Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
10.1.19 13:54
@Klopotkova píše:
Většina blondýn včetně mě aby byly blondýny se musejí nechat odbarvovat.
Stojí to za to. :mrgreen:

Ovšem pravé blondýnky jsou na tom s počtem vlasů údajně nejlépe ;)
Znáte někdo nějakou? :mrgreen:
„Současná pozorování a výzkumy uvádějí, že nejvíce vlasů mají na hlavě světlovlasí lidé – 100 až 140 tisíc vlasů, tmavovlasí mají v průměru mezi 80 až 100 tisíci vlasů a nejřidčeji „zavlasené“ temeno hlavy mají rusovlasí, jimž hlavu pokrývá 60 až 80 tisíc vlasů.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.1.19 13:55
@Klopotkova píše:
Neeee, Ordinaci sem prosím netahej. :?Kaštan je de@il tím, jak je sebestředný, tím jeho hláskem, tím, jaká je bolístka, jaká je fňukna, ale v situaci ohledně Franty má svatou pravdu.

Se vším souhlas :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
10.1.19 14:46

Kaštanovi se to hodí jen proto, aby měl Anču sám pro sebe. :nevim: přeci ho nemohla samotnýho Frantu jen „ať si dělá, co chce“. myslím si, že by měl mít pomocnou ruku a kde jinde by jí měl hledat než v rodině. Anička ho nechává být, jen je prostě na dosah s jídlem, s povídáním atp. já to tak prostě vnímám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
10.1.19 15:06
@Nina Filipi píše:
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*linHolky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info

Musíš do jiné diskuze ;)

• Citovat
  • Upravit
14625
10.1.19 16:30

Mně dneska ta hlavní „šikmá scéna“ utekla, už jsem stihla jen trapnou chvilku po, oblíct a dom :zed: :mrgreen: Čekala jsem mezi nimi teda na poprvé větší romantiku, než že ji ohne na rychlovku v hospodě :mrgreen: A pak doma Veronika, prý jestli si tu „práci navíc“ nemohl vzít domů :lol: To by asi koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39686
10.1.19 16:46
@Nina Filipi píše:
Ahoj holky, ten kaštan to je neskutečnej ču*linHolky a sledujete tady někdo Ordinaci? Co s tou malou Haničkou? Mě úplně berou mory z toho. Nemáte někdo více info

Jo,sleduju,i kdyz na rozdil od Ulice nekdy prepinam (jako vcera ma Cinemu,i kdyx jsem to uz videla)ale mame tu i toto tema,jen Ti sem pres mob.nedam odkaz.
No mala Haňa nejaka malomluvna,ale s tim Slovakem…se uvidi. Vim jen z ukazek,ze ji budou hledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.1.19 18:35

Moc jim ta snídaně nejede :think: … jde jim všem huba nějak šejdrem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.1.19 19:37
@Michelle_M píše:
Mně dneska ta hlavní „šikmá scéna“ utekla, už jsem stihla jen trapnou chvilku po, oblíct a dom :zed: :mrgreen: Čekala jsem mezi nimi teda na poprvé větší romantiku, než že ji ohne na rychlovku v hospodě :mrgreen: A pak doma Veronika, prýjestli si tu „práci navíc“ nemohl vzít domů :lol: To by asi koukala.

:mrgreen: … a on jí na to vlastně řekl něco ve smyslu: „Než bych se tu na to znova soustředil…“ :mrgreen:
Ale moc do smíchu mi z toho tedy není 8o :roll:
Dříve málem rozštípal faru i s farářem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
10.1.19 21:53
@allluck píše:
Kaštanovi se to hodí jen proto, aby měl Anču sám pro sebe. :nevim: přeci ho nemohla samotnýho Frantu jen „ať si dělá, co chce“. myslím si, že by měl mít pomocnou ruku a kde jinde by jí měl hledat než v rodině. Anička ho nechává být, jen je prostě na dosah s jídlem, s povídáním atp. já to tak prostě vnímám

Vidím to stejně.Me Anča zase taaaak hysterická nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.1.19 21:59

Poslední dobou mě vůbec nebaví Tereza,Otík a vlastně celý děj o škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
10.1.19 21:59
@GabinkaCh píše:
Poslední dobou mě vůbec nebaví Tereza,Otík a vlastně celý děj o škole

Poslední dobou mě nějak nebaví celá Ulice :think:

• Citovat
  • Upravit
4615
10.1.19 22:27

My na tu hodinu co to jede začaly s mamkou chodit ven svižným tempem :dance: a určitě nám to dává víc jak ulice o té si přečtu tu a stačí mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
10.1.19 22:39
@Ennny píše:
My na tu hodinu co to jede začaly s mamkou chodit ven svižným tempem :dance: a určitě nám to dává víc jak ulice o té si přečtu tu a stačí mi :lol:
:palec: dobre děláte a navíc da se mrknout na netu a posunout to tam kde mě to zajímá a mas to do 10minut - vše důležité shlednes ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.1.19 22:56

Přeškrtnuto

Scéna s Karlou a malým Vojtou mi normálně rozbrečela :srdce: tahle linka vypadá hodně zajímavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 00:00
@Iv.Sa. píše:
Je svá a působí zajímavě, jen jsem nepobrala, proč by měl barvoslepý člověk plácat dohromady puntíky, motýlky, různá kára atp. To by musel být tvaroslepý
:lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí