Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rikala jsem si, že dlouho nikdo nepsal nic do diskuze a pak jsem zjistila, že jsem si ji vymazala z oblíbených.
Čekala jsem na ty vaše reakce. Docela je mi líto Hlozanka. Martin s Šárkou mě štvou. Binar - to bylo takový divný. To bylo jako vyznání k čemu? Přišlo mi to takový, jsi nádherná, jedeme ke mně, nejedeme, já vím, odcházím.
@Sára 1 píše:
Rikala jsem si, že dlouho nikdo nepsal nic do diskuze a pak jsem zjistila, že jsem si ji vymazala z oblíbených.Čekala jsem na ty vaše reakce. Docela je mi líto Hlozanka. Martin s Šárkou mě štvou. Binar - to bylo takový divný. To bylo jako vyznání k čemu? Přišlo mi to takový, jsi nádherná,jedeme ke mně, nejedeme, já vím, odcházím.
Ten Binar bere všechno 50/50, tak, jak jsem se to naučila brát v životě já. Ano - fajn, ne - taky pro něco dobrý ![]()
Sleduji dnešek až teď, a Anča si půjčila od Světlany ten obr bleděmodrý svetr, ne? ![]()
Jak jste tu psaly, že mají všichni nějaký anglický rychlokurz, tak Milošovi tu jeho angličtinu věřim ![]()
Dneska byl ozraly kameraman? Jinak si neumim vysvetlit, proc bylo x zaberu cilene ze sikma…prislo mi to divne.
@boltova píše:
Dneska byl ozraly kameraman? Jinak si neumim vysvetlit, proc bylo x zaberu cilene ze sikma…prislo mi to divne.
Teď to vidím, v hospodě, jak Martin s Šárkou omakávali tu kebuli…
@boltova píše:Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše”
Příspěvek upraven 09.01.19 v 20:17
@Gorlami píše: Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše”![]()
![]()
No jedině ![]()
@Gorlami píše: Řekla bych, ze to byl umělecky záměr “ocitli se na šikmé ploše”![]()
![]()
Příspěvek upraven 09.01.19 v 20:17
Nové naturalistické ztvárnění. ![]()
@divine woman píše:
@Mirčulka Miloš je dobrej, brečím smíchy
Jj, Milos byl skvely
jsem se nasmala. Na to, jaky byl zaporak, se na nej vzdycky tesim
@boltova píše:
@DzungaracekChlupacek píše:
Martin a Šárka… no tak tohle už je moc.
Největší moralista Maléř a takto se spustil
jsem zvědavá na pokračování
to šikmé natáčení jsem si říkala, že už mi asi hrabe a pak mě napadlo, že právě to má být ztvárněná ta „síla okmažiku“.. bylo trapný, jak se pak oba oblíkali ![]()
Panebože to se musí každý s každou vyspat