Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
21.4.15 14:13

Jo mě je Harapes taky sympoš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.4.15 14:23
@Anna766 píše:
Ja taky ne :think: celkove vypada jak bezdak vyhnanej od nadrazi :cert:

To jo. Zrovna jsem si říkala, že do lesíčka na špacír by mě nedostal. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1138
21.4.15 16:08

Holky, mohla bych mít prosbu? Nemáte někdo přístup na voyo? Kamarád mi dneska řekl, že byl v Superstar 2009 a já na youtube našla jen ultrakrátký kousek. Teď jsem to zkoušela hledat na webu a hodilo mě to na voyo. Nemohla byste se mi tam některá mrknout, jestli tam jsou videa z divadla a castingu a pokud ano, tak to stáhnout? On mi tvrdí, že to nejde najít, tak bych ho ráda překvapila :-D :srdce: děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.4.15 16:54
@Nika9 píše:
http://zivotopis.osobnosti.cz/…s-karger.php

Na těch fotkách vypadá docela sympaticky. Bohužel dostal roli kreténa, a tak v Ulici i vypadá :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.4.15 16:57
@KPKristy píše:
Na těch fotkách vypadá docela sympaticky. Bohužel dostal roli kreténa, a tak v Ulici i vypadá :|

On mi normálně trochu připomíná Eliáše, co? Druhá, třetí, čtvrtá fotka? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.4.15 17:06
@KPKristy píše:
A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí :oops:. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…

No je to divný. když jsme u toho, chlap, co by si v podniku typu Coolna dal pivo jen tak z flašky (ovšem půllitrové, ne takové ty frajerské zahraniční třetinky), to je normální? Ptám se, protože moc nechodím mezi lidi, tak nevím, co se „nosí“ ;) I u chlapa mi to totiž v takovém podniku přijde divný. Houmelesáci před sámoškou OK, ale tady? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.4.15 17:09

@robínek, můj chlap si v hospodě lahváče nedává, a když si musí dát nealko pivo a nemají točené, vždy použije sklenici. Lahváče pije na zahradě u krbu, když grilujeme, a to si dá klidně z láhve. To si tak dám i já, z láhve to chutná na zapití buřta tak nějak líp :mrgreen:. Ale v hospodě bych z flašky teda nepila, je to divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
21.4.15 17:11
@KPKristy píše:
@robínek, můj chlap si v hospodě lahváče nedává, a když si musí dát nealko pivo a nemají točené, vždy použije sklenici. Lahváče pije na zahradě u krbu, když grilujeme, a to si dá klidně z láhve. To si tak dám i já, z láhve to chutná na zapití buřta tak nějak líp :mrgreen:. Ale v hospodě bych z flašky teda nepila, je to divný :nevim:

Tak to mám stejně nastaveno ;) Mně to ale z lahve nechutná nikdy, beru to jako nouzovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.4.15 17:26

Asi chtěj bejt jako v áámerickým filmůůů :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
21.4.15 17:28
@Nina Filipi píše:
Asi chtěj bejt jako v áámerickým filmůůů :lol: :lol: :lol:

Byla jsi rychlejsi :mrgreen: chlap si leje pivo do skla i doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.4.15 17:44

U nás v hasičárně se normálně pije lahvoň z flašky. A ve studentském klubu UK taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.4.15 17:49

@KPKristy Jj, to je pravda. Teď, když ho uvidím v jiné roli, budu vůči němu mít averzi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
21.4.15 19:11
@Nina Filipi píše:
Jo mě je Harapes taky sympoš :kytka:

Mě je sympatický taky. A úplně nejvíc se mi líbí jeho hlas! To u takového Kuřízka mi ten hlas vadí nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
21.4.15 21:07

Tak kdo se vrátí? Že by Digi? :)
http://www.extra.cz/…o-ji-nahradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.4.15 21:32

@Fíková Náhodou proti Digi bych nenamíta ani půl slova, tu jsem měla vždycky děsně ráda!:D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí