Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky vám přijde divný, že celý familie jede zachraňovat Frantu do Amstru? (nenávidím to slovo!!!)
Odešla od něj holka i s dítětem, jasně, nejspíš se nemá nejlíp, ale vědí, že je v pořádku, je dospělý a jasně jim řekl, že chce být sám a že se ozve. Tak do prkýnka proč?
@jessikka píše:
Taky vám přijde divný, že celý familie jede zachraňovat Frantu do Amstru? (nenávidím to slovo!!!)
Odešla od něj holka i s dítětem, jasně, nejspíš se nemá nejlíp, ale vědí, že je v pořádku, je dospělý a jasně jim řekl, že chce být sám a že se ozve. Tak do prkýnka proč?
Jj, jsou jak Hujerovi… Neřeknu, kdyby byl Franta totálně nezvěstný… Jinak, Matyáš Valenta - smekám, pro mě velmi uvěřitelné herectví, nikdy nepřehrává, je fakt autentický.
@allluck píše:Šárce se splnil sen.Sex s Martinem
to šikmé natáčení jsem si říkala, že už mi asi hrabe a pak mě napadlo, že právě to má být ztvárněná ta „síla okmažiku“.. bylo trapný, jak se pak oba oblíkali
@allluck píše:
bylo trapný, jak se pak oba oblíkali
No to jo.
@Iv.Sa. píše:
Jinak, Matyáš Valenta - smekám, pro mě velmi uvěřitelné herectví, nikdy nepřehrává, je fakt autentický.
Souhlas. ![]()
@GabinkaCh píše: Šárce se splnil sen.Sex s Martinem
Předpokládám, že Šárka jistě hezky voní, a proto nechápu, že když dala Veronika Martinovi takovou přikloněnou pusu před odchodem do ložnice, že z něho nic neucítila. Zvlášť, když měl přijít z dílny, kam se údajně vracel pracovat. Alespoň se mohla trošičku zarazit, vždyť byl o Šárku vytřenej jak losos ![]()
@Iv.Sa. píše:
Předpokládám, že Šárka jistě hezky voní, a proto nechápu, že když dala Veronika Martinovi takovou přikloněnou pusu před odchodem do ložnice, že z něho nic neucítila. Zvlášť, když měl přijít z dílny, kam se údajně vracel pracovat. Alespoň se mohla trošičku zarazit, vždyť byl o Šárku vytřenej jak losos
s tou vůní mě přesně napadlo to samý ![]()
jinak Franta - Matyáš Valenta - fakt suprově zahraný, jeho postavu jsem vždycky měla ráda, nikdy jsem z něj neměla pocit trapnosti, jako u některých jiných postav mívám ![]()
@allluck píše:
s tou vůní mě přesně napadlo to samý
Určo nás bude víc ![]()
@Iv.Sa. píše:
Jj, jsou jak Hujerovi… Neřeknu, kdyby byl Franta totálně nezvěstný… Jinak, Matyáš Valenta - smekám, pro mě velmi uvěřitelné herectví, nikdy nepřehrává, je fakt autentický.
Jeden z nejlepších „dětských“ herců v Ulici.
@Anna766 píše:
Pak ještě „Anežka“ v počátcích Ulice byla hodně autentická, ale tu jinde nevídám. Za to Matyáše často, i úplně malinkého, zrovna nedávno, ale už nevím, v čem to bylo. Musím mrknout na čsfd.
@Iv.Sa. píše:
Pak ještě „Anežka“ v počátcích Ulice byla hodně autentická, ale tu jinde nevídám. Za to Matyáše často, i úplně malinkého, zrovna nedávno, ale už nevím, v čem to bylo. Musím mrknout na čsfd.
Anežka byla hodně dobrá a hodně uvěřitelná.
A taky Boris. Ten byl sice z mého pohledu spratek, ale hrál to dobře. Teď tam jsou scény s Eliášem a je to skvělé zahrané.
@Anna766 píše:
Anežka byla hodně dobrá a hodně uvěřitelná.
A taky Boris. Ten byl sice z mého pohledu spratek, ale hrál to dobře. Teď tam jsou scény s Eliášem a je to skvělé zahrané.
Jj, Borísek taky
Ani Pepina nebyla marná ![]()
@Anna766 píše:
Je před kamerou už 18 let a je mu 22. Chce být režisér, tak jestli bude tak dobrý i v tomto oboru, máme se na co těšit ![]()
@Iv.Sa. píše:
Je před kamerou už 18 let a je mu 22. Chce být režisér, tak jestli bude tak dobrý i v tomto oboru, máme se na co těšit
Super. Jako Jiří Strach. Začínal jako dětský herec a dnes natáčí skvělé věci jako Anděl Páně.
@Iv.Sa. píše:
Předpokládám, že Šárka jistě hezky voní, a proto nechápu, že když dala Veronika Martinovi takovou přikloněnou pusu před odchodem do ložnice, že z něho nic neucítila. Zvlášť, když měl přijít z dílny, kam se údajně vracel pracovat. Alespoň se mohla trošičku zarazit, vždyť byl o Šárku vytřenej jak losos
Napadlo mě úplně to samé ![]()