Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@areca píše:
Tak už se to provali!!! Viděly jste sestrich na další díly? Sabina uvidí Terezu s Kurizkem…
To je ve výhledu na týden??? Týýý jo…
![]()
@areca píše:
@msonulka běží to normálně v tv. Upoutavka na Ulici. Mezi filmy před reklamou. Adriana tam bere vzorek na DNA testy Harapesovi, Pešek zase brbla, že ho nechce vidět… A Sabina vidí smilniky a pak Kurizek někde na chodbě říká Tereze, že bude lepší, když se TEĎ nejakou dobu neuvidí…
Typické… A jako všechny ty kafíčka, procházky a líbačky v autě, to si jako mysleli, že je nikdo neuvidí? ![]()
Kuřízek je taky dobrej srab, co?
@kvaček píše:
@MUFICE tak nevím no.. i kdyby 16 puritán nejsem, ale mám okolo maminky takových puberáku, a spaní mimo domov spolu teda neni ani v místě bydliště a ne, jezdit někde s ciziny..
@MUFICE píše:
Franta říkal, že bude tento týden ve Vídni, tak těžko říct, jak se dostane k LišákůmNo, já bych taky kluka v 16 nepustila do ciziny za holkou.
Holky, je jiná doba!! My, staré páky, to známe jinak. Jsem zvědavá, s čím na mě za deset let přijdou kluci, bože můj, chraň… ![]()
Nepripada vam to hledani otce u Adriany prehnane? Me jo.Ona posle Ediho k Drbohlavovi a on tam zrovna dostane praci. Pripada mi to prehnane, skoro uz jak pohadka.
Já teda nevím, ale jsem ročník 90. a mě táta nechtěl pustit ani ve 20 spát přítelovi..Říkal, že dokud bydlím u něj, tak budu poslouchat a bylo to ![]()
@KPKristy no srab to je. A nevím sice, co se bude dít přesně, ale pěkně si chlapec nechává otevřené zadní vrátka. Prý teď nějakou dobu…
Ukončit úplně se mu to nechce panackovi zaletnymu…a Tereza bude nešťastná a doa doufat a cekat…až si Kurizek bude chtít zase vrznout…
@areca píše:
@KPKristy no srab to je. A nevím sice, co se bude dít přesně, ale pěkně si chlapec nechává otevřené zadní vrátka. Prý teď nějakou dobu…Ukončit úplně se mu to nechce panackovi zaletnymu…a Tereza bude nešťastná a doa doufat a cekat…až si Kurizek bude chtít zase vrznout…
No právě, typické chování záletníka! Tereza teď bude čekat jako čekanka, až si to milostpán ujasní. Kéž by ženské měly dost odvahy a úcty k sobě samé, aby ho vždy poslaly do řiti…
@Didlinka33 píše:
Já teda nevím, ale jsem ročník 90. a mě táta nechtěl pustit ani ve 20 spát přítelovi..Říkal, že dokud bydlím u něj, tak budu poslouchat a bylo to
Já bych kluky chtěla vychovávat v důvěře, ale „vocaď pocaď“, že. Aby za mnou přišel v šestnácti, že se chce sejít s „partnerkou“ v zahraničí, to si myslím, že neklapne ![]()
@KPKristy píše:
Já bych kluky chtěla vychovávat v důvěře, ale „vocaď pocaď“, že. Aby za mnou přišel v šestnácti, že se chce sejít s „partnerkou“ v zahraničí, to si myslím, že neklapne
Stejnak si myslím, že u kluků je to něco jinýho než u holek
Ale já bych mí dítě taky nepustila
@Didlinka33 píše:
Stejnak si myslím, že u kluků je to něco jinýho než u holekAle já bych mí dítě taky nepustila
Lidi často rozlišujou a myslí si, že je to u kluků jiné než u holek. I já jsem si to myslela, dokud jsem neměla syny. Já bych je nepustila ![]()
@KPKristy pak ti může taky lhat. Řekne, že budí na víkend u kamaráda atd. a tradá do Vídně…
On ale ma Franta jiný režim než normální kluk. Je u Lišku, kteří mají asi strach, že by Franta mohl zdrhnout k Zuzaně. A Zuzana zas, že by se s ni mohl přestat stýkat úplně. Takže asi Franta není dobrý příklad toho, jak to mají dnešní 16leti… ![]()
Já jsem ročník 88 a od 15 buď u přítele nebo on u nás nebyl problém