Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1138
23.4.15 12:33

@Moise tak když jsou dementi a maj pořád otevřený ty okýnka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
23.4.15 13:32
@KPKristy píše:
To jsem teda zvědavá. Vůbec ta situace, že dítě vidí vlastního tátu s cizí ženskou na tajňačku. Neumím si představit, že by to nepráskla :think: :mrgreen:

No já tohle sama zažila - coby dítě, které přijde domů ze školy nečekaně o obědové pauze domů (protože si něco zapomnělo na odpolední vyuč.) a doma najde v pohodičce svého otce s cizí ženskou. Tedy nebyla to přímo líbačka (slyšeli můj klíč v zámku), ale bylo jasné, která bije. Mně tehdy bylo cca 13 let. Mamce jsem nic neřekla, ale musela jsem se za pár dní svěřit - babičce.
U nás ale byla rozdílná situace v tom, že se tušilo, že můj otec ženskou má, jen se nevědělo koho. Kdežto pro Sabinu je to naprosté překvapení a navíc tu „ženskou“ zná.

Myslím si, že Sabina to mámě neřekne, ale jelikož je to Ulice (a zápletka se musí vyždímat do konce), ke Kuřízkové se to nějakým způsobem donese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.15 17:12
@renduli píše:
No já tohle sama zažila - coby dítě, které přijde domů ze školy nečekaně o obědové pauze domů (protože si něco zapomnělo na odpolední vyuč.) a doma najde v pohodičce svého otce s cizí ženskou. Tedy nebyla to přímo líbačka (slyšeli můj klíč v zámku), ale bylo jasné, která bije. Mně tehdy bylo cca 13 let. Mamce jsem nic neřekla, ale musela jsem se za pár dní svěřit - babičce.
U nás ale byla rozdílná situace v tom, že se tušilo, že můj otec ženskou má, jen se nevědělo koho. Kdežto pro Sabinu je to naprosté překvapení a navíc tu „ženskou“ zná.Myslím si, že Sabina to mámě neřekne, ale jelikož je to Ulice (a zápletka se musí vyždímat do konce), ke Kuřízkové se to nějakým způsobem donese.

Pro puberťačku to musí být šílená situace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.15 17:13

Jinak na Frantu a Skyler jsem zvědavá, tu anabázi popisujete parádně, už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.4.15 18:52
@KPKristy píše:
Jinak na Frantu a Skyler jsem zvědavá, tu anabázi popisujete parádně, už se těším :lol:

Uz jsem videla patecni dil. Franta, Skyler roztomile. Neresim sve dite, to by byla jina situace, ale ti dva skvele, laska. Ne jak Tereza… To je jen bolest.
Nejlepsi komedie je z Ruzou, jak to z Franty vytahne, koho ze to v tom pokoji ma? :-D otřesena ženská. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
23.4.15 19:20

Tak ta scena jak Rudolf vrazi Simone hlavu mezi prsa byla strasna :mrgreen: Jsem malem spadla ze zidle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.4.15 19:32
@spirunka píše:
Tak ta scena jak Rudolf vrazi Simone hlavu mezi prsa byla strasna :mrgreen: Jsem malem spadla ze zidle :lol:

Proc strasna? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
23.4.15 19:37

@Bobiše jak si nejdriv dala stahovace a pak se na ni vrhl tak me to pripadalo strasne smesne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.4.15 19:48

Taky jsem se u toho musela smát :lol:, ale myslím že to byl i účel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148218
23.4.15 19:50

@spirunka muzskej se smal a prej-mamo celej jaaa :P " :mrgreen:
Me to Ancino-Ruuuzenkoo-prijde jako na petiletou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
23.4.15 19:51

Na to se ještě někdo dívá? Není to nuda?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.15 20:03

Ta scéna s Terezou, Kuřízkem a Sabinou :roll:. To je teda pech…

A Milánek už ví, že Růža šušní prachy ve slamníku. Super! Aspoň ji nemusí potupně ukecávat, aby vybrala v bance, rovnou si je vezme :palec: :zed: :zed: :zed:

Simona a Rudolf, mno, já nevím. Erotické to nebylo, zábavné taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148218
23.4.15 20:05

@Teeeri prave ze je to psina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.4.15 20:07

@KPKristy Jo, hezky to Milánek uhrál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
23.4.15 20:14
@KPKristy píše:
Ta scéna s Terezou, Kuřízkem a Sabinou :roll:. To je teda pech…

A Milánek už ví, že Růža šušní prachy ve slamníku. Super! Aspoň ji nemusí potupně ukecávat, aby vybrala v bance, rovnou si je vezme :palec: :zed: :zed: :zed:

Simona a Rudolf, mno, já nevím. Erotické to nebylo, zábavné taky ne…

nechutné to bylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky