Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
20.4.15 17:09
@kometaO5 píše: … nevím jak vy, které máte už trochu odrostlejší děti, ale u nás ve všední den nereálné - to by si děti musely hodně přivstat!

To jo, ono totiž příjde i období kdy sotva vstanou k obědu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.4.15 19:58

Taky jsem zvědavá, co ten Milan ještě vymyslí. Vžydcky, když je u LIšků, tak tam po všem tak divně kouká, taky mi přijde, jak kdyby je chtěl vykrást. Ty snídaně taky nestíháme ve všední den, ale bylo by to hezké :D A té Rozinky je mi moc líto, že ji takto děcka ve škole a na tom fb tak ubližují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
20.4.15 20:14
@Stevia píše:
To j. E ono totiž příjde i období kdy sotva vstanou k obědu :jazyk:

A pak nakonec prijde obdobi, kdy nevstanou vubec k jakemukoli jidlu :mrgreen: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
20.4.15 20:17

Mě dnes nejvíc naštvala Markéta, jak čuměla, jak tam byla Adriana s Karlem.
Je mi strašně nesympatická.

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.4.15 20:22

@Bondatrova Děsný pometlo je to, ale řekla bych, že to má v roli. :)

• Citovat
  • Upravit
6578
20.4.15 20:35

@Bondatrova @rokris Mě se Markéta právě líbí hodně. A ten její smysl pro humor asi úplně nejvíc. :mrgreen: Ze začátku mi taky byla protivná, ale teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.4.15 20:54

Teď koukám na novaplus a totálně mně rozsekala baba Nyklová, jak se krásně obula do Růženčina Klokana :mrgreen: :palec: „Drzej jak lázeňská veverka…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.4.15 21:00

Mě dneska dostal ten Milánkův výraz, když zjistil, že matinka mu zaplatila letenku z úspor. Šlo vidět, že by byl radši, kdyby mu ty peníze poslala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.4.15 21:05

@lovesmile Celkově si myslím, že tam vychcánek Milánek ještě se vším zatočí :D I jak si Růža objednala v hospodě po jídle kafe, tak mu oči běžely jako kalkulačka, co odpočítává položku za presso se šlehačkou z dědictví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
20.4.15 21:08

Aby ji nakonec neklepl a nezmizel i s dědictvím v Austrálii. Vražda tam ještě nebyla, tuším, jen to zabití Kláry, ale to není klasická vražda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.4.15 21:09
@lovesmile píše:
Mě dneska dostal ten Milánkův výraz, když zjistil, že matinka mu zaplatila letenku z úspor. Šlo vidět, že by byl radši, kdyby mu ty peníze poslala. :lol:

Já čekala, že se zeptá, kolik z těch úspor ještě zbylo, vyžírka jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.4.15 21:10
@vokishka píše:
Aby ji nakonec neklepl a nezmizel i s dědictvím v Austrálii. Vražda tam ještě nebyla, tuším, jen to zabití Kláry, ale to není klasická vražda.

To mě taky napadlo u toho jeho výrazu. A zapadlo by to tam i s tím úmrtím. :mrgreen: (Když ta Růža vyhrála ten konkurz…) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.4.15 21:11
@KPKristy píše:
Já čekala, že se zeptá, kolik z těch úspor ještě zbylo, vyžírka jeden…

Já čekala, že omdlí a spadne pod stůl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.4.15 21:13

A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí :oops:. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.4.15 21:24
@KPKristy píše:
A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí :oops:. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…

K ní mi to tak nějak pasuje. I celá její „image“. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky