Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
22.4.15 15:41
@luc2ka píše:
@Moise no tenkrát snad čekali dvojčata ne?? tak by museli sehnat i to :lol: :lol: :lol:

Nečekali, Maurerová má dvojčata v reálu. :)
Jinak v seriálu byla přenašečka hemofilie, tak odjeli do Londýna na nějaké speciální umělé oplodnění a rovnou se tam přestěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.15 15:46
@Fíková píše:
Nečekali, Maurerová má dvojčata v reálu. :)
Jinak v seriálu byla přenašečka hemofilie, tak odjeli do Londýna na nějaké speciální umělé oplodnění a rovnou se tam přestěhovali.

To je pravda, ale nakonec v Ulici o dvojčatech byla řeč. Přišel s tím Štěpán, že je brácha s Digi čekají a dokonce tenkrát za nima jel do Anglie se na děti podívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
22.4.15 15:46

A já bych tam tu Digi brala…i s Brzobohatym…aspoň třeba na týden :-D jako jak žijou, jak se mají a tak :-D

Nebo klidně bych vrátila Theu…ale ta neni z kadeřnictví no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
22.4.15 15:51

Rudolf a Simona… On je děsnej chlap. toto mít doma tak mě klepne. Náladovej a ty jeho vtípky bléééé. Je to slizoun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.4.15 15:52

To by mohla být spíš Ingrid..Ta by přijela za Světlanou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7332
22.4.15 15:54

Ingrid bych brala :-) a toho jejího Vasila hmmmm :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.4.15 15:55
@Nina Filipi píše:
Ingrid bych brala :-) a toho jejího Vasila hmmmm :P :P :P
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7332
22.4.15 16:00

Z Vasila drbny mají strach, ten by je tam zase stavěl do latě a ty můry by tam vyvíjely ty svoje teorie :-)))) aspoň nějaká sranda :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.4.15 16:04
@Nina Filipi píše:
Z Vasila drbny mají strach, ten by je tam zase stavěl do latě a ty můry by tam vyvíjely ty svoje teorie :-)))) aspoň nějaká sranda :dance: :dance: :dance:

To je fakt. Už vidím Simonu, jak střihá obočím, Jitčin vyplesklý výraz a Romaniny obsáhlé nudné teorie, u kterých ráda zametá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7740
22.4.15 16:11
@KPKristy píše:
To je pravda, ale nakonec v Ulici o dvojčatech byla řeč. Přišel s tím Štěpán, že je brácha s Digi čekají a dokonce tenkrát za nima jel do Anglie se na děti podívat ;)

jo, je to možný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
22.4.15 16:19

Tak pro ně asi nejidealnější bude Ingrid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
22.4.15 16:25

Tipuju, že Romana odjede do Linze za kuchařem a někdo musí přijít na její místo. Ingrid kadeřnice není… No, uvidíme, jsem na to zvědavá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
22.4.15 16:33

Holky, sem tam sem nakouknu… nestíhám ale číst… můžete mi prosím přiblížit poslední 2 díly, nějak jsem je nestihla ani v repríze, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.4.15 16:54
@morous.11 píše:
Holky, sem tam sem nakouknu… nestíhám ale číst… můžete mi prosím přiblížit poslední 2 díly, nějak jsem je nestihla ani v repríze, díky moc :kytka:

Přidávám se k prosbě. Taky teď nestíhám a tento týden ani stíhat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.15 18:20
@Fíková píše:
Tipuju, že Romana odjede do Linze za kuchařem a někdo musí přijít na její místo. Ingrid kadeřnice není… No, uvidíme, jsem na to zvědavá. :)

Ani by mě nepřekvapilo, kdyby Romana zmizela. Její role je nijaká, žádný příběh, žádný vývoj, nuda. A na její místo by rozhodně mohl přijít někdo normální, aby byl vyrovnán poměr s pošukem Simonou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí