Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
10.1.19 10:51
@jessikka píše:
Taky vám přijde divný, že celý familie jede zachraňovat Frantu do Amstru? (nenávidím to slovo!!!)
Odešla od něj holka i s dítětem, jasně, nejspíš se nemá nejlíp, ale vědí, že je v pořádku, je dospělý a jasně jim řekl, že chce být sám a že se ozve. Tak do prkýnka proč?

Přijde mi to hodně zvláštní, oni tam vůbec jezdí a jezdili jako kdyby to měli za rohem a ne stovky kilometrů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
10.1.19 10:57
@Iv.Sa. píše:
Předpokládám, že Šárka jistě hezky voní, a proto nechápu, že když dala Veronika Martinovi takovou přikloněnou pusu před odchodem do ložnice, že z něho nic neucítila. Zvlášť, když měl přijít z dílny, kam se údajně vracel pracovat. Alespoň se mohla trošičku zarazit, vždyť byl o Šárku vytřenej jak losos ;)

Ty joo,veris,ze jsem si vcera rikala ale uplne to samy! ;) Jsem prave cekala,jestli se ho nezepta,cim voni nebo tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
10.1.19 11:00
@Žirafa 69 píše:
Ty joo,veris,ze jsem si vcera rikala ale uplne to samy! ;) Jsem prave cekala,jestli se ho nezepta,cim voni nebo tak neco.

Ja takyy :lol: :lol: a to sem videla jen tudle scenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
10.1.19 11:02
@lucik2011 píše:
Přijde mi to hodně zvláštní, oni tam vůbec jezdí a jezdili jako kdyby to měli za rohem a ne stovky kilometrů

Jo,i to jdem si rikala,pusobilo to tak,jako - jedu do Amstru,tak ja jedu taky. ;) Jako kdyby jeli z OV do Phy treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
10.1.19 11:12
@jessikka píše:
Taky vám přijde divný, že celý familie jede zachraňovat Frantu do Amstru? (nenávidím to slovo!!!)
Odešla od něj holka i s dítětem, jasně, nejspíš se nemá nejlíp, ale vědí, že je v pořádku, je dospělý a jasně jim řekl, že chce být sám a že se ozve. Tak do prkýnka proč?

Jo, ač je Kaštan deb*l, tak v tomto s ním souhlasím. Anča se chová jak blázen. Chudák Franta :) nejenže se musí vyrovnávat s podrazem od Skyler, ale ještě mu na paty šlape hysterická Andula s odhodláním zachraňovat i přes jeho mrtvolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
10.1.19 11:19
@Fíková píše:
Jo, ač je Kaštan deb*l, tak v tomto s ním souhlasím. Anča se chová jak blázen. Chudák Franta :) nejenže se musí vyrovnávat s podrazem od Skyler, ale ještě mu na paty šlape hysterická Andula s odhodláním zachraňovat i přes jeho mrtvolu. :lol:

Přesně, koukám na pátek a říkám si to samé. Andula hysterka. Já být Frantou tak jí pošlu do pr… Nesnáším, když někomu řeknu, že chci mít klid a on pořád otravuje. Kaštan má pro mě nejpřijatelnější postoj, a to ho jinak nesnáším.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
10.1.19 11:28

Prohlížela jsem si teď Terezu. Nepřijde vám, že už je zase trochu prostorově výraznější?

• Citovat
  • Upravit
12834
10.1.19 11:33
@hodinarka píše:
Prohlížela jsem si teď Terezu. Nepřijde vám, že už je zase trochu prostorově výraznější?
:roll: nemuzes toho nechat byt. Tak ma sklony k tloustnuti. No a co :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.1.19 12:02
@hodinarka píše:

Nepřijde mi, má krásnou postavu, je štíhlá, ale není pro ni přirozené být chrastítko.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.1.19 12:05
@Fíková píše:
Jo, ač je Kaštan deb*l, tak v tomto s ním souhlasím. Anča se chová jak blázen. Chudák Franta :) nejenže se musí vyrovnávat s podrazem od Skyler, ale ještě mu na paty šlape hysterická Andula s odhodláním zachraňovat i přes jeho mrtvolu. :lol:

Přesně tak. Kaštan se v této situaci chová naprosto rozumně, ale Anča se opět projevila, vše musí být po jejím, i soukromí Franty, nenechá ho vydechnout a uspořádat si v klidu myšlenky.
Je netaktní, jak do všeho strká nos.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
10.1.19 12:08
@TopSecret píše: :roll: nemuzes toho nechat byt. Tak ma sklony k tloustnuti. No a co :nevim:

Nic jsem neudělala, jen jsem se zeptala, zda se mi to zdá nebo to tak objektivně je. Není to tak dlouho, kdy byla jak tyčka, tak mě to překvapilo. A tvá reakce teda taky, protože si myslím, že tady probírají herci i výrazně ostřejším způsobem.

• Citovat
  • Upravit
148920
10.1.19 12:11
@hodinarka píše:
Nic jsem neudělala, jen jsem se zeptala, zda se mi to zdá nebo to tak objektivně je. Není to tak dlouho, kdy byla jak tyčka, tak mě to překvapilo. A tvá reakce teda taky, protože si myslím, že tady probírají herci i výrazně ostřejším způsobem.

Je pořád jak tyčka. Jak běžela po těch schodech k Davidovi, tak to bylo vidět nohy jak laňka a to kamera přidává. Mě tyhle řeči taky přijdou zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
10.1.19 12:14
@hodinarka píše:
Přesně, koukám na pátek a říkám si to samé. Andula hysterka. Já být Frantou tak jí pošlu do pr… Nesnáším, když někomu řeknu, že chci mít klid a on pořád otravuje. Kaštan má pro mě nejpřijatelnější postoj, a to ho jinak nesnáším.

Tak Kaštanovi je nějakej Franta ukradenej žejo :nevim: jinak hysterii Anci jsem ještě neviděla, tak neposoudím. Ale její strach o kluka celkem chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.1.19 12:23
@Anna766 píše:
Je pořád jak tyčka. Jak běžela po těch schodech k Davidovi, tak to bylo vidět nohy jak laňka a to kamera přidává. Mě tyhle řeči taky přijdou zbytečný.

Tyčku si představuji jinak, třeba jako její kamarádku a novou kolegyni, Patricie trochu bojuje proti sklonům k figuře ala jablko a pomalu v každém díle má trochu jinou váhu, ale je to pořád krásná holka. Dokonce ji teď na Nově přirovnávají k Lucii Borhyové, když bude moderovat v Masterchefovi /můj oblíbený pořad a možná kvůli němu „tlačí na výpověď v Ulici“ ;)

https://www.super.cz/…arikove.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
10.1.19 12:27

Patricie Solaříková je moc krásná oproti Lucii Borhyové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!