Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1635
9.1.19 11:42
@vokishka píše:
Nějak jsem to dnes nepochopila. Kolik tak mohlo být ráno při rozhovoru o talířkách, když byla ještě tma. Možná tak sedm hodin. A u Henryho byla Šárka i Henry. To tam jsou každý den od rána do noci? Jen ve dvou, každý den v týdnu?

Tak přesně tohle na mě vytasil manžel, který se na ulici dívá vlastně z donucení :) a já jsem si tedy myslela, že se ani pořádně nedívá a naráz že: Kolik je v Ulici hodin, že je ráno, tma a oni oba v práci. Já osobně nevím, jak to funguje v restauracích, ale čekala bych je tam tak v 10, nejdříve v 9 chystat na polední menu. Takhle brzo z rána kdyby měli zavíračku hodně po půlnoci a uklízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.1.19 12:13

Kdo je zvědavý na další vývoj hodně dopředu?

Obsahy epizod Ulice - 4. týden 2019
pondělí 21.1. 2019
Jak si udržet profesionální odstup, když jste do případu, který vyšetřujete, emočně zainteresovaní? Tohle řeší Karla od chvíle, kdy poznala malého Vojtu, jenž zůstal ze dne na den úplně sám. Matka feťačka náhle zemře za podivných okolností, otec neznámý, po dalších příbuzných se pátrá. Až dnes svitne naděje, že by Vojta přeci jen nemusel skončit v dětském domově. Ovšem vzápětí přijde taková studená sprcha, že Karla už neudrží nervy na uzdě a zachová se tak, jak to u ní její nadřízený ještě nezažil… Co Karlu tak rozhodí? Co udělá? A jak se to dotkne její práce na kriminálce?

úterý 22.1. 2019
Jak bojovat s vlastními city, když se s objektem své zakázané lásky takřka denně setkáváte? Bydlíte ve stejném domě, narážíte na sebe neplánovaně na chodbě, na ulici i v hospodě. Martin a Šárka prožívají neskutečná muka už několik dní. Jsou do sebe zamilovaní, jenže ženatý Martin nechce ohrozit své manželství. Vůči ženě Veronice má obrovské výčitky svědomí, Šárce se snaží vyhýbat, jak jen to jde. Ta tohle peklo vyřeší po svém, způsobem, který s Martinem hodně zamává… Co Šárka udělá? Jak na to zareaguje Martin? A kdo odhalí jejich tajemství?

středa 23.1. 2019
Před rokem odletěl Matěj Jordán na zkušenou do Kanady, teď se vrací jako úspěšný manažer a ředitel evropského trhu zahraniční společnosti. Už jeho samotný návrat způsobí pořádné pozdvižení, protože o něm nebude mít nikdo hodně dlouho žádné zprávy. Hned následujícího dne se však stane tragédie, která otřese Matějem i jeho blízkými. Matěj bude mít bouračku, jež se bohužel neobejde bez následků… Jak k nehodě dojde? Jak na tom bude Matěj? A jak oběť nehody?

čtvrtek 24.1. 2019
Jak se vyrovnat s náhlými kopačkami od partnerky a ztrátou dvouletého syna, o kterého jste od jeho narození pečovali? Frantovi se na začátku roku zhroutil celý svět, když přišel o Skyler a syna Chrise. Pořád se s tím nedokáže vyrovnat, Skyler s ním navíc nekomunikuje, takže jakákoliv dohoda ohledně péče o Chrise nepadá v úvahu. Franta se utápí v depresích, kope kolem sebe, ubližuje sobě i svým blízkým. Dnes po drsné hádce s Bedřichem za sebou dokonce práskne dveřmi a zmizí… Kam půjde? Proč si o něj všichni začnou dělat nanovo starost? Co s ním je?

pátek 25.1. 2019
Co dokáže naštvat víc než nerespektování soukromí? Možná unáhlená reakce na nedorozumění, kvůli kterému přijdete o to, na čem vám hodně záleží. Mezi Josefem a Janou to v uplynulých dnech už několikrát hodně zaskřípalo kvůli Janině snaze sdílet svůj život na sociálních sítích. Jsou věci, které Josef považuje za čistě soukromé, ale Jana to tak prostě nevnímá. Přestože se spolu snaží vycházet, aby byl doma klid, dnes se stane něco, co se hodně podepíše na vzájemných vztazích. Byť se jedná o velké nedorozumění, Josef se neovládne a dá Janě hodně drsnou lekci… Co jí provede? Jak to Jana odskáče? A jaké to bude mít následky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.1.19 13:14
@Svítící žárovka píše:
já třeba u tý zuzany beru, že co je s maxem, tak jezděj po světěm tak se tu angl naučila. Ale anča s bedou, ti uměli fakt najednou.

Tak možná to Anču učí v pekárně při pečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.1.19 15:46

Ten Binar je ale chlívák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
9.1.19 15:50
@Svítící žárovka píše:
já třeba u tý zuzany beru, že co je s maxem, tak jezděj po světěm tak se tu angl naučila. Ale anča s bedou, ti uměli fakt najednou.

Omlouvám se za blbej dotaz, ale Zuzana zůstala s Maxem? Teď jsem viděla pár starých dílů na goldu, kde právě Zuzana a Max jsou spolu…

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
9.1.19 15:52
@velbloudice píše:
Ten Binar je ale chlívák..

a hlavně je trapnej…

• Citovat
  • Upravit
65223
9.1.19 16:35
@dagmarkaa píše:
Omlouvám se za blbej dotaz, ale Zuzana zůstala s Maxem? Teď jsem viděla pár starých dílů na goldu, kde právě Zuzana a Max jsou spolu…

asi jo, ale je to teď taková paní Colombová, jen o něm mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.1.19 16:40
@vokishka píše:
asi jo, ale je to teď taková paní Colombová, jen o něm mluví.

Což je velká škoda, protože Max je velký štramák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.1.19 16:49
@dagmarkaa píše:
a hlavně je trapnej…

On je milej, ale seděla by k němu Rózina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.19 17:16
@dagmarkaa píše:
Omlouvám se za blbej dotaz, ale Zuzana zůstala s Maxem? Teď jsem viděla pár starých dílů na goldu, kde právě Zuzana a Max jsou spolu…

Já mám pocit, že spolu pořád jsou. On už tam teda vidět není, ale mluvívaj o něm.

• Citovat
  • Upravit
39684
9.1.19 17:29
@Iv.Sa. píše:
Což je velká škoda, protože Max je velký štramák ;)

Viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
9.1.19 17:46
@Zuzanec píše:
Tak přesně tohle na mě vytasil manžel, který se na ulici dívá vlastně z donucení :) a já jsem si tedy myslela, že se ani pořádně nedívá a naráz že: Kolik je v Ulici hodin, že je ráno, tma a oni oba v práci. Já osobně nevím, jak to funguje v restauracích, ale čekala bych je tam tak v 10, nejdříve v 9 chystat na polední menu. Takhle brzo z rána kdyby měli zavíračku hodně po půlnoci a uklízeli.

což mě tak napadá, kdo vlastně vaří v hospodě, Henry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21427
9.1.19 18:30

@LadyTommy Kuchar, obcas se o nem nekdo zmini. Pani Colombova c.2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.1.19 19:07
@LadyTommy píše:
což mě tak napadá, kdo vlastně vaří v hospodě, Henry?

Imaginární kuchař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 19:15

Martin a Šárka… no tak tohle už je moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie