Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
@Moise Tak jsou pitomí, kdyby je nepřistihla Sabina, mohl je přistihnout kdokoli jiný. Ale zas musíme pochopit, že léta dobře ututlaný cizoložný vztah není zajímavé téma do oblíbeného seriálu, nedošlo by na výchovný efekt.
Tak já si stejně myslím, že to Sabina ještě doma nevykecá matce. Kuřízek ji nějak ukecá a bude se snažit nějakou dobu sekat latinu.
![]()
@Sherry píše:no tak zítra to holky praskne..
a kuřízkovo dopr.dele bylo tak dobrý![]()
![]()
Mužů se zeptat mimo téma? Proč to mas preskrtane? Nebo je chyba u me na dispayi? ![]()
@Anna766 píše:
@Samamama to on by se vozil radale jinak
![]()
@sebaanez Protože píše to, co teprve v tv bude. Je to tady takové nepsané pravidlo, protože někdo to dopředu vědět nechce, tak aby věděl, že to nemá číst. ![]()
Ale teda mě to nečíst nejde.
![]()
@lovesmile píše:
Ale teda mě to nečíst nejde.![]()
![]()
Mně taky ne
. Naopak, já se na ty přeškrtnuté texty těším, nemám ráda překvapení
.
Já teď koukám na pátek, tak vám tu můžu zas něco přeškrtnutě napsat
![]()
@Samamama píše:
Mně taky ne. Naopak, já se na ty přeškrtnuté texty těším, nemám ráda překvapení
.
Já se vždycky těším, co za překvapení se pod tou přeškrtnutou čárou píše. ![]()
@Moise píše:
Já teď koukám na pátek, tak vám tu můžu zas něco přeškrtnutě napsat![]()
Klidně můžeš.
![]()
@lovesmile Jo, tohle překvapení beru, protože nemusím dlouho čekat
. Ale obecně v životě nemám ráda, když musím čekat na něco a ani nevím na co (často jsem pak zklamaná)
.
@Anna766 ten byl jen decentně neslušný
. Já akorát už dávno zapomněla, co jsem předtím psala, tak jsem si to musela několikrát přeříkat
.
@lovesmile píše:
Tak já si stejně myslím, že to Sabina ještě doma nevykecá matce. Kuřízek ji nějak ukecá a bude se snažit nějakou dobu sekat latinu.![]()
To jsem teda zvědavá. Vůbec ta situace, že dítě vidí vlastního tátu s cizí ženskou na tajňačku. Neumím si představit, že by to nepráskla
![]()
Na přeškrtnuté příspěvky se vyloženě těším
. Ale určitě škrtejte dál, je to napínavější
!!
Tak klidně Sabina řekne Kuřízkovi, že to mámě neřekne, protože jí nechce ublížit. A Franta konečně smočí, do prázdnýho bytu mu přijede Skyler, akorát je načapá Růžena.