Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Ja taky necelkove vypada jak bezdak vyhnanej od nadrazi
To jo. Zrovna jsem si říkala, že do lesíčka na špacír by mě nedostal. ![]()
Holky, mohla bych mít prosbu? Nemáte někdo přístup na voyo? Kamarád mi dneska řekl, že byl v Superstar 2009 a já na youtube našla jen ultrakrátký kousek. Teď jsem to zkoušela hledat na webu a hodilo mě to na voyo. Nemohla byste se mi tam některá mrknout, jestli tam jsou videa z divadla a castingu a pokud ano, tak to stáhnout? On mi tvrdí, že to nejde najít, tak bych ho ráda překvapila
děkuju moc
@Nika9 píše:
http://zivotopis.osobnosti.cz/…s-karger.php
Na těch fotkách vypadá docela sympaticky. Bohužel dostal roli kreténa, a tak v Ulici i vypadá ![]()
@KPKristy píše:
Na těch fotkách vypadá docela sympaticky. Bohužel dostal roli kreténa, a tak v Ulici i vypadá
On mi normálně trochu připomíná Eliáše, co? Druhá, třetí, čtvrtá fotka?
![]()
@KPKristy píše:
A teda Markéta je s tím lahváčem nechutná. Já vám nevím, ale nějak se mi ženská s lahváčem za bílýho dne nelíbí. A ještě jak tu flašku cumlá, vypadá permanentně nalitá…
No je to divný. když jsme u toho, chlap, co by si v podniku typu Coolna dal pivo jen tak z flašky (ovšem půllitrové, ne takové ty frajerské zahraniční třetinky), to je normální? Ptám se, protože moc nechodím mezi lidi, tak nevím, co se „nosí“
I u chlapa mi to totiž v takovém podniku přijde divný. Houmelesáci před sámoškou OK, ale tady? ![]()
@robínek, můj chlap si v hospodě lahváče nedává, a když si musí dát nealko pivo a nemají točené, vždy použije sklenici. Lahváče pije na zahradě u krbu, když grilujeme, a to si dá klidně z láhve. To si tak dám i já, z láhve to chutná na zapití buřta tak nějak líp
. Ale v hospodě bych z flašky teda nepila, je to divný ![]()
@KPKristy píše:
@robínek, můj chlap si v hospodě lahváče nedává, a když si musí dát nealko pivo a nemají točené, vždy použije sklenici. Lahváče pije na zahradě u krbu, když grilujeme, a to si dá klidně z láhve. To si tak dám i já, z láhve to chutná na zapití buřta tak nějak líp. Ale v hospodě bych z flašky teda nepila, je to divný
Tak to mám stejně nastaveno
Mně to ale z lahve nechutná nikdy, beru to jako nouzovku ![]()
@Nina Filipi píše:
Asi chtěj bejt jako v áámerickým filmůůů![]()
![]()
Byla jsi rychlejsi
chlap si leje pivo do skla i doma ![]()
U nás v hasičárně se normálně pije lahvoň z flašky. A ve studentském klubu UK taky ![]()
@KPKristy Jj, to je pravda. Teď, když ho uvidím v jiné roli, budu vůči němu mít averzi
![]()
@Nina Filipi píše:
Jo mě je Harapes taky sympoš
Mě je sympatický taky. A úplně nejvíc se mi líbí jeho hlas! To u takového Kuřízka mi ten hlas vadí nejvíc…
Tak kdo se vrátí? Že by Digi? ![]()
http://www.extra.cz/…o-ji-nahradi
@Fíková Náhodou proti Digi bych nenamíta ani půl slova, tu jsem měla vždycky děsně ráda!:D ![]()