Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Addka1 tam si myslim ze natruc pujde za Binarem az se to dozvi, respektive od scenare nic lepsiho a napaditejsiho necekam..
Mne by prislo ted treba spis vtipne kdyby zacal balit Marcelu nebo Rozinu spis, to by asi tezko rozdychavala ![]()
@GabinkaCh Vyznelo to trosku, jako by si delal srandu, kdyz u toho nahodil ten svuj happy vyraz. ![]()
@saphire Myslela jsem,.ze si zacne neco s Rybovou, kdyz se tam objevila.
@malákráličice píše:
@Addka1 Tak on to s ni netahl, ne? Spis Sarka tahne za nim.
Jn toe fakt ze miluje ona ho. ![]()
@saphire píše:
@Addka1 tam si myslim ze natruc pujde za Binarem az se to dozvi, respektive od scenare nic lepsiho a napaditejsiho necekam..Mne by prislo ted treba spis vtipne kdyby zacal balit Marcelu nebo Rozinu spis, to by asi tezko rozdychavala
To by bylo to nejlepší páč ten Martin je na Binara vysazenej až až. By asi těžko překousl kdyby Veronika byla s ním a ještě k vůli svojí vlastní vině.
@NovápaníA píše:
Jsou to Rodinné případy, již roky se to vysílá na Markíza International. Je to asi oblíbené, tak to nasadili i u nás. Občas na to kouknu. Ale zase mě nebaví ta policie či záchranka.
Ono je toho hodně oblíbeného, čeho se děsím. Např. Nebezpečné vztahy, které hrají lidi z ulice za směšný /za to ztrapnění se/ honorář 3 600 Kč a diváci u toho věřícně /!/ kulí na TV oči /vidím to v práci na pokojích, když obcházím seniory s večerními léky. Ale proti gustu…, když to má své diváky a nechají se rádi tahat za fusekli.., já si holt TV přepnu nebo nezapnu.
@Iv.Sa. píše:Říkal mi jeden bývalý kolega, že tento žánr sem přišel z Německa. Má tam příbuzné. A tvrdil, že tam jsou do těchto pořadů lidé zbláznění.
Ono je toho hodně oblíbeného, čeho se děsím. Např. Nebezpečné vztahy, které hrají lidi z ulice za směšný /za to ztrapnění se/ honorář 3 600 Kč a diváci u toho věřícně /!/ kulí na TV oči /vidím to v práci na pokojích, když obcházím seniory s večerními léky. Ale proti gustu…, když to má své diváky a nechají se rádi tahat za fusekli.., já si holt TV přepnu nebo nezapnu.
@NovápaníA píše: Říkal mi jeden bývalý kolega, že tento žánr sem přišel z Německa. Má tam příbuzné. A tvrdil, že tam jsou do těchto pořadů lidé zbláznění.
Jo, jo, známý dělal dlouho v Německu a říkal to taky, že tam tohle prostě žerou, no, nechápu, je to pakárna na entou.
úplná ztráta času se na to koukat, ale když někdo hold musí, tak musí ![]()
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Takže ve středu se Martin vyspí se Šárkou.
děs běs aneb oblíbená zápletka na scéně ![]()
Je tam ještě vůbec nějaký pár, který nenechali scénáristé projít nevěrou? ![]()
@renduli píše:
Je tam ještě vůbec nějaký pár, který nenechali scénáristé projít nevěrou?
Peškovi ![]()
@malákráličice píše:
@GabinkaCh Ze nemuze pit, protoze prijel autem, protoze cekal, ze s nim pojede domu. Byla to nejdivnejsi scena cele Ulice.
To byla.
Ale stejne porad nechapu,ze ho vubec napadne svadet zadanou-vdanou zenskou.
Co od toho jako ceka? Tak jasne,ale mam na mysli ted to,ze mu musi byt jasny,ze by to vseobecne byl problem,ze nic „normalniho“ se z toho vyklubat nemuze,navic si musi uvedomovat,ze by ji udelal peknou pakarnu (natoz jestli vi,jak Martin obcas zarli a chova se) , a i by mohl tusit,ze ona neni typ zeny,ktera se proste necha zblbnout nebo snad dokonce utece kvuli nemu od rodiny nebo co??