Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem dokoukala včerejší díl a bylo mi toho Kaštana docela líto. Je to takovej poďes,ale stejně. A jinak co se Franty týče měl v hodně věcech pravdu,Anča to bere hrozně na dřeň. Takže to je asi mezi nima definitivka?
@carola píše:
Teď jsem dokoukala včerejší díl a bylo mi toho Kaštana docela líto. Je to takovej poďes,ale stejně. A jinak co se Franty týče měl v hodně věcech pravdu,Anča to bere hrozně na dřeň. Takže to je asi mezi nima definitivka?
Mně to přijde, že se ta Kaštanova povaha zvrhla, aby ho zase mohli uklidit, vždyť zpočátku jako pan mistr byl celkem jedlej
Když si vzpomenu, co z něho vyzařovalo na tom srazu z učňáku a jak si pak užívali s Ančou postelové hrátky… To tam jsou vůbec někdy povahové veletoče. Z hloupé a podlé Anduly /a to jí bylo v počátcích už jako že kolem 40 let/ femme fatale, Matka Tereza a liguistka dohromady, ze zlodějky a lhářky Růženy milá seniorka s pochopením pro každého a všeobecně oblíbená, ze Zuzany co vytáhli z úplné spodiny lidstva ani nemluvím
Ale jó, nic není nemožné
Někdo, když dostane životní ťafku nebo naopak šanci, tak se ještě může vzpamatovat, a někdo zase, když ptáčka lapá, pěkně mu zpívá
Možnosti scénáristů jsou vlastně širokospektré, ale díky naší pozornosti a pamětlivosti ne úplně neomezené
![]()
Dodatek - Lumír a Vilma, ti byli kdysi taky na ![]()
@Iv.Sa. píše:
Mně to přijde, že se ta Kaštanova povaha zvrhla, aby ho zase mohli uklidit, vždyť zpočátku jako pan mistr byl celkem jedlejKdyž si vzpomenu, co z něho vyzařovalo na tom srazu z učňáku a jak si pak užívali s Ančou postelové hrátky… To tam jsou vůbec někdy povahové veletoče. Z hloupé a podlé Anduly /a to jí bylo v počátcích už jako že kolem 40 let/ femme fatale, Matka Tereza a liguistka dohromady, ze zlodějky a lhářky Růženy milá seniorka s pochopením pro každého a všeobecně oblíbená, ze Zuzany co vytáhli z úplné spodiny lidstva ani nemluvím
Ale jó, nic není nemožné
Někdo, když dostane životní ťafku nebo naopak šanci, tak se ještě může vzpamatovat, a někdo zase, když ptáčka lapá, pěkně mu zpívá
Možnosti scénáristů jsou vlastně širokospektré, ale díky naší pozornosti a pamětlivosti ne úplně neomezené
![]()
Jj,to máš pravdu s tím vývojem těch povah. Taky se tomu někdy musím smát. Za chvíli půjdu po RD do práce a už nebudu mít moc možností sledovat,tak mi to upřímně bude docela chybět.
Jak člověk zblbne na té rodičovské. ![]()
@carola píše:
Jj,to máš pravdu s tím vývojem těch povah. Taky se tomu někdy musím smát. Za chvíli půjdu po RD do práce a už nebudu mít moc možností sledovat,tak mi to upřímně bude docela chybět.Jak člověk zblbne na té rodičovské.
Já kdysi neměla na MD čas ze zábavy skoro na nic, plenky se vyvařovaly na sporáku v mýdlových vločkách, do roka jsem je žehlila, flašky na pití vyvařovala…, byla jsem trapně poctivá matka, která měla roky sebe na úplném konci životního spektra. Když jsem po dlouhých letech ten čas pro sebe získala, tak jsem pro změnu málem upadla do depek a zachránila mě tato diskuse
![]()
Všem zde
![]()
@Anna766 no jo......ale když tam bydlela Jinda,tak by je vyhodila ![]()
nebo myslíš,že je tam v mezičase zase donesla ??
![]()
@ivik21
já vím
![]()
jen jí vidím,jak v té její kabelce tahá ty pantofle
![]()
@Iv.Sa. píše:
Já kdysi neměla na MD čas ze zábavy skoro na nic, plenky se vyvařovaly na sporáku v mýdlových vločkách, do roka jsem je žehlila, flašky na pití vyvařovala…, byla jsem trapně poctivá matka, která měla roky sebe na úplném konci životního spektra. Když jsem po dlouhých letech ten čas pro sebe získala, tak jsem pro změnu málem upadla do depek a zachránila mě tato diskuse![]()
Všem zde
![]()
![]()
![]()
Koukám, že jsme měly na mateřské stejnou zábavu ![]()
@Dixies píše:
Koukám, že jsme měly na mateřské stejnou zábavu
To hned potěší, když v tom člověk není sám
![]()
@Iv.Sa. píše:
To hned potěší, když v tom člověk není sám![]()
![]()
Jj, od prvního dílu… Pak už to flákám ![]()
@Petra Z píše:
@Anna766 no jo......ale když tam bydlela Jinda,tak by je vyhodila
nebo myslíš,že je tam v mezičase zase donesla ??![]()
Nevim
dělala jsem si srandu, protože holky já si toho ani nevšimla, mě takové podrobnosti jako pantoflíčky a podobně zcela unikají.
@Iv.Sa. píše:
Já kdysi neměla na MD čas ze zábavy skoro na nic, plenky se vyvařovaly na sporáku v mýdlových vločkách, do roka jsem je žehlila, flašky na pití vyvařovala…, byla jsem trapně poctivá matka, která měla roky sebe na úplném konci životního spektra. Když jsem po dlouhých letech ten čas pro sebe získala, tak jsem pro změnu málem upadla do depek a zachránila mě tato diskuse![]()
Všem zde
![]()
![]()
![]()
Jj,věřím,je to náročné. Když jsou děti malé,člověk toho má někdy plný brejle,a když vyrostou,tak je mu to zas líto a najednou si se sebou neví rady. Samozřejmě ne každý to tak má,ale naprosto chápu. A když pak děti vylétnou z hnízda,to musí být teprve náročné.
@dagmarkaa píše:
Také jsem si pantoflíčků nevšimla
Cupitání v pantoflíčkách jsem si všimla hned, když přišla k Bédovi hlídat Laděnku. To jsem si říkala, odkud je vytáhla ![]()