Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hodinarka píše:
Prohlížela jsem si teď Terezu. Nepřijde vám, že už je zase trochu prostorově výraznější?
to mi ani nepřijde. mě je Tereza moc sympatická a fakt hezká. jediný, co mi na ní „vadí“ je, jak má zapletený ten copánek na stranu a má strašně málo vlasů, tak je to jako kdyby jí z hlavy čumělo něco fakt nehezkýho
@Klopotkova píše:
Přesně tak, tyčka byla Digi nebo Adriana, ale ona je pořád štíhlá, žádnou oplácanost tam nevidím.
Myslíš, že z Ulice vážně odejde?
Tak z Rakouska už moc info asi nebude, teď ještě snad ty dva měsíce má předtočené. Už tak mi chybí Gábina, ty dvě spolu bylo takové pohlazení pro oči i pro uši.
@Iv.Sa.
Taky mi tam chybí už Gábina, ale prý se má na jaře zase vrátit. Dlouho mi chyběl i Matěj, ale ten se má taky už vracet. Terka (Patrície)mi přijde pořád stejná. Má pěknou postavu. Prostě,tak akorát. Za to Maléřovi by klidně mohly vypadnout. Hlavně Veronika. Úplná matka Tereza. Už mě tím rozčiluje.
Spíš jestli to Rakousko nějakým stylem na poslední chvíli nepadne.
A já nějak nechápu, jak se všichni divně tvářej na oblečení tý nový učitelky. Jako jo, je trhle a výstředně oblečená, ale zamne to není nic zas tak extra, co by mělo poutat každýho pozornost.
@Svítící žárovka píše:
Spíš jestli to Rakousko nějakým stylem na poslední chvíli nepadne.A já nějak nechápu, jak se všichni divně tvářej na oblečení tý nový učitelky. Jako jo, je trhle a výstředně oblečená, ale zamne to není nic zas tak extra, co by mělo poutat každýho pozornost.
Taky mě napadlo, zda Rakousko úplně nepadne a že by třeba v nové sérii od září hrál i David zase na plný úvazek.
@Svítící žárovka píše:
Spíš jestli to Rakousko nějakým stylem na poslední chvíli nepadne.A já nějak nechápu, jak se všichni divně tvářej na oblečení tý nový učitelky. Jako jo, je trhle a výstředně oblečená, ale zamne to není nic zas tak extra, co by mělo poutat každýho pozornost.
Je svá a působí zajímavě, jen jsem nepobrala, proč by měl barvoslepý člověk plácat dohromady puntíky, motýlky, různá kára atp. To by musel být tvaroslepý ![]()
@Iv.Sa. Tvaroslepy
![]()
S tou vuni me napadlo uplne to same. Cekala jsem, ze se ho zepta.
Ty sikme zabery mi nedelaly.dobre.
@allluck píše:
to mi ani nepřijde. mě je Tereza moc sympatická a fakt hezká. jediný, co mi na ní „vadí“ je, jak má zapletený ten copánek na stranu a má strašně málo vlasů, tak je to jako kdyby jí z hlavy čumělo něco fakt nehezkýho
Jo, copánek je divné, to souhlasím.
@Anna766 píše:
Jo, copánek je divné, to souhlasím.
Šárka má taky takový nějaký myší ocásek na boku, ale celkem jí to sluší, ony ty odbarvené blondýnky mají hrozně zničené prořídlé vlasy, ségra si je zachraňovala několik let se skvělým kadeřníkem - povedlo se.
K těm šikmým záběrům,taky mi to přišlo nepřirozené a divné,úplně se mi z toho zamotala hlava.
S tou vůní jsem si říkala to samé,že musel být jinak cítit.
Andula je urputná,až to není hezký.Ač žaluda nesnášim,tak má pravdu,měla by ho nechat si to srovnat v hlavě.A vůbec všichni kolem něj.Tenhle humbuk a utěšování mu nepomůže.Ale žaludovi je ukradenej a chce mít Anču pro sebe,tak on to říká proto takhle.
a ted jsem dokoukala páteční díl nejlepší scéna,Eva poplácá žaluda po rameni a popřeje mu štastnou cestu,má jet totiž na Slovensko na badmintonovej turnaj a on při tom drží talíř s večeří
a ona jak ho poplácá,tak mu vyskočí z talíře 2 rajčata
a Anča je v klidu sebere,řekne mu,že je pak umyje a jde je v klidu vyprovodit,jako Evu s Milošem.To jsem se smála úplně nahlas,u týhle scény
@Iv.Sa. píše: Šárka má taky takový nějaký myší ocásek na boku, ale celkem jí to sluší, ony ty odbarvené blondýnky mají hrozně zničené prořídlé vlasy, ségra si je zachraňovala několik let se skvělým kadeřníkem - povedlo se.
Většina blondýn včetně mě aby byly blondýny se musejí nechat odbarvovat.
Stojí to za to. ![]()
jinak Matyáš Valenta je opravdu třída,smekám před jeho výkonem
naprosto uvěřitelný!
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*lin
Holky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info
@Nina Filipi píše:
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*linHolky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info
Neeee, Ordinaci sem prosím netahej. ![]()
Kaštan je de@il tím, jak je sebestředný, tím jeho hláskem, tím, jaká je bolístka, jaká je fňukna, ale v situaci ohledně Franty má svatou pravdu.
Přesně tak, tyčka byla Digi nebo Adriana, ale ona je pořád štíhlá, žádnou oplácanost tam nevidím.
Myslíš, že z Ulice vážně odejde?