Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Většina blondýn včetně mě aby byly blondýny se musejí nechat odbarvovat.
Stojí to za to.
Ovšem pravé blondýnky jsou na tom s počtem vlasů údajně nejlépe ![]()
Znáte někdo nějakou? ![]()
„Současná pozorování a výzkumy uvádějí, že nejvíce vlasů mají na hlavě světlovlasí lidé – 100 až 140 tisíc vlasů, tmavovlasí mají v průměru mezi 80 až 100 tisíci vlasů a nejřidčeji „zavlasené“ temeno hlavy mají rusovlasí, jimž hlavu pokrývá 60 až 80 tisíc vlasů.“
@Klopotkova píše:
Neeee, Ordinaci sem prosím netahej.Kaštan je de@il tím, jak je sebestředný, tím jeho hláskem, tím, jaká je bolístka, jaká je fňukna, ale v situaci ohledně Franty má svatou pravdu.
Se vším souhlas
![]()
Kaštanovi se to hodí jen proto, aby měl Anču sám pro sebe.
přeci ho nemohla samotnýho Frantu jen „ať si dělá, co chce“. myslím si, že by měl mít pomocnou ruku a kde jinde by jí měl hledat než v rodině. Anička ho nechává být, jen je prostě na dosah s jídlem, s povídáním atp. já to tak prostě vnímám
@Nina Filipi píše:
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*linHolky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info
Musíš do jiné diskuze ![]()
Mně dneska ta hlavní „šikmá scéna“ utekla, už jsem stihla jen trapnou chvilku po, oblíct a dom
Čekala jsem mezi nimi teda na poprvé větší romantiku, než že ji ohne na rychlovku v hospodě
A pak doma Veronika, prý jestli si tu „práci navíc“ nemohl vzít domů
To by asi koukala.
@Nina Filipi píše:
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*linHolky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info
Jo,sleduju,i kdyz na rozdil od Ulice nekdy prepinam (jako vcera ma Cinemu,i kdyx jsem to uz videla)ale mame tu i toto tema,jen Ti sem pres mob.nedam odkaz.
No mala Haňa nejaka malomluvna,ale s tim Slovakem…se uvidi. Vim jen z ukazek,ze ji budou hledat. ![]()
@Michelle_M píše:
Mně dneska ta hlavní „šikmá scéna“ utekla, už jsem stihla jen trapnou chvilku po, oblíct a dom![]()
Čekala jsem mezi nimi teda na poprvé větší romantiku, než že ji ohne na rychlovku v hospodě
A pak doma Veronika, prýjestli si tu „práci navíc“ nemohl vzít domů
To by asi koukala.
… a on jí na to vlastně řekl něco ve smyslu: „Než bych se tu na to znova soustředil…“ ![]()
Ale moc do smíchu mi z toho tedy není
![]()
Dříve málem rozštípal faru i s farářem… ![]()
@allluck píše:
Kaštanovi se to hodí jen proto, aby měl Anču sám pro sebe.přeci ho nemohla samotnýho Frantu jen „ať si dělá, co chce“. myslím si, že by měl mít pomocnou ruku a kde jinde by jí měl hledat než v rodině. Anička ho nechává být, jen je prostě na dosah s jídlem, s povídáním atp. já to tak prostě vnímám
Vidím to stejně.Me Anča zase taaaak hysterická nepřišla.
Poslední dobou mě vůbec nebaví Tereza,Otík a vlastně celý děj o škole
@GabinkaCh píše:
Poslední dobou mě vůbec nebaví Tereza,Otík a vlastně celý děj o škole
Poslední dobou mě nějak nebaví celá Ulice ![]()
My na tu hodinu co to jede začaly s mamkou chodit ven svižným tempem
a určitě nám to dává víc jak ulice o té si přečtu tu a stačí mi ![]()
@Ennny píše:
My na tu hodinu co to jede začaly s mamkou chodit ven svižným tempema určitě nám to dává víc jak ulice o té si přečtu tu a stačí mi
Přeškrtnuto
Scéna s Karlou a malým Vojtou mi normálně rozbrečela
tahle linka vypadá hodně zajímavě.
@Iv.Sa. píše:
Je svá a působí zajímavě, jen jsem nepobrala, proč by měl barvoslepý člověk plácat dohromady puntíky, motýlky, různá kára atp. To by musel být tvaroslepý