Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
20.4.15 07:14

Tak to jsem zvědavá, jak ta Terezina aférka dopadne, ale abychom se nenudili, tipuju, že to praskne komplet i před Kuřízkovou. On se fakt chová jako srabík. Tak buď sek tomu postavím čelem, řeknu, že ji mám rád a nějak to řeším a nebo nezanáším. Takhle dělá blbce z Terezy i ze ženy…
Jinak ta pekárna j fakt nereálná. Vlastně většina těch jejich prací je nereálná, kadeřnictví je taky vtipné :-)
A já jsem ročník 85 a moji rodiče byli docela přísní, kluk snad u nás nespal nikdy a mě s ním pustili jednou v létě do kempu, to mi bylo asi 17. S dalším přítelem už to bylo jiné, ten byl o sedm let starší, dospělý chlap, takže od těch 18 jsem jezdila já k němu… Taky si neumím představit, že bych některé ze svých dětí pustila v 16-ti do ciziny samotné kvůli velké lásce… Jako chápu Frantu i Skyler, ale já jako rodič bych to nedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.15 07:26

Nenapadlo Vás, že by ta nečekaná smrt mohla být Tereza? Praskne to, bude z toho špatná, bude mít problémy ve škole a celkově by neunesla situaci? Já teda doufám, že je natolik silná osobnost a ustojí to, pomůže ji snad brácha s tátou a kámoši. Jinak si myslím, že Kuřízek to zabalí. Nebude si chtít doma dělat problémy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.4.15 07:28

@Lupa Tak to mě nenapadlo. Ale tak v Ulici je možné vše :-) Nicméně, můj názor je ten, že pokud spím s ženatým chlapem, tak musím být připravená na situaci, že mě ze dne na den kopne do řitě… On jí přeci nesliboval, že se rozvede… Chápu, že se zamilovala, o to je to potom složitější, ale přesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.15 07:47

Ona připravenost je věc jedna, realita druhá ;) ale taky doufám, že to ustojí, taky jsem byla se ženatým chlapem, ale u nás to dopadlo dobře… pro mě. Nicméně situace je to fakt nezáviděníhodná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.4.15 07:50
@Fjodorka píše:
Já jsem čerstvý rok 91 a mamka mě pouštěla až do Kaplice v 15 :* Ale s otcem jsem nežila, měla jsem jako autoritu jen snadno zmanipulovatelnou maminku :mrgreen:

Upřímnost je moc hezká vlastnost. :D

• Citovat
  • Upravit
20.4.15 07:55

Kde jste, prosím, vyčetly, že Ulici čeká nečekaná smrt? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.15 08:13

Psalo se tady, že to říkala producentka seriálu… nebo tak nějak. No uvidíme, třeba k žádné katastrofě nedojde :)nemusí pořád někdo umírat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.4.15 08:16

Tak jsem se právě rozhodla, že můj muž nebude chodit na rodičovské schůzky a ani nic řešit s učitelkama až budou děti ve škole… :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.4.15 08:29

@areca tomu říkám opatření :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.4.15 08:33
@areca píše:
Tak jsem se právě rozhodla, že můj muž nebude chodit na rodičovské schůzky a ani nic řešit s učitelkama až budou děti ve škole… :mrgreen: :cert:

Máš recht :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5019
20.4.15 08:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
20.4.15 09:27

@Lupa Já byla taky ve stejné situaci a taky to pro mě dopadlo dobře, ale počítala jsem s tím, že to může být pro mě průšvih, s tím jsem do toho šla… No ale je to seriál, tak uvidíme, čeho se dočkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
20.4.15 09:58

Ted se divam. Milanek prijel a hned mami mas penize :cert: to to hezzky zacina :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
20.4.15 10:07
@areca píše:
Tak jsem se právě rozhodla, že můj muž nebude chodit na rodičovské schůzky a ani nic řešit s učitelkama až budou děti ve škole… :mrgreen: :cert:

Jasne :mrgreen: v obchode jsou prodavacky, na poste postacky, ve firmach sekretarky…a vubec! nikam, do postele s nim tam patri!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
20.4.15 10:17

@Anna766 pro tyto případy pořídíme takové brýle, co měl jednou Ted v Jak jsem poznal vaší matku. Ják neměli znát výsledky superbowlu, aby to viděli v zaznamu společně. Aby taky neviděl nic okolo, jen směr před sebou a moc se nikde nerozhlizel… :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí