Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
22.4.15 21:23
@Samamama píše:
@Moise Tak jsou pitomí, kdyby je nepřistihla Sabina, mohl je přistihnout kdokoli jiný. Ale zas musíme pochopit, že léta dobře ututlaný cizoložný vztah není zajímavé téma do oblíbeného seriálu :mrgreen:, nedošlo by na výchovný efekt.

Tak já si stejně myslím, že to Sabina ještě doma nevykecá matce. Kuřízek ji nějak ukecá a bude se snažit nějakou dobu sekat latinu. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
22.4.15 21:30

@Samamama to on by se vozil rad :think: ale jinak :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
22.4.15 21:37
@Sherry píše: no tak zítra to holky praskne..
a kuřízkovo dopr.dele bylo tak dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mužů se zeptat mimo téma? Proč to mas preskrtane? Nebo je chyba u me na dispayi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.4.15 21:39
@Anna766 píše:
@Samamama to on by se vozil rad :think: ale jinak :P :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: (došlo mi to sice až na potřetí, ale holt není každý den posvícení :lol: ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 21:43

@sebaanez Protože píše to, co teprve v tv bude. Je to tady takové nepsané pravidlo, protože někdo to dopředu vědět nechce, tak aby věděl, že to nemá číst. :mrgreen:

Ale teda mě to nečíst nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.4.15 21:46
@lovesmile píše:
Ale teda mě to nečíst nejde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně taky ne :mrgreen:. Naopak, já se na ty přeškrtnuté texty těším, nemám ráda překvapení :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
22.4.15 21:51

Já teď koukám na pátek, tak vám tu můžu zas něco přeškrtnutě napsat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
22.4.15 21:52

@Samamama to vis na sprosty fory jsem kadet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 21:54
@Samamama píše:
Mně taky ne :mrgreen:. Naopak, já se na ty přeškrtnuté texty těším, nemám ráda překvapení :mrgreen:.

Já se vždycky těším, co za překvapení se pod tou přeškrtnutou čárou píše. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.4.15 21:55
@Moise píše:
Já teď koukám na pátek, tak vám tu můžu zas něco přeškrtnutě napsat :mrgreen: :mrgreen:

Klidně můžeš. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
22.4.15 21:58

@lovesmile Jo, tohle překvapení beru, protože nemusím dlouho čekat :mrgreen:. Ale obecně v životě nemám ráda, když musím čekat na něco a ani nevím na co (často jsem pak zklamaná) :D.

@Anna766 ten byl jen decentně neslušný :mrgreen:. Já akorát už dávno zapomněla, co jsem předtím psala, tak jsem si to musela několikrát přeříkat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
22.4.15 22:00

@lovesmile Aha, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.15 22:10
@lovesmile píše:
Tak já si stejně myslím, že to Sabina ještě doma nevykecá matce. Kuřízek ji nějak ukecá a bude se snažit nějakou dobu sekat latinu. :think: :mrgreen:

To jsem teda zvědavá. Vůbec ta situace, že dítě vidí vlastního tátu s cizí ženskou na tajňačku. Neumím si představit, že by to nepráskla :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.15 22:11

Na přeškrtnuté příspěvky se vyloženě těším :palec:. Ale určitě škrtejte dál, je to napínavější :lol:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
22.4.15 22:15

Tak klidně Sabina řekne Kuřízkovi, že to mámě neřekne, protože jí nechce ublížit. A Franta konečně smočí, do prázdnýho bytu mu přijede Skyler, akorát je načapá Růžena. :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí