Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
21.4.15 08:31

Postřehly jste, jak Milan řekl, že se postará o to, aby už Liškovi neměli s Růžou žádné starosti? To fakt vyznělo, jako by se ji chystal zabít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
21.4.15 09:02
[citace. I'@Stevia píše:
Fakt? Tak tohle obdobi u nas nenastalo :mrgreen:
A uz jsou davno z baraku tak uz nenastae :mrgreen:

To bylo min'eno trosku pejorativne :P jako ze v te posteli budou zabrani do nekoho tak ze proste jidlo potrebovat nebudou :oops::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.4.15 09:03
@Nika9 píše:
@ArumLily0 To mě také napadlo hned, jak to tam dnes zaznělo - říkala jsem si, že si minimálně přijde pro vázu a polévkovou mísu, a k tomu přidá i jejich úspory:-). od pohledu je to šmejd. Je jich tam teď nějak moc. Další je paní Květa…

Nedávno si tu holky stěžovaly, že je to v Ulici samý dobrák nebo napravený haj. lík, tak to musely na Nově trošku napravit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.4.15 09:03
@Raduš.ka44 píše:
Postřehly jste, jak Milan řekl, že se postará o to, aby už Liškovi neměli s Růžou žádné starosti? To fakt vyznělo, jako by se ji chystal zabít. :mrgreen:

Jj, to jsem si právě všimla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
21.4.15 10:19
@pampeliska2014 píše:
Holky a já pořád, že mi je povědomí ten jeho obličej. On je to vlastně přítel Kláry Rulíkový z paterčat.

fakt? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.15 10:30

Jojo fakt. :dance:
V civilu je to upravený fešák, když se podíváte na fotky. No tady v seriálu mi každý připadá takový urousaný. Nevím nemůžu si pomoc.
Hlavně ty paruky a oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.4.15 11:01

Holky, je vlastně Bedřich Frantův bio táta nebo ne? Já žila v domnění, že ano, ale teď v té staré Ulici na Telce jednou říkali, že on jeho táta není, tak na něj papírově nemá nárok… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.4.15 11:03

@PetrušeKl Je v jeho RL zapsaný, ale bio otec není. To asi neví ani Zuzana, kdo to je. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.4.15 11:05

@Fíková Ahááá! Tak takhle to je… Díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.4.15 13:10

http://ulice.nova.cz/…-evrope.html

Holky, tak koho tipujete? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.4.15 14:00

@lovesmile Myslím si, že to není ani Chmelarčík, ani Drbohlav, ale ten třetí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64951
21.4.15 14:02

@Fíková Že jo, teprve se objeví a budeme všichni čučet, jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.4.15 14:03

@Fíková Já nemám snad ani odvahu si tipnout. :mrgreen: Může to být kdokoliv z nich, noo… Adrianě bych přála Harapese, když by ho i ona chtěla za otce, ale Drbohlav taky možná nebude tak špatný člověk, kdo ví. :nevim: Szmyd (nebo jak se to píše) to asi nebude, když se doteď neozval. :think: No je to drama… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
21.4.15 14:05

Chachá, v té diskuzi pod mě rozsekala odpověď Olda :lol: :lol: (jako né že by to nebylo možný při jeho frekvenci nevěr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
21.4.15 14:10

I když vím, že to není možný, tak Adriana je tomu Chmelarčíkovi i podobná. :think: Takže za mě Harapes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí