Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
Mě Vratný lahve nepřijdou jako trapárna. Možná až budeš starší pochopíš
Mozna. Jako videla sem to asi 3×, ale ze by to byl muj oblibeny. Jak rikam. Ten Sverakuv humor. Ani mi nejak extra vtipny neprijde na Samote u lesa.
@Konnny píše:Žehlils někdy?
Mě Vratný lahve nepřijdou jako trapárna. Možná až budeš starší pochopíš
@Žirafa 69 píše:
Taky jsem vcera koukala. Ale na recenze jsem nemrkla. Ale jooo,dobry. I „Gríšu“ z Ulice jsem zahledla (ten,co ukradnul vysavac).
Jojo. Taky sem jo poznala. Ted vetsina novych filmu jsou „divny“. Takze todle je prijemna oddychovka. Akorat me zklamal konec. Vis, bych cekala nejaky vyvrcholeni. ![]()
Jinak na recenze az potom, kdyz sem byla prijemne prekvapena. Tak pak sem cucela, ze to nikdo nechvalil ![]()
@Žirafa 69
Taky se nám film líbil. Já mám takové filmy ráda. ![]()
A taky jsem do Nového roku vstoupila jako marod. Včera i teplota a v krku knedlík.
Tak ať jsi brzo fit. ![]()
@TopSecret píše:
Mozna. Jako videla sem to asi 3×, ale ze by to byl muj oblibeny. Jak rikam. Ten Sverakuv humor. Ani mi nejak extra vtipny neprijde na Samote u lesa.
Na Samotě u lesa je moje srdcovka. Viděla jsem to nesčetněkrát a stejně se vždycky nakonci rozbrečím, když děda Komárek zase seje:)
@Konnny píše:
Na Samotě u lesa je moje srdcovka. Viděla jsem to nesčetněkrát a stejně se vždycky nakonci rozbrečím, když děda Komárek zase seje:)
Mě se Svěrákův humor taky líbí.Přijde mi lidsky laskavý.Fekálně vulgární humor ála Kameňáky,ten tolik nemusím.
@Konnny Taky u toho bulím. Mám ten film hrozně ráda. A včerejší Vratné lahve taky, celkově ten humor je mi blízký. Po strništi bos jsem neviděla, ale chystám se na něj.
@rezulka píše:
@Konnny Taky u toho bulím. Mám ten film hrozně ráda. A včerejší Vratné lahve taky, celkově ten humor je mi blízký. Po strništi bos jsem neviděla, ale chystám se na něj.
Mně také
Naopak nemám trávicí ústrojí vybavené na Babovřesky, Kameňáky a jiné podobné vylomeniny
Ale nikomu je neberu. Kdo se baví, nezlobí ![]()
@Iv.Sa. píše:
Nikdy nechtěla děti, co kdyby se nepovedly…https://www.krajskelisty.cz/…slavnych.htm
… není Hadrbolcová náhodou lesbička?
Kdysi jsem to někde četla.
@Klopotkova Jsem zagůglila. Byla vdaná za studentskou lásku. Pak dlouhá léta žila s přítelem dokumentaristou Jiřím Průchou..Tak asi ne. Akorát nemá děti.
@Klopotkova píše: … není Hadrbolcová náhodou lesbička?
Není.Nepleteš si to s Jitkou Smutnou? Ta žije se ženou.
@Anna766 píše:
Není.Nepleteš si to s Jitkou Smutnou? Ta žije se ženou.
Nepletu.
@Iv.Sa. píše:
Konečně ty haj.zlíky Otík trochu zchladíhttp://ulice.nova.cz/…-a-spol.html
Jsem to viděla a přijde mi to divný.V tomhle ročním období,v téhle zimě někoho zlít,no nevím,ale je to o zdraví a o průser.
@Klopotkova píše: … není Hadrbolcová náhodou lesbička?
Tý jó - ona už má 80 let ![]()