Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše: … nevím jak vy, které máte už trochu odrostlejší děti, ale u nás ve všední den nereálné - to by si děti musely hodně přivstat!
To jo, ono totiž příjde i období kdy sotva vstanou k obědu ![]()
Taky jsem zvědavá, co ten Milan ještě vymyslí. Vžydcky, když je u LIšků, tak tam po všem tak divně kouká, taky mi přijde, jak kdyby je chtěl vykrást. Ty snídaně taky nestíháme ve všední den, ale bylo by to hezké
A té Rozinky je mi moc líto, že ji takto děcka ve škole a na tom fb tak ubližují…
@Stevia píše:
To j. E ono totiž příjde i období kdy sotva vstanou k obědu
A pak nakonec prijde obdobi, kdy nevstanou vubec k jakemukoli jidlu
![]()
Mě dnes nejvíc naštvala Markéta, jak čuměla, jak tam byla Adriana s Karlem.
Je mi strašně nesympatická.
@Bondatrova @rokris Mě se Markéta právě líbí hodně. A ten její smysl pro humor asi úplně nejvíc.
Ze začátku mi taky byla protivná, ale teď ![]()
Teď koukám na novaplus a totálně mně rozsekala baba Nyklová, jak se krásně obula do Růženčina Klokana
„Drzej jak lázeňská veverka…“
![]()
Mě dneska dostal ten Milánkův výraz, když zjistil, že matinka mu zaplatila letenku z úspor. Šlo vidět, že by byl radši, kdyby mu ty peníze poslala. ![]()
@lovesmile Celkově si myslím, že tam vychcánek Milánek ještě se vším zatočí
I jak si Růža objednala v hospodě po jídle kafe, tak mu oči běžely jako kalkulačka, co odpočítává položku za presso se šlehačkou z dědictví ![]()
Aby ji nakonec neklepl a nezmizel i s dědictvím v Austrálii. Vražda tam ještě nebyla, tuším, jen to zabití Kláry, ale to není klasická vražda.
@lovesmile píše:
Mě dneska dostal ten Milánkův výraz, když zjistil, že matinka mu zaplatila letenku z úspor. Šlo vidět, že by byl radši, kdyby mu ty peníze poslala.
Já čekala, že se zeptá, kolik z těch úspor ještě zbylo, vyžírka jeden…
@vokishka píše:
Aby ji nakonec neklepl a nezmizel i s dědictvím v Austrálii. Vražda tam ještě nebyla, tuším, jen to zabití Kláry, ale to není klasická vražda.
To mě taky napadlo u toho jeho výrazu. A zapadlo by to tam i s tím úmrtím.
(Když ta Růža vyhrála ten konkurz…) ![]()
@KPKristy píše:
Já čekala, že se zeptá, kolik z těch úspor ještě zbylo, vyžírka jeden…
Já čekala, že omdlí a spadne pod stůl. ![]()
A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí
. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…
@KPKristy píše:
A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…
K ní mi to tak nějak pasuje. I celá její „image“.
![]()