Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21429
8.1.19 11:58

@Addka1 Tak on to s ni netahl, ne? Spis Sarka tahne za nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
8.1.19 11:58

@Addka1 tam si myslim ze natruc pujde za Binarem az se to dozvi, respektive od scenare nic lepsiho a napaditejsiho necekam..

Mne by prislo ted treba spis vtipne kdyby zacal balit Marcelu nebo Rozinu spis, to by asi tezko rozdychavala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
8.1.19 11:59

@GabinkaCh Vyznelo to trosku, jako by si delal srandu, kdyz u toho nahodil ten svuj happy vyraz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
8.1.19 12:01

@saphire Myslela jsem,.ze si zacne neco s Rybovou, kdyz se tam objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.19 12:01
@malákráličice píše:
@Addka1 Tak on to s ni netahl, ne? Spis Sarka tahne za nim.

Jn toe fakt ze miluje ona ho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
8.1.19 12:03
@saphire píše:
@Addka1 tam si myslim ze natruc pujde za Binarem az se to dozvi, respektive od scenare nic lepsiho a napaditejsiho necekam..Mne by prislo ted treba spis vtipne kdyby zacal balit Marcelu nebo Rozinu spis, to by asi tezko rozdychavala :lol:

To by bylo to nejlepší páč ten Martin je na Binara vysazenej až až. By asi těžko překousl kdyby Veronika byla s ním a ještě k vůli svojí vlastní vině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
8.1.19 12:06
@NovápaníA píše:
Jsou to Rodinné případy, již roky se to vysílá na Markíza International. Je to asi oblíbené, tak to nasadili i u nás. Občas na to kouknu. Ale zase mě nebaví ta policie či záchranka.

Ono je toho hodně oblíbeného, čeho se děsím. Např. Nebezpečné vztahy, které hrají lidi z ulice za směšný /za to ztrapnění se/ honorář 3 600 Kč a diváci u toho věřícně /!/ kulí na TV oči /vidím to v práci na pokojích, když obcházím seniory s večerními léky. Ale proti gustu…, když to má své diváky a nechají se rádi tahat za fusekli.., já si holt TV přepnu nebo nezapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.1.19 12:45
@Iv.Sa. píše:
Ono je toho hodně oblíbeného, čeho se děsím. Např. Nebezpečné vztahy, které hrají lidi z ulice za směšný /za to ztrapnění se/ honorář 3 600 Kč a diváci u toho věřícně /!/ kulí na TV oči /vidím to v práci na pokojích, když obcházím seniory s večerními léky. Ale proti gustu…, když to má své diváky a nechají se rádi tahat za fusekli.., já si holt TV přepnu nebo nezapnu.
Říkal mi jeden bývalý kolega, že tento žánr sem přišel z Německa. Má tam příbuzné. A tvrdil, že tam jsou do těchto pořadů lidé zbláznění.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.1.19 13:00

Přeškrtnuto.

Takže ve středu se Martin vyspí se Šárkou. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
8.1.19 13:34
@NovápaníA píše: Říkal mi jeden bývalý kolega, že tento žánr sem přišel z Německa. Má tam příbuzné. A tvrdil, že tam jsou do těchto pořadů lidé zbláznění.

Jo, jo, známý dělal dlouho v Německu a říkal to taky, že tam tohle prostě žerou, no, nechápu, je to pakárna na entou. :roll: úplná ztráta času se na to koukat, ale když někdo hold musí, tak musí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
8.1.19 13:35

@Klopotkova 8o To jako fakt jo?No, to zas bude… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
8.1.19 15:53
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Takže ve středu se Martin vyspí se Šárkou. :roll:

:cert: děs běs aneb oblíbená zápletka na scéně :zed:

• Citovat
  • Upravit
4201
8.1.19 16:04

Je tam ještě vůbec nějaký pár, který nenechali scénáristé projít nevěrou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148884
8.1.19 16:06
@renduli píše:
Je tam ještě vůbec nějaký pár, který nenechali scénáristé projít nevěrou? :roll:

Peškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39686
8.1.19 16:09
@malákráličice píše:
@GabinkaCh Ze nemuze pit, protoze prijel autem, protoze cekal, ze s nim pojede domu. Byla to nejdivnejsi scena cele Ulice. :D

To byla.
Ale stejne porad nechapu,ze ho vubec napadne svadet zadanou-vdanou zenskou. :think: Co od toho jako ceka? Tak jasne,ale mam na mysli ted to,ze mu musi byt jasny,ze by to vseobecne byl problem,ze nic „normalniho“ se z toho vyklubat nemuze,navic si musi uvedomovat,ze by ji udelal peknou pakarnu (natoz jestli vi,jak Martin obcas zarli a chova se) , a i by mohl tusit,ze ona neni typ zeny,ktera se proste necha zblbnout nebo snad dokonce utece kvuli nemu od rodiny nebo co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí