Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pohádku Kouzelník Žito jsem neviděla, protože jsme už večeřeli, ale docela jsem se na ni těšila, ale jak píšete, nebylo moc o co stát.
@Klopotkova píše:
Rozina je pěkná, ale na Vejmělkovou nemá ani omylem, ale kdo má na Vejmělkovou, ženské typu jako miss 1997 Terezie Dobrovolná třeba, prostě mimořádně krásné ženy.
Dobrovolná byla fakt kočka
@Klopotkova píše:
Rozina je pěkná, ale na Vejmělkovou nemá ani omylem, ale kdo má na Vejmělkovou, ženské typu jako miss 1997 Terezie Dobrovolná třeba, prostě mimořádně krásné ženy.
Proto píšu o typu,ne o podobě.
@GabinkaCh píše:
Dobrovolná byla fakt kočka
To ano, ale dnes už to není ono, pořád je velmi atraktivní, ale přijde mi, že s věkem jí krása ubyla, trochu mi vzhledem připomíná Krainovou, i když jsou typově jinde, ale Krainová zraje jako víno i s věkem
Příspěvek upraven 25.12.18 v 22:58
@Klopotkova píše:
To ano, ale dnes už to není ono, pořád je velmi atraktivní, ale přijde mi, že s věkem jí krása ubyla, trochu mi vzhledem připomíná Krainovou, i když jsou typově jinde, ale Krainová zraje jako víno i s věkem
@Klopotkova píše:
Krainová se mi nikdy nelíbila ![]()
@dagmarkaa píše:
Krainová se mi nikdy nelíbila
Teď jsem chtěla napsat to samé.Krainová a Maxová,nikdy jsem nepochopila tu jejich oblibu.
Holt každý máme jiný vkus a gusto.
@Anna766 píše:
Teď jsem chtěla napsat to samé.Krainová a Maxová,nikdy jsem nepochopila tu jejich oblibu.
Holt každý máme jiný vkus a gusto.
Maxová to samé, nelíbí se mi, nechápu, že ji tak opěvují ![]()
@dagmarkaa píše:
Maxová to samé, nelíbí se mi, nechápu, že ji tak opěvují
Ve staré Ulici Libuška Nekonečná to samé.Jako jo,hezká žena,pohledná, nemůžu říct že by byla ošklivá.Ale zase taková megakrasavice,jak tam z ní všichni dělali,tak to mi nepřišla no.
Maxová se mi taky nelíbí, to samé Herzigová.
Krainová mi přijde velice atraktivní a zajímavá, přesně tak, jako kdysi Dobrovolná, Krainová i ve svých letech může strčit do kapsy kdejakou nynější miss.
Libuška Nekonečná mi taky nepřijde jako kdovíco, přesně, nechápala jsem, proč ji tak opěvují, jako jo, hezká holka, ale žádná top krasavice.
@Anna766 píše:
Ve staré Ulici Libuška Nekonečná to samé.Jako jo,hezká žena,pohledná, nemůžu říct že by byla ošklivá.Ale zase taková megakrasavice,jak tam z ní všichni dělali,tak to mi nepřišla no.
Zuzana Vejvodová je moc hezká, ale mně se víc líbila Thea (nevím, zda to píšu dobře).
@dagmarkaa píše:
Zuzana Vejvodová je moc hezká, ale mně se víc líbila Thea (nevím, zda to píšu dobře).
Ano Thea,ta byla pěkná I jsem jim to sesterství věřila.
@vokishka píše:
Nelíbilo se mi to,ale Rozine to slušelo.
Teď si uvědomuji, že jsem „Rozinu“ vnímala nejvíc a ostudu si rozhodně neudělala, a to prý lhala u konkurzu, že umí jezdit na koni /píší to v zajímavostech o filmu. Já u vaření snesu z noťasu jako kulisu ledacos /jen nesnáším příliš pitvořící se čerty/ a v porovnání s tou nosatou novodobou „Zlatovláskou - teroristkou“ z které mám doteď trauma
mi to tak strašlivé nepřišlo. Žito mi hodně připomínal Neckáře zamlada, on si ho snad vzal i za vzor v rétorice, bylo to úsměvné. Ale celkově 1× a dost, za to Zubejdu a Lotranda jsem si včera dala po xté, „Anče“ = La Mad to tam moc sluší, o princezně sulejmánské nemluvě
Jinak ze všech miss mě nejvíce oslovila Ivana Christová, než chuděra zprostorněla, a z princezen asi nejvíce Maruška /Milena Dvorská a „pyšná“ Alena Vránová ![]()
Já jsem se po odchodu od televize od Žita dívala později na Tři ořišky pro popelku a to vynikl rozdíl o několik tříd a viděno po Xté.. Žita teda nevím kde vyhrabali, nezajímavej,divnej kluk bez charismatu.A Rozinka byla prostě pořád přeslazená Rozinka Maléřová z Ulice, nebavila mě. Víc nevím, jen , že pak z toho ještě najednou udělali muzikál, tak nemůžu hodnotiti:)
Mně teda přišlo, že Rozina tam byla naprosto tragická. Takový výkon jsem dlouho neviděla. Mně se teda moc nelíbí ani vzhledově, ale herecky je strašná úplně. V té ulici se to jakoby ztratí, ale tam teda nee.