Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan? ![]()
@martinka28 píše:
Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan?
Petr Kaštan se jmenuje, Žalud je přezdívka, tak nějak vyplynula
Já být Ančou, tak bych byla s ním v bytě, ale asi jen jako tichý společník. Asi bych nepokládala otázky a návrhy rychlostí kulometu. Si aspoň myslím.
Já když byla po operaci v nemocnici, tak mi nebylo fyzicky dobře a psychicky jsem z toho byla celá rozhozená, ale strašně mě uklid%novalo, když tam někdo se mnou seděl. Nechtěla jsem mluvit, jen ten pocit, že tam někdo z blízkých je.
@boltova píše:
Kastan zvyka jako dobytek, dela naschvaly a chce Ancu jen pro sebe…ale ma ted svatou pravdu, Franta potrebuje kamose a klid od tutumutu nevlastni matky. Zavrit ji nekam …
Kdyby o ní nestál,tak by za ní sám nepřijel.To je můj názor.
@Anna766 píše:
Kdyby o ní nestál,tak by za ní sám nepřijel.To je můj názor.
Tak ale on nepřijel vyloženě za Ancou, ale proste zpátky domu
.
Jako zájem o syna chápu, ale čeho je moc toho je příliš. Jako dnes jak mu vola a hned spustí “ proč si mi to hned nevzal?” Wtf ![]()
@Gorlami píše:
Tak ale on nepřijel vyloženě za Ancou, ale proste zpátky domu.
Jako zájem o syna chápu, ale čeho je moc toho je příliš. Jako dnes jak mu vola a hned spustí “ proč si mi to hned nevzal?” Wtf
Přijel až k ní do práce a volal jí,proto za nim vyběhla ven.Takze za ní.A samozřejmě domů.
@Anna766 píše:
Přijel až k ní do práce a volal jí,proto za nim vyběhla ven.Takze za ní.A samozřejmě domů.
A nezapomněl si klíče? Se mi zda, ze se ji ptal, jstl má klíče od Bedi bytu… ![]()
@Gorlami píše:
A nezapomněl si klíče? Se mi zda, ze se ji ptal, jstl má klíče od Bedi bytu…
Ona mu je sama nabídla že je má.On si je nechal v Amstru nebo kde a chtěl si jít snad nekam sednout či co.Jako jo,už by se mohla trochu uklidnit,ale rozumím tomu,že je z toho potento.
@boltova píše:
Kastan zvyka jako dobytek, dela naschvaly a chce Ancu jen pro sebe…ale ma ted svatou pravdu, Franta potrebuje kamose a klid od tutumutu nevlastni matky. Zavrit ji nekam …
Preskrtnuto
Beru zpet, pondelni dil mi zmenil nazor, Anca s Frantou umi.
Jinak u sceny s Vojtou jsem taky slzela.
@boltova píše:
PreskrtnutoBeru zpet, pondelni dil mi zmenil nazor, Anca s Frantou umi.
Jinak u sceny s Vojtou jsem taky slzela.
Taky budu v pon.bulet,jen jsem viděla ukázku,jak chudák franta brečí..tak hrozně mi ho bylo líto. ![]()
Včera mě pobavilo , když řešili Márovu novou práci. Prý by ho nebavilo sedět v kanceláři. Chtěla bych vidět, do jaké by ho vzali, se ukončeným základním vzděláním. Tvářili se, jak kdyby si mohl vybírat.
@Žirafa 69 píše:
Taky budu v pon.bulet,jen jsem viděla ukázku,jak chudák franta brečí..tak hrozně mi ho bylo líto.
Je to zajímavá a uvěřitelná linka, excelentně ztvárněná Frantou/Matyášem. Anča byla zprvu urputná, ona jak kulí ty obrovské oči a nasadí „baseta“ a telefonuje spícímu Frantovi…, tak to není moc příjemné…, ale v pondělí už je stravitelnější, další linka - Karly s tím rozkošným kloučkem, bude také zajímavá, ale oba ty příběhy jsou emočně náročné, tak ještě, že začal seriál „Most!“
a MasterChef, /Rapl 2 mě zatím zklamal, na toho jsem se těšila asi až moc.
@martinka28 píše:Žalud a Kaštan, ale hlas má jako bukvice
Holky, ted se zeptam asi blbe, ale proc tomu blbounovi od Anci rikate Zalud nebo Kastan?