Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak přeškrtni a povídej, nestihnu to
Tady jsou na to větší talenti ![]()
Neškrtám, je to volně dostupné a v náznacích, kdo nechce, ať nečte,
tak zatím aspoň takto:
Pondělí 7.1. 2019
Ulice se vrací po čtrnáctidenní pauze ve vysílání zpět na obrazovky. Právě dnes startují novoroční díly, které jsou nabité ději, zvraty i emocemi. Na co se můžete těšit hned tento týden? Například na velkou romantiku u Nyklových, nečekané drama u Liškových kvůli Frantovi, obrovský zlom ve vztahu Šárky a Martina či na nečekanou lekci Filipově školní partičce. A nejen to. V salonu se dnes pořádá charitativní bazar, kterého se samozřejmě zúčastní i sympatický milionář Lukáš Binar. Od dnešní akce si ale slibuje mnohem víc než jen dobrý skutek. Otevřeně začne balit Veroniku… Jak Veronika zareaguje? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích?
úterý 8.1. 2019
Na konci roku byl Franta plný plánů do života, teď si o něj všichni dělají starost. Neunese totiž kopačky od Skyler, která od něj odejde i s jejich dvouletým synem za jiným. Pro Frantu je to jako blesk z čistého nebe, vůbec netušil, že se u nich k něčemu takovému schyluje. Jeho život se náhle ocitne v troskách, nikdo neví, co bude dál. A nejen to. Franta najednou zmizí, aniž by dal komukoliv o sobě vědět… Co je s Frantou? Co všechno hrozí? A jak se k jeho zmizení postaví rodiče Skyler a Liškovi?
@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybím
na Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze
Jinak sem nakukuji také pořád, akorát nějak poslední dobou nebyl moc čas a tak jsem spíš jen četla. U mě teď tak trochu život obrácen naruby, že by to ani v Ulici nevymysleli
![]()
@Brita83 píše:
@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybímna Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze
Jinak sem nakukuji také pořád, akorát nějak poslední dobou nebyl moc čas a tak jsem spíš jen četla. U mě teď tak trochu život obrácen naruby, že by to ani v Ulici nevymysleli
![]()
![]()
Tak to by nás určo všechny zajímalo
Jak to zakončují zelení smajlíci, tak je to asi dobré nebo alespoň s dobrou pointou. Doufám!
![]()
Příspěvek upraven 07.01.19 v 18:11
Holky Robert je teď na nové v tom novém pořadu/seriálu. Řeší se náhradní mateřství.
@Brita83 píše:
@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybímna Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze
![]()
![]()
Nenapínej nás ![]()
@Avocado123 píše:
Holky Robert je teď na nové v tom novém pořadu/seriálu. Řeší se náhradní mateřství.
Proboha, co to je?
Vydržela jsem to několik minut a prchám…
@Iv.Sa. také jsem to přepla na Novu a místo „Co na to češi“ nějaká inscenace…
@Brita83 píše:
![]()
![]()
tak to bude nějaká radostná věc podle těch smajlíků
![]()
@Avocado123 píše:
co to je za seriál? ![]()
@ivik21 píše:
Miloš „šerpa nebo šarpej“![]()
![]()
Taky bude dobrý: „Bývalý pytlík je nejlepší hajný“ od Hložánka seniora
Nevím ale, kdy to bude…
Komu se líbí ta „úžasná“ kabela? K paní zubařce ano, ale k -náctileté slečně, která je z ní perplex? No - nevím… Zajímavou bude mít /tuším zítra/ Binarova pravá ruka.
@Iv.Sa. píše:Taky bude dobrý: „Bývalý pytlík je nejlepší hajný“ od Hložánka seniora
Nevím ale, kdy to bude…
Komu se líbí ta „úžasná“ kabela? K paní zubařce ano, ale k -náctileté slečně, která je z ní perplex? No - nevím… Zajímavou bude mít /tuším zítra/ Binarova pravá ruka.
počkám si teda
abza mě, kabelka fajnaaa ![]()