Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
7.1.19 12:37

@Iv.Sa. tak přeškrtni a povídej, nestihnu to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.1.19 12:53
@Ennny píše:
@Iv.Sa. tak přeškrtni a povídej, nestihnu to :oops:

Tady jsou na to větší talenti ;)
Neškrtám, je to volně dostupné a v náznacích, kdo nechce, ať nečte,
tak zatím aspoň takto:

Pondělí 7.1. 2019

Ulice se vrací po čtrnáctidenní pauze ve vysílání zpět na obrazovky. Právě dnes startují novoroční díly, které jsou nabité ději, zvraty i emocemi. Na co se můžete těšit hned tento týden? Například na velkou romantiku u Nyklových, nečekané drama u Liškových kvůli Frantovi, obrovský zlom ve vztahu Šárky a Martina či na nečekanou lekci Filipově školní partičce. A nejen to. V salonu se dnes pořádá charitativní bazar, kterého se samozřejmě zúčastní i sympatický milionář Lukáš Binar. Od dnešní akce si ale slibuje mnohem víc než jen dobrý skutek. Otevřeně začne balit Veroniku… Jak Veronika zareaguje? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích?

úterý 8.1. 2019

Na konci roku byl Franta plný plánů do života, teď si o něj všichni dělají starost. Neunese totiž kopačky od Skyler, která od něj odejde i s jejich dvouletým synem za jiným. Pro Frantu je to jako blesk z čistého nebe, vůbec netušil, že se u nich k něčemu takovému schyluje. Jeho život se náhle ocitne v troskách, nikdo neví, co bude dál. A nejen to. Franta najednou zmizí, aniž by dal komukoliv o sobě vědět… Co je s Frantou? Co všechno hrozí? A jak se k jeho zmizení postaví rodiče Skyler a Liškovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.1.19 15:47

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
7.1.19 16:48

@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybím :oops: na Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze :mrgreen: Jinak sem nakukuji také pořád, akorát nějak poslední dobou nebyl moc čas a tak jsem spíš jen četla. U mě teď tak trochu život obrácen naruby, že by to ani v Ulici nevymysleli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.1.19 17:22
@Brita83 píše:
@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybím :oops: na Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze :mrgreen: Jinak sem nakukuji také pořád, akorát nějak poslední dobou nebyl moc čas a tak jsem spíš jen četla. U mě teď tak trochu život obrácen naruby, že by to ani v Ulici nevymysleli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to by nás určo všechny zajímalo ;) Jak to zakončují zelení smajlíci, tak je to asi dobré nebo alespoň s dobrou pointou. Doufám! :hug: :mavam:

Příspěvek upraven 07.01.19 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19279
7.1.19 17:41

@Brita83 Ahoj, ráda tě zase vidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
7.1.19 17:50

Holky Robert je teď na nové v tom novém pořadu/seriálu. Řeší se náhradní mateřství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
7.1.19 18:00
@Brita83 píše:
@Klopotkova @Iv.Sa. ahoj holky, to mě těší, že vám tu chybím :oops: na Ulici stále skoro pravidelně koukám, někdy tedy až zpětně na netu. Už se dneska těším na nový díl, po té dlouhé pauze :mrgreen: Jinak sem nakukuji také pořád, akorát nějak poslední dobou nebyl moc čas a tak jsem spíš jen četla. U mě teď tak trochu život obrácen naruby, že by to ani v Ulici nevymysleli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nenapínej nás :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7087
7.1.19 18:22
@Avocado123 píše:
Holky Robert je teď na nové v tom novém pořadu/seriálu. Řeší se náhradní mateřství.

Proboha, co to je? 8o :roll: Vydržela jsem to několik minut a prchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
7.1.19 18:24

@Iv.Sa. také jsem to přepla na Novu a místo „Co na to češi“ nějaká inscenace…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
7.1.19 18:59
@Brita83 píše:

:mavam: tak to bude nějaká radostná věc podle těch smajlíků :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
7.1.19 19:00

Miloš „šerpa nebo šarpej“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16956
7.1.19 19:04
@Avocado123 píše:

co to je za seriál? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.1.19 19:08
@ivik21 píše:
Miloš „šerpa nebo šarpej“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Taky bude dobrý: „Bývalý pytlík je nejlepší hajný“ od Hložánka seniora :mrgreen: Nevím ale, kdy to bude…
Komu se líbí ta „úžasná“ kabela? K paní zubařce ano, ale k -náctileté slečně, která je z ní perplex? No - nevím… Zajímavou bude mít /tuším zítra/ Binarova pravá ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.1.19 19:13
@Iv.Sa. píše: :lol: Taky bude dobrý: „Bývalý pytlík je nejlepší hajný“ od Hložánka seniora :mrgreen: Nevím ale, kdy to bude…
Komu se líbí ta „úžasná“ kabela? K paní zubařce ano, ale k -náctileté slečně, která je z ní perplex? No - nevím… Zajímavou bude mít /tuším zítra/ Binarova pravá ruka.

:mrgreen: :lol: počkám si teda :mavam: abza mě, kabelka fajnaaa :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí