Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
19.4.15 15:05
@Fjodorka píše:
@kvaček Co já, moje matka je dobrá :lol:
:mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
46669
19.4.15 16:51
@areca píše:
Tak už se to provali!!! Viděly jste sestrich na další díly? Sabina uvidí Terezu s Kurizkem…

To je ve výhledu na týden??? Týýý jo… :-O :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.4.15 16:53
@areca píše:
@msonulka běží to normálně v tv. Upoutavka na Ulici. Mezi filmy před reklamou. Adriana tam bere vzorek na DNA testy Harapesovi, Pešek zase brbla, že ho nechce vidět… A Sabina vidí smilniky a pak Kurizek někde na chodbě říká Tereze, že bude lepší, když se TEĎ nejakou dobu neuvidí…

Typické… A jako všechny ty kafíčka, procházky a líbačky v autě, to si jako mysleli, že je nikdo neuvidí? :roll:
Kuřízek je taky dobrej srab, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.4.15 16:55
@kvaček píše:
@MUFICE tak nevím no.. i kdyby 16 puritán nejsem, ale mám okolo maminky takových puberáku, a spaní mimo domov spolu teda neni ani v místě bydliště a ne, jezdit někde s ciziny..
@MUFICE píše:
Franta říkal, že bude tento týden ve Vídni, tak těžko říct, jak se dostane k Lišákům :think: No, já bych taky kluka v 16 nepustila do ciziny za holkou.

Holky, je jiná doba!! My, staré páky, to známe jinak. Jsem zvědavá, s čím na mě za deset let přijdou kluci, bože můj, chraň… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
19.4.15 17:02

Nepripada vam to hledani otce u Adriany prehnane? Me jo.Ona posle Ediho k Drbohlavovi a on tam zrovna dostane praci. Pripada mi to prehnane, skoro uz jak pohadka.

• Citovat
  • Upravit
26270
19.4.15 17:05

@polokoule celá „Ulice“ je pohádka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.4.15 17:21

Já teda nevím, ale jsem ročník 90. a mě táta nechtěl pustit ani ve 20 spát přítelovi..Říkal, že dokud bydlím u něj, tak budu poslouchat a bylo to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
19.4.15 17:22

@KPKristy no srab to je. A nevím sice, co se bude dít přesně, ale pěkně si chlapec nechává otevřené zadní vrátka. Prý teď nějakou dobu… :cert: Ukončit úplně se mu to nechce panackovi zaletnymu…a Tereza bude nešťastná a doa doufat a cekat…až si Kurizek bude chtít zase vrznout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.4.15 17:38
@areca píše:
@KPKristy no srab to je. A nevím sice, co se bude dít přesně, ale pěkně si chlapec nechává otevřené zadní vrátka. Prý teď nějakou dobu… :cert: Ukončit úplně se mu to nechce panackovi zaletnymu…a Tereza bude nešťastná a doa doufat a cekat…až si Kurizek bude chtít zase vrznout…

No právě, typické chování záletníka! Tereza teď bude čekat jako čekanka, až si to milostpán ujasní. Kéž by ženské měly dost odvahy a úcty k sobě samé, aby ho vždy poslaly do řiti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.4.15 17:40
@Didlinka33 píše:
Já teda nevím, ale jsem ročník 90. a mě táta nechtěl pustit ani ve 20 spát přítelovi..Říkal, že dokud bydlím u něj, tak budu poslouchat a bylo to :zed:

Já bych kluky chtěla vychovávat v důvěře, ale „vocaď pocaď“, že. Aby za mnou přišel v šestnácti, že se chce sejít s „partnerkou“ v zahraničí, to si myslím, že neklapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.4.15 17:52
@KPKristy píše:
Já bych kluky chtěla vychovávat v důvěře, ale „vocaď pocaď“, že. Aby za mnou přišel v šestnácti, že se chce sejít s „partnerkou“ v zahraničí, to si myslím, že neklapne :mrgreen:

Stejnak si myslím, že u kluků je to něco jinýho než u holek :think: Ale já bych mí dítě taky nepustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.4.15 17:57
@Didlinka33 píše:
Stejnak si myslím, že u kluků je to něco jinýho než u holek :think: Ale já bych mí dítě taky nepustila

Lidi často rozlišujou a myslí si, že je to u kluků jiné než u holek. I já jsem si to myslela, dokud jsem neměla syny. Já bych je nepustila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
19.4.15 18:03

@KPKristy pak ti může taky lhat. Řekne, že budí na víkend u kamaráda atd. a tradá do Vídně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
19.4.15 18:06

On ale ma Franta jiný režim než normální kluk. Je u Lišku, kteří mají asi strach, že by Franta mohl zdrhnout k Zuzaně. A Zuzana zas, že by se s ni mohl přestat stýkat úplně. Takže asi Franta není dobrý příklad toho, jak to mají dnešní 16leti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.4.15 18:35

Já jsem ročník 88 a od 15 buď u přítele nebo on u nás nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie