Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
11.1.19 22:38

Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5791
11.1.19 22:43
@martinka28 píše:
Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan? :lol:

Petr Kaštan se jmenuje, Žalud je přezdívka, tak nějak vyplynula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 22:43

Já být Ančou, tak bych byla s ním v bytě, ale asi jen jako tichý společník. Asi bych nepokládala otázky a návrhy rychlostí kulometu. Si aspoň myslím.

Já když byla po operaci v nemocnici, tak mi nebylo fyzicky dobře a psychicky jsem z toho byla celá rozhozená, ale strašně mě uklid%novalo, když tam někdo se mnou seděl. Nechtěla jsem mluvit, jen ten pocit, že tam někdo z blízkých je.

• Citovat
  • Upravit
148887
11.1.19 22:47
@boltova píše:
Kastan zvyka jako dobytek, dela naschvaly a chce Ancu jen pro sebe…ale ma ted svatou pravdu, Franta potrebuje kamose a klid od tutumutu nevlastni matky. Zavrit ji nekam … :zed:

Kdyby o ní nestál,tak by za ní sám nepřijel.To je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.1.19 22:49

@rampepurda57 dekuju za vysvetleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5791
11.1.19 22:55
@martinka28 píše:
@rampepurda57 dekuju za vysvetleni :)
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.1.19 23:16
@Anna766 píše:
Kdyby o ní nestál,tak by za ní sám nepřijel.To je můj názor.

Tak ale on nepřijel vyloženě za Ancou, ale proste zpátky domu :think: .
Jako zájem o syna chápu, ale čeho je moc toho je příliš. Jako dnes jak mu vola a hned spustí “ proč si mi to hned nevzal?” Wtf :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
11.1.19 23:17
@Gorlami píše:
Tak ale on nepřijel vyloženě za Ancou, ale proste zpátky domu :think: .
Jako zájem o syna chápu, ale čeho je moc toho je příliš. Jako dnes jak mu vola a hned spustí “ proč si mi to hned nevzal?” Wtf :zed:

Přijel až k ní do práce a volal jí,proto za nim vyběhla ven.Takze za ní.A samozřejmě domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.1.19 23:20
@Anna766 píše:
Přijel až k ní do práce a volal jí,proto za nim vyběhla ven.Takze za ní.A samozřejmě domů.

A nezapomněl si klíče? Se mi zda, ze se ji ptal, jstl má klíče od Bedi bytu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
11.1.19 23:23
@Gorlami píše:
A nezapomněl si klíče? Se mi zda, ze se ji ptal, jstl má klíče od Bedi bytu… :think:

Ona mu je sama nabídla že je má.On si je nechal v Amstru nebo kde a chtěl si jít snad nekam sednout či co.Jako jo,už by se mohla trochu uklidnit,ale rozumím tomu,že je z toho potento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.1.19 23:42
@boltova píše:
Kastan zvyka jako dobytek, dela naschvaly a chce Ancu jen pro sebe…ale ma ted svatou pravdu, Franta potrebuje kamose a klid od tutumutu nevlastni matky. Zavrit ji nekam … :zed:

Preskrtnuto

Beru zpet, pondelni dil mi zmenil nazor, Anca s Frantou umi.

Jinak u sceny s Vojtou jsem taky slzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39686
12.1.19 07:17
@boltova píše:
Preskrtnuto

Beru zpet, pondelni dil mi zmenil nazor, Anca s Frantou umi.

Jinak u sceny s Vojtou jsem taky slzela.

Taky budu v pon.bulet,jen jsem viděla ukázku,jak chudák franta brečí..tak hrozně mi ho bylo líto. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
12.1.19 09:36

Včera mě pobavilo , když řešili Márovu novou práci. Prý by ho nebavilo sedět v kanceláři. Chtěla bych vidět, do jaké by ho vzali, se ukončeným základním vzděláním. Tvářili se, jak kdyby si mohl vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
12.1.19 10:01
@Žirafa 69 píše:
Taky budu v pon.bulet,jen jsem viděla ukázku,jak chudák franta brečí..tak hrozně mi ho bylo líto. :,(

Je to zajímavá a uvěřitelná linka, excelentně ztvárněná Frantou/Matyášem. Anča byla zprvu urputná, ona jak kulí ty obrovské oči a nasadí „baseta“ a telefonuje spícímu Frantovi…, tak to není moc příjemné…, ale v pondělí už je stravitelnější, další linka - Karly s tím rozkošným kloučkem, bude také zajímavá, ale oba ty příběhy jsou emočně náročné, tak ještě, že začal seriál „Most!“ ;) a MasterChef, /Rapl 2 mě zatím zklamal, na toho jsem se těšila asi až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.1.19 10:07
@rampepurda57
@martinka28 píše:
Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan? :lol:
Žalud a Kaštan, ale hlas má jako bukvice :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky