi?
Ja uz ulici skoro nestiham ale diky vam jsem v obraze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 20:08
@Ell-Chmell píše:
@lovesmile Já ho platonicky milovala už v dobách, kdy moderoval Superstar :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8o :roll:
To bude dobrý… :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 20:09

Holky, té Róze tu sms napsala asi ta Lucie, že? :think: A tu další sms, jak přišla z Coolny domů ji napsal opravdu Dominik? Řvalo mi tu dítě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.4.15 20:14

@NinPe já jsem myslela, ze se Tea vrátí. Jak měla nova někdy na podzim ty breaky s tvářemi novy, tak tam přece byla Tereza s Teou. Tereza si malém sedla Tee na brýle a pak se na sebe culily, tak z toho jsem usuzuvala, ze se do Ulice vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.4.15 20:16

@lovesmile jaká druhá sms? Tu jsem vůbec nepostřehla. Taky mi rvalo dítě… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 20:21

@areca Tak já teda nevím, mě se zdálo, že jak ležela na posteli, tak ji přišla další sms a že v ní stálo něco jako že je naivní, že si myslela, že ji zval do Coolny. A bylo to posláno snad z internetu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
22.4.15 20:24

@lovesmile jj, někdo jí psal z netu, že jestli si myslela, že se s ní chtěl setkat, tak je naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.4.15 20:45

no tak zítra to holky praskne..
a kuřízkovo dopr.dele bylo tak dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.4.15 20:54

Já to chápala tak, že i tu druhou sms Rozině psal anonym, tedy Lucie (nerozuměla jsem teda, jestli tam bylo „že by tě zval…“ nebo „že bych tě zval..“), ale nějak jsem si řekla, že Dominik je sice blbeček, který se urazí, jak není po jeho, ale zas snad není takový pitomec, aby se za to po Rozině vozil, zvlášť když jí chce dál využívat na referáty :mrgreen:.

Ukázky na zítra byly jasné (přistižený Kuřízek s Terezou), nebylo teda poznat, kde k přistižení došlo, ale počítám, že se „nenápadně“ okusovali s autem zaparkovaným někde před Coolnou nebo na podobném místě, kde chodí kolony jejich známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
22.4.15 21:07
@areca píše:
@NinPe já jsem myslela, ze se Tea vrátí. Jak měla nova někdy na podzim ty breaky s tvářemi novy, tak tam přece byla Tereza s Teou. Tereza si malém sedla Tee na brýle a pak se na sebe culily, tak z toho jsem usuzuvala, ze se do Ulice vrátí…

já bych taky chtěla Theu zpátky. Otázka ale je, s kým by ji dali dohromady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
22.4.15 21:08

@Samamama Došlo k tomu jednoduše, Tereza dobromyslně řekla Sabině, ať si půjčí sešit od Roziny, ta šla k ní domů a Kuřízek zrovna taky Terezu vezl domů, načapala je před barákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.15 21:13
@Moise píše:
@Samamama Došlo k tomu jednoduše, Tereza dobromyslně řekla Sabině, ať si půjčí sešit od Roziny, ta šla k ní domů a Kuřízek zrovna taky Terezu vezl domů, načapala je před barákem

Taky mi to připadalo jako v ulici u Terezy. Jsou to blbouni, když se za bílého dne ocumlávají na takovým místě :roll:. Aspoň bude vzrůšo dobrodrůžo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.4.15 21:21

@Moise Tak jsou pitomí, kdyby je nepřistihla Sabina, mohl je přistihnout kdokoli jiný. Ale zas musíme pochopit, že léta dobře ututlaný cizoložný vztah není zajímavé téma do oblíbeného seriálu :mrgreen:, nedošlo by na výchovný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí