Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
15.1.19 13:26
@Iv.Sa. píše:
Já kdysi neměla na MD čas ze zábavy skoro na nic, plenky se vyvařovaly na sporáku v mýdlových vločkách, do roka jsem je žehlila, flašky na pití vyvařovala…, byla jsem trapně poctivá matka, která měla roky sebe na úplném konci životního spektra. Když jsem po dlouhých letech ten čas pro sebe získala, tak jsem pro změnu málem upadla do depek a zachránila mě tato diskuse :oops: :mrgreen:Všem zde :kytka: :hug: :srdce: :mavam:

Mamka nás měla po roce tři holky, plíny chodila namáčet do řeky, vyvařovala je a žehlila. O internetu se jí mohlo leda tak zdát, ani pevnou linku naši neměli a hrozně ji obdivuju jak to všechno zvládla :srdce:

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
15.1.19 13:27
@Dixies píše:
Cupitání v pantoflíčkách jsem si všimla hned, když přišla k Bédovi hlídat Laděnku. To jsem si říkala, odkud je vytáhla :D

Aha, to mi uniklo, příště se zaměřím :lol:

• Citovat
  • Upravit
65387
15.1.19 13:29

@Dixies no vid…to je taky měla…
asi je tam má schované :D :D ten klapot se totiž nedá přeslechnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.1.19 13:29
@dagmarkaa píše:
Mamka nás měla po roce tři holky, plíny chodila namáčet do řeky, vyvařovala je a žehlila. O internetu se jí mohlo leda tak zdát, ani pevnou linku naši neměli a hrozně ji obdivuju jak to všechno zvládla :srdce:

JJ,moje babička také měla mého tátu a jeho sestry po roce,také nechápu,jak to mohly zvládat. Ale zvládaly. Byly to šikulky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.1.19 13:36
@carola píše:
Jj,věřím,je to náročné. Když jsou děti malé,člověk toho má někdy plný brejle,a když vyrostou,tak je mu to zas líto a najednou si se sebou neví rady. Samozřejmě ne každý to tak má,ale naprosto chápu. A když pak děti vylétnou z hnízda,to musí být teprve náročné.

Zvlášť, když se z toho hnízda rozlétnou do dalekého světa a ne a ne se uhnízdit zase oni čili žádná vnoučata na obzoru. Jedna generace zcela přeskočená. Mám pocit, že jsem uvízla v nějakém meziprostoru a nemám už moc sil s tím něco dělat.

Jinak - kdo ještě neviděl svatbu Vendy a Pavla, má se na co těšit, za mě ve všech směrech jedna z nejlepších :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
15.1.19 13:42
@Iv.Sa. píše:
Zvlášť, když se z toho hnízda rozlétnou do dalekého světa a ne a ne se uhnízdit zase oni čili žádná vnoučata na obzoru. Jedna generace zcela přeskočená. Mám pocit, že jsem uvízla v nějakém meziprostoru a nemám už moc sil s tím něco dělat.Jinak - kdo ještě neviděl svatbu Vendy a Pavla, má se na co těšit, za mě ve všech směrech jedna z nejlepších :palec:

To je mi líto,to tě chápu že tě to mrzí . Já si vnučku moc užívám.Taky i proto že to vypadá,že zůstane nadlouho jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.1.19 13:55
@Iv.Sa. píše:
Zvlášť, když se z toho hnízda rozlétnou do dalekého světa a ne a ne se uhnízdit zase oni čili žádná vnoučata na obzoru. Jedna generace zcela přeskočená. Mám pocit, že jsem uvízla v nějakém meziprostoru a nemám už moc sil s tím něco dělat.Jinak - kdo ještě neviděl svatbu Vendy a Pavla, má se na co těšit, za mě ve všech směrech jedna z nejlepších :palec:

To mě moc mrzí. Stejně je to paradox,někde je dětí jako smetí a babičky skoro utíkají,aby měly chvíli klid a někde se to nedaří. Mně se docela často stávalo,když byla dcerka menší,že jsem potkávala ženy věku cca 60 a často říkávaly,co by daly za vnučku,že ony se asi nedočkají. My máme jen mužovu maminku,je úžasná,ale už nemůže na nohy a moje maminka se bohužel vnoučátek nedožila. Ale věřím,že se jich dočkáš. Za rok může být všechno jinak. :) Jinak já si říkám,že až jednou děti odrostou,že si pořídím psa. Celý život po něm toužím a nikdy jsem ho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.1.19 14:08
@carola píše:
To mě moc mrzí. Stejně je to paradox,někde je dětí jako smetí a babičky skoro utíkají,aby měly chvíli klid a někde se to nedaří. Mně se docela často stávalo,když byla dcerka menší,že jsem potkávala ženy věku cca 60 a často říkávaly,co by daly za vnučku,že ony se asi nedočkají. My máme jen mužovu maminku,je úžasná,ale už nemůže na nohy a moje maminka se bohužel vnoučátek nedožila. Ale věřím,že se jich dočkáš. Za rok může být všechno jinak. :) Jinak já si říkám,že až jednou děti odrostou,že si pořídím psa. Celý život po něm toužím a nikdy jsem ho neměla.

Pejska si kdysi „vymodlila“ ml. dcera, škemrala o něho skoro 10 let, až jsem se, i proti vůli jejího otce, nechala tehdy přemluvit. Měli jsme báječného malého knírače, hodně mi pomohl i psychicky, ale díky němu moc dobře vím, co to obnáší /nejen v dobrém, ale i v tom horším/ chovat psa a už se mi do toho nechce. Dcera pak měla v dospělosti svého, taky úžasného, a jak jí onemocněl, stálo jí to cca 10 tisíc a stejně pak o něho /7 letého/ přišla a málem se z toho zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.1.19 14:14
@Iv.Sa. píše:
Pejska si kdysi „vymodlila“ ml. dcera, škemrala o něho skoro 10 let, až jsem se, i proti vůli jejího otce, nechala tehdy přemluvit. Měli jsme báječného malého knírače, hodně mi pomohl i psychicky, ale díky němu moc dobře vím, co to obnáší /nejen v dobrém, ale i v tom horším/ chovat psa a už se mi do toho nechce. Dcera pak měla v dospělosti svého, taky úžasného, a jak jí onemocněl, stálo jí to cca 10 tisíc a stejně pak o něho /7 letého/ přišla a málem se z toho zbláznila.

JJ,každý mi říká,že nevím,co to obnáší a věřím tomu. To je jako se vším. Ale my nemáme s mužem nijaké extra zájmy,tak si říkám,že bysme to snad časem dobře zvládli. Ale další věc je jako u tebe,že muž o pejska moc nestojí,spíš tedy vůbec. Říká,ať nepočítám,že s ním bude chodit ven. Ale já si říkám,že se do něj třeba taky zamiluje,nebo taky ne. Ale zatím jsou děti ještě malé,syn 10 a dcerka skoro 3,takže to je hudba budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.1.19 15:44
@carola píše:
JJ,každý mi říká,že nevím,co to obnáší a věřím tomu. To je jako se vším. Ale my nemáme s mužem nijaké extra zájmy,tak si říkám,že bysme to snad časem dobře zvládli. Ale další věc je jako u tebe,že muž o pejska moc nestojí,spíš tedy vůbec. Říká,ať nepočítám,že s ním bude chodit ven. Ale já si říkám,že se do něj třeba taky zamiluje,nebo taky ne. Ale zatím jsou děti ještě malé,syn 10 a dcerka skoro 3,takže to je hudba budoucnosti.

Věřím, že by se zamiloval, tak jako můj bývalý manžel. „Odříkaného chleba pak největší krajíc“ ;) Děti by měly být k pejskovi tak „velké“/a pejsek k nim/, aby ho zvládnuly venčit, a to i když venku „padají trakaře“ čili za každého počasí. Nebo nějakého pinďu, co to v nouzi zvládá i na absorbční podložce v koupelně ;)
K Ulici - nedělá mi dobře linka kolem dědy Josefa, je to vysoce aktuální, ale příčí se mi to. Janu bych kopla do dupy :oops: :mrgreen: Evžen je pěkně ostříhaný, sluší mu to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
15.1.19 15:54
@Iv.Sa. píše:
Věřím, že by se zamiloval, tak jako můj bývalý manžel. „Odříkaného chleba pak největší krajíc“ ;) Děti by měly být k pejskovi tak „velké“/a pejsek k nim/, aby ho zvládnuly venčit, a to i když venku „padají trakaře“ čili za každého počasí. Nebo nějakého pinďu, co to v nouzi zvládá i na absorbční podložce v koupelně ;)
K Ulici - nedělá mi dobře linka kolem dědy Josefa, je to vysoce aktuální, ale příčí se mi to. Janu bych kopla do dupy :oops: :mrgreen: Evžen je pěkně ostříhaný, sluší mu to :palec:

Jana je zbytečná postava, mohli by ji zrušit :lol:

• Citovat
  • Upravit
148887
15.1.19 15:57
@dagmarkaa píše:
Jana je zbytečná postava, mohli by ji zrušit :lol:

Je typově podobná Skyler. Měla hrát radši jí, Skyler, když už Sandeva tam nechtěla dal účinkovat. A měli vymyslet veselejší zápletku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
15.1.19 16:57
@Iv.Sa. píše:
K Ulici - nedělá mi dobře linka kolem dědy Josefa, je to vysoce aktuální, ale příčí se mi to. Janu bych kopla do dupy :oops: :mrgreen: Evžen je pěkně ostříhaný, sluší mu to :palec:

Jo,Jana je praštěná. A Evžen je štramák. Jaký to byl zoufalec a co se z něj vyklubalo za fajn chlapa. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.1.19 17:21
@carola píše:
Jo,Jana je praštěná. A Evžen je štramák. Jaký to byl zoufalec a co se z něj vyklubalo za fajn chlapa. :kytka:

V dlouhodobém horizontu zajímavý a uvěřitelný vývoj postavy, skvěle ztvárněný Martinem Fingerem, jedním z našich nejlepších současných herců, kterým uvěřím cokoliv /i prudiče v Zahradnictví ;) Je mi ctí a potěšením, že vzal roli V Ulici. Další takový je pro mě Martin Hoffman /Jarda Hejl. Snad ho uvidíme více, když se má opět ukázat malá Miriam. I za tu cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 19:02

Mario :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat