Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Postřehly jste, jak Milan řekl, že se postará o to, aby už Liškovi neměli s Růžou žádné starosti? To fakt vyznělo, jako by se ji chystal zabít. ![]()
To bylo min'eno trosku pejorativne
jako ze v te posteli budou zabrani do nekoho tak ze proste jidlo potrebovat nebudou
" ![]()
@Nika9 píše:
@ArumLily0 To mě také napadlo hned, jak to tam dnes zaznělo - říkala jsem si, že si minimálně přijde pro vázu a polévkovou mísu, a k tomu přidá i jejich úspory:-). od pohledu je to šmejd. Je jich tam teď nějak moc. Další je paní Květa…
Nedávno si tu holky stěžovaly, že je to v Ulici samý dobrák nebo napravený haj. lík, tak to musely na Nově trošku napravit. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Postřehly jste, jak Milan řekl, že se postará o to, aby už Liškovi neměli s Růžou žádné starosti? To fakt vyznělo, jako by se ji chystal zabít.
Jj, to jsem si právě všimla. ![]()
@pampeliska2014 píše:
Holky a já pořád, že mi je povědomí ten jeho obličej. On je to vlastně přítel Kláry Rulíkový z paterčat.
fakt?
![]()
Jojo fakt. ![]()
V civilu je to upravený fešák, když se podíváte na fotky. No tady v seriálu mi každý připadá takový urousaný. Nevím nemůžu si pomoc.
Hlavně ty paruky a oblečení…
Holky, je vlastně Bedřich Frantův bio táta nebo ne? Já žila v domnění, že ano, ale teď v té staré Ulici na Telce jednou říkali, že on jeho táta není, tak na něj papírově nemá nárok… ![]()
@PetrušeKl Je v jeho RL zapsaný, ale bio otec není. To asi neví ani Zuzana, kdo to je. ![]()
http://ulice.nova.cz/…-evrope.html
Holky, tak koho tipujete? ![]()
@lovesmile Myslím si, že to není ani Chmelarčík, ani Drbohlav, ale ten třetí. ![]()
@Fíková Že jo, teprve se objeví a budeme všichni čučet, jaký je.
@Fíková Já nemám snad ani odvahu si tipnout.
Může to být kdokoliv z nich, noo… Adrianě bych přála Harapese, když by ho i ona chtěla za otce, ale Drbohlav taky možná nebude tak špatný člověk, kdo ví.
Szmyd (nebo jak se to píše) to asi nebude, když se doteď neozval.
No je to drama… ![]()
Chachá, v té diskuzi pod mě rozsekala odpověď Olda
(jako né že by to nebylo možný při jeho frekvenci nevěr)
I když vím, že to není možný, tak Adriana je tomu Chmelarčíkovi i podobná.
Takže za mě Harapes. ![]()