Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:
A ta Anca!Prej minifestival caje
Liška musí mít vymytej mozek! Jako chlap po X letech manželství přijde SÁM s návrhem společného víkendu, sám vše zařídí a naplánuje a Anča nejdřív předhodí minifestival čaje a pak dohodnuté pivo s Milanem, i když ví, že ho nesnáší. A on se ani nenaštve ani ji nezabije, jen lehce posmutní ![]()
@KPKristy @Tom-Jerry Ja prave nejak ocekavam jeste vetsi podraz nez jen to, ze to koupi jen z Rudolfovych penez
; Uvidime ![]()
@ivik21 píše:
Já bych pro změnu Liškovy přejmenovala na „Hromosvodovi“, jako Anča té Růži slíbí i modré z nebe, prý Béda půjde na pivo, hokej, atd.
Kde jako na poslední chvíli chtějí splašit lístky? To by Růžu teprve něco stálo ![]()
@robínek píše:
Liška musí mít vymytej mozek! Jako chlap po X letech manželství přijde SÁM s návrhem společného víkendu, sám vše zařídí a naplánuje a Anča nejdřív předhodí minifestival čaje a pak dohodnuté pivo s Milanem, i když ví, že ho nesnáší. A on se ani nenaštve ani ji nezabije, jen lehce posmutní
@Gorlami píše:
@KPKristy @Tom-Jerry Ja prave nejak ocekavam jeste vetsi podraz nez jen to, ze to koupi jen z Rudolfovych penez; Uvidime
to já taky, přijde mi to, že tohle je jen začátek ![]()
@Tom-Jerry píše:
to já taky, přijde mi to, že tohle je jen začátek
Rudolfův mozek strádá nedostatkem kyslíku, jak se zavrtává Simoně mezi prsa, takže Pepanovi zbaští ještě mnohem víc. ![]()
Jinak holky dík za diskusi, nemám na TV čas, z Ulice si pustím jen vychytané scénky, které tady zmiňujete a mám zábavu na 10 minut denně celkem bezbolestně ![]()
Farska a Harapes ne, on je na utly tanecnice, tim padem vyrazuji i Gabinu ![]()
Karel je na Gábinu moc starej, to si nedovedu představit
![]()
Mě docela zarazil Mastný, myslíte, že s tou Květou něco měl? ![]()
@robínek píše:
Rudolfův mozek strádá nedostatkem kyslíku, jak se zavrtává Simoně mezi prsa, takže Pepanovi zbaští ještě mnohem víc.
@kometa32 píše:
Včera se mi moc líbilo, tričko/ halenka od Aničky.
Jj, moc ji to sluselo, Krbova vypada fakt dobre, ale ta Anca to je dilo ![]()
@Tom-Jerry píše:
to já taky, přijde mi to, že tohle je jen začátek
Je to jen začátek! Z Pepana nemůže vzejít nic dobrého ![]()
A Rudolf mě dost překvapuje svou benevolencí k Pepanovi, už jen to, že je bývalý Simony…ale hlavně nehorázný vidřiduch
Mě to připomíná Zolova Zabijáka, jak se na Gervaisu přilepil aktuální chlap vyžírka, i ex vyžírka… Naštěstí Rudolf takový není, ale i tak to bude Simču stát nervy.
Já bych tedy s člověkem, který mi není schopen vrátit pár stovek do žádného kšeftu nešla. Sice chápu, že je to jeho sen a koníček, ale podle mě zapláče nad výsledkem.