Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luc2ka píše:
@Moise no tenkrát snad čekali dvojčata ne?? tak by museli sehnat i to![]()
![]()
Nečekali, Maurerová má dvojčata v reálu. ![]()
Jinak v seriálu byla přenašečka hemofilie, tak odjeli do Londýna na nějaké speciální umělé oplodnění a rovnou se tam přestěhovali.
@Fíková píše:
Nečekali, Maurerová má dvojčata v reálu.
Jinak v seriálu byla přenašečka hemofilie, tak odjeli do Londýna na nějaké speciální umělé oplodnění a rovnou se tam přestěhovali.
To je pravda, ale nakonec v Ulici o dvojčatech byla řeč. Přišel s tím Štěpán, že je brácha s Digi čekají a dokonce tenkrát za nima jel do Anglie se na děti podívat ![]()
A já bych tam tu Digi brala…i s Brzobohatym…aspoň třeba na týden
jako jak žijou, jak se mají a tak ![]()
Nebo klidně bych vrátila Theu…ale ta neni z kadeřnictví no ![]()
Rudolf a Simona… On je děsnej chlap. toto mít doma tak mě klepne. Náladovej a ty jeho vtípky bléééé. Je to slizoun
Z Vasila drbny mají strach, ten by je tam zase stavěl do latě a ty můry by tam vyvíjely ty svoje teorie
aspoň nějaká sranda
![]()
@Nina Filipi píše:
Z Vasila drbny mají strach, ten by je tam zase stavěl do latě a ty můry by tam vyvíjely ty svoje teorieaspoň nějaká sranda
![]()
![]()
To je fakt. Už vidím Simonu, jak střihá obočím, Jitčin vyplesklý výraz a Romaniny obsáhlé nudné teorie, u kterých ráda zametá ![]()
@KPKristy píše:
To je pravda, ale nakonec v Ulici o dvojčatech byla řeč. Přišel s tím Štěpán, že je brácha s Digi čekají a dokonce tenkrát za nima jel do Anglie se na děti podívat
jo, je to možný ![]()
Tipuju, že Romana odjede do Linze za kuchařem a někdo musí přijít na její místo. Ingrid kadeřnice není… No, uvidíme, jsem na to zvědavá. ![]()
Holky, sem tam sem nakouknu… nestíhám ale číst… můžete mi prosím přiblížit poslední 2 díly, nějak jsem je nestihla ani v repríze, díky moc ![]()
@morous.11 píše:
Holky, sem tam sem nakouknu… nestíhám ale číst… můžete mi prosím přiblížit poslední 2 díly, nějak jsem je nestihla ani v repríze, díky moc
Přidávám se k prosbě. Taky teď nestíhám a tento týden ani stíhat nebudu.
@Fíková píše:
Tipuju, že Romana odjede do Linze za kuchařem a někdo musí přijít na její místo. Ingrid kadeřnice není… No, uvidíme, jsem na to zvědavá.
Ani by mě nepřekvapilo, kdyby Romana zmizela. Její role je nijaká, žádný příběh, žádný vývoj, nuda. A na její místo by rozhodně mohl přijít někdo normální, aby byl vyrovnán poměr s pošukem Simonou ![]()