Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malákráličice píše:
@ivik21 Ty dalsi saty byly fakt super a krasne ji sedly. Klidne se v nich mohla vdavat.
Jo moc jí ty posvatebni šaty slušely.
@dagmarkaa píše:
@Zuzanec také jsem byla překvapená, že se ptal první Vendulky.
Viď? Posledni slovo ma vzdy zenska. ![]()
No ale vazne - je to i proto,kdyby nahodou si chlap „dovolil“ rict NE,tak aby nebyl on,kdo to rekne az po te,co by zena rekla ANO. Aby jako „nezostudil“ on ji.
Taky se vzdy divim,kdyz to v nejakem filmu vidim,vc.tech americkych. ![]()
@Zuzanec píše:
Svatba jako super, Mastňoch pěkně napínal, ale nakonec se mi ten proslov moc líbil, aspoň že má v sobě tolik slušnosti, aby mladým lidem nezkazil start do života. Ale co mě překvapilo, že se ptal na „ano“ první Vendy a pak až Pavlíka, vždy se začíná mužem nebo aspoň jsem to jinak ještě nezažila.
Taky jsem nikde na žádné svatbě nezažila, že by se první ptal nevěsty… Vybavuju si, že jsem někde četla, že se nejdříve ptá ženicha, protože ten kdyby řekl ne, tak to pro tu nevěstu nebude takový trapas, než když ona řekne ANO, a on pak třeba NE ![]()
@Žirafa 69 jeee, koukám že obě píšeme to samé… Mohli si to zjistit, než to natočili, zas taková blbá chyba, jak kdyby nikdo nikdy na žádné svatbě nebyl ![]()
@Svítící žárovka píše:No u fotografů to chápu, že davají fotky někam, kde je chtějí cíleně prodat. Ale fakt se prochází instáče noname holek?
Tak může mít marketingový ředitel mladšího sourozence, který mu řekne „Teď jsem viděl super fotku, to by byla pro vás dobrá reklama“, ukáže mu to a oni ji cíleně osloví. Za to koupení fotky dají minimální částku a udělají si dobré oko u nové generace. Mně to nepřijde jako sci-fi.
@Marcella01 píše:
Taky jsem nikde na žádné svatbě nezažila, že by se první ptal nevěsty… Vybavuju si, že jsem někde četla, že se nejdříve ptá ženicha, protože ten kdyby řekl ne, tak to pro tu nevěstu nebude takový trapas, než když ona řekne ANO, a on pak třeba NE
Přesně tak, tím jsem se uklidňovala při vlastní svatbě ![]()
@boltova píše:
Nadobi z mycky se utira? To vidim teda poprve…
Taky utírám, nikdy to není úplně suché a z ucha od hrnců občas teče voda. Kapky ve skleničkách a v miskách potom zapáchají. ![]()
@Zuzanec píše:
Přesně tak, tím jsem se uklidňovala při vlastní svatbě
Tak tak
![]()
S tou maturitou mi to připadá divné, jak si může sama určit, kdy udělá maturitu, vždyť ta státní část je jen 2× ročně a určitě kvůli ní nebude nový termín. A ústní se taky nedělají na požádání.
S tim IG. Ja jsem celkem v soku kolik znamych lidi zacalo sledovat muj IG kam davam pouze fotky knizek, max jidla…takze verim tomu ze firmy sjizdi fotky a pak se klidne nabidnou s nabidkou.
No u fotografů to chápu, že davají fotky někam, kde je chtějí cíleně prodat. Ale fakt se prochází instáče noname holek?