Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky se přidávám a přeji všem krásné a hlavně klidné pohodové svátky
@Jaa-aa píše:
Moje mamka na stesry den prala zaclony a prevlikala postelevarila a smazila…honila se jak.....protoze ji to rikala tchyne, ze dokonala hospodyne na stedry den prevlika a pere zaclony at vse voni avivazi
vecer mamka padala hotova k veceri…tchyne ji s jicim nepomohla…jen prisla na veceri a kritizovala
![]()
. A ja se odmitam honit a uzivame si klidku, pohadek…nejaky prani zaclon a prevlikani posteli je mi ukradeny…
Co jsem stihla to jsem uklidila, ale Vánoce pro mě nejsou proto, abych se honila. Už dneska jsme si s manželem udělali pohodovou Adventní neděli se svařáčkem, jenom jsme tu atmosféru zanesli na hřbitov a rozsvítiili svíčky, teď poslouchám Rybovu mši a zdobím stromeček. Zítra jen klasicky rybí polévka, kapr, salát dělá manžel a já ho stejně nejím.
Všem přeji krásné klidné a ty nejpohodovější Vánoce
![]()
Také přeji všem radostné vánoční svátky a hodně dárků pod stromečkem 🎄. Můj taťka nikdy do hospody nechodil co si pamatuji jenom na dožínky
a je mi smutno z toho, když píšete, že jste musely chodit pro tátu do hospody .
Holky také se přidávám s přáním krásných vánoc. Užijte si pohodu, dobrou baštu a nějaké ty dárečky
![]()
Ahoj holky.
Přeji Vám všem krásné a pohodové svátky,a ať si - aspoň v rámci možností,opravdu pořádně odpočinete! ![]()
Jo,a ten vánoční díl je jako kdy? Pořád o něm mluvíte…dnes ale Ulice není.
Mi to nějak uniklo.
@Žirafa 69 píše:
Jo,a ten vánoční díl je jako kdy? Pořád o něm mluvíte…dnes ale Ulice není.Mi to nějak uniklo.
musíš si ho stáhnout na netu nebo kouknout na voyo nebo někde na Nově.
@Žirafa 69 píše:
Jo,a ten vánoční díl je jako kdy? Pořád o něm mluvíte…dnes ale Ulice není.Mi to nějak uniklo.
Od 21. 12. na Netu:
https://www.dailymotion.com/video/x6zb7ux
Po všech kritikách se mi to docela líbilo…
@Žirafa 69 píše:
Ten je jenom na netu.V televizi nebude.Já ho viděla na stránkách Ulice na FB.
@Iv.Sa. píše:
Od 21. 12. na Netu: Po všech kritikách se mi to docela líbilo…
Mě se to taky líbilo.
@Iv.Sa. píše:
Moc díky za odkaz, mrkla jsem na to a také se mi ten díl líbil.
https://www.instagram.com/p/BrldAu4hrUs/
aneb natáčení s dětmi
@Iv.Sa. píše:
A jeeej,tak to mám smůlu,mám tam jen příčně barevné pruhy a zvuk,ale není nic vidět. ![]()
Každopádně děkuju.
Tuším,že na mob.mi to ale půjde,já s tím pc něco delší dobu mám,co se videí týče,nejde vše,no. ![]()
@Žirafa 69 píše:
A jeeej,tak to mám smůlu,mám tam jen příčně barevné pruhy a zvuk,ale není nic vidět.
Každopádně děkuju.Tuším,že na mob.mi to ale půjde,já s tím pc něco delší dobu mám,co se videí týče,nejde vše,no.
Zkus vygooglit jiný odkaz - zadej Vánoční speciál Ulice 2018.
RADOSTNÉ VÁNOCE, RODINNOU POHODU A BOHATÉHO JEŽÍŠKA přeji všem Uličnicím
![]()