Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
9.1.19 19:20

Panebože to se musí každý s každou vyspat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15492
9.1.19 19:25

Rikala jsem si, že dlouho nikdo nepsal nic do diskuze a pak jsem zjistila, že jsem si ji vymazala z oblíbených. 8o Čekala jsem na ty vaše reakce. Docela je mi líto Hlozanka. Martin s Šárkou mě štvou. Binar - to bylo takový divný. To bylo jako vyznání k čemu? Přišlo mi to takový, jsi nádherná, jedeme ke mně, nejedeme, já vím, odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.1.19 19:46
@Sára 1 píše:
Rikala jsem si, že dlouho nikdo nepsal nic do diskuze a pak jsem zjistila, že jsem si ji vymazala z oblíbených. 8o Čekala jsem na ty vaše reakce. Docela je mi líto Hlozanka. Martin s Šárkou mě štvou. Binar - to bylo takový divný. To bylo jako vyznání k čemu? Přišlo mi to takový, jsi nádherná,jedeme ke mně, nejedeme, já vím, odcházím.

Ten Binar bere všechno 50/50, tak, jak jsem se to naučila brát v životě já. Ano - fajn, ne - taky pro něco dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.1.19 19:51

Sleduji dnešek až teď, a Anča si půjčila od Světlany ten obr bleděmodrý svetr, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
701
9.1.19 20:01

Jak jste tu psaly, že mají všichni nějaký anglický rychlokurz, tak Milošovi tu jeho angličtinu věřim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.1.19 20:05

@Mirčulka Miloš je dobrej, brečím smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.1.19 20:09

Dneska byl ozraly kameraman? Jinak si neumim vysvetlit, proc bylo x zaberu cilene ze sikma…prislo mi to divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.1.19 20:12
@boltova píše:
Dneska byl ozraly kameraman? Jinak si neumim vysvetlit, proc bylo x zaberu cilene ze sikma…prislo mi to divne.

Teď to vidím, v hospodě, jak Martin s Šárkou omakávali tu kebuli…

• Citovat
  • Upravit
3681
9.1.19 20:16
@boltova píše:
Dneska byl ozraly kameraman? Jinak si neumim vysvetlit, proc bylo x zaberu cilene ze sikma…prislo mi to divne.
Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše” :think: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 09.01.19 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.1.19 20:17
@Gorlami píše: Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše” :think: :lol: :lol:

No jedině :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
148883
9.1.19 20:21
@Gorlami píše: Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše” :think: :lol: :lol:Příspěvek upraven 09.01.19 v 20:17

Nové naturalistické ztvárnění. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
9.1.19 20:37
@divine woman píše:
@Mirčulka Miloš je dobrej, brečím smíchy :mrgreen:

Jj, Milos byl skvely :palec: jsem se nasmala. Na to, jaky byl zaporak, se na nej vzdycky tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 20:41
@boltova píše:
:lol:
No, já jsem si taky říkala :D asi kameraman zjistil, že jde otáčet kamerou :think: Nebo aby to bylo autentický… :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.1.19 22:01
@DzungaracekChlupacek píše:
Martin a Šárka… no tak tohle už je moc. :nevim:

Největší moralista Maléř a takto se spustil :lol: jsem zvědavá na pokračování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
10.1.19 07:42

to šikmé natáčení jsem si říkala, že už mi asi hrabe a pak mě napadlo, že právě to má být ztvárněná ta „síla okmažiku“.. bylo trapný, jak se pak oba oblíkali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí