Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:, aha, mně se pod pojmem koloběžka vybavila Jitka a Radka.
![]()
Klopkuško Klopuško
netahej nám lesbichoutky i do Ulice
![]()
@Svítící žárovka píše:
@jessikka jo, promiň, polepším se. Jsem byla na Maléřku tak nasr.aná, že jsem zapomněla.@terinka4444 Nene, to je páteční díl. Speciál by měl být snad už na voyu, jinak na novaplus by ho snad měli pustit v pátek po odvysílání večerního dílu. ten jsem já ještě neviděla.
aha, děkuju
@Anna766 píše:
Klopkuško Klopuško![]()
netahej nám lesbichoutky i do Ulice
![]()
…
, co je lesbického na tom napsat, že mi Jitka nebo Radka evokuje přezdívku Koloběžka? ![]()
Upoutávka na Vánoční speciál a hned po ní najede, jak se to natáčelo:
@velbloudice píše:
Mně je Binar děsně nesympatický… Snad nebude s Verčou…
Mně je sympatický a ráda bych ho viděla s Rozinou.
LEDEN 2019!!!
Obsahy epizod Ulice - 2. týden 2019
pondělí 7.1. 2019
Ulice se vrací po čtrnáctidenní pauze ve vysílání zpět na obrazovky. Právě dnes startují novoroční díly, které jsou nabité ději, zvraty i emocemi. Na co se můžete těšit hned tento týden? Například na velkou romantiku u Nyklových, nečekané drama u Liškových kvůli Frantovi, obrovský zlom ve vztahu Šárky a Martina či na nečekanou lekci Filipově školní partičce. A nejen to. V salonu se dnes pořádá charitativní bazar, kterého se samozřejmě zúčastní i sympatický milionář Lukáš Binar. Od dnešní akce si ale slibuje mnohem víc než jen dobrý skutek. Otevřeně začne balit Veroniku… Jak Veronika zareaguje? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích?
úterý 8.1. 2019
Na konci roku byl Franta plný plánů do života, teď si o něj všichni dělají starost. Neunese totiž kopačky od Skyler, která od něj odejde i s jejich dvouletým synem za jiným. Pro Frantu je to jako blesk z čistého nebe, vůbec netušil, že se u nich k něčemu takovému schyluje. Jeho život se náhle ocitne v troskách, nikdo neví, co bude dál. A nejen to. Franta najednou zmizí, aniž by dal komukoliv o sobě vědět… Co je s Frantou? Co všechno hrozí? A jak se k jeho zmizení postaví rodiče Skyler a Liškovi?
středa 9.1. 2019
Před Vánoci se zdálo, že Martin svému pokušení přeci jen odolal. Přesto že se zamiloval do Šárky, nerad by ohrozil své manželství s Veronikou, kterou má rád a na které mu záleží. Nechtěl být nevěrný, myslel si, že jemu se něco takového nikdy nestane. Šárce se snaží již nějakou dobu vyhýbat, ale dnes na sebe souhrou náhod znovu narazí v dost vypjaté situaci. Martin Šárku zachrání, sám to však odnese mnohem hůř, než by se původně zdálo… Co se stane? A jak se to podepíše na jejich vztahu i životě?
čtvrtek 10.1. 2019
Filip, Jakub a Standa jsou teprve v prváku na gymplu, ale už teď se tváří jako mistři světa a dovolují si mnohem víc než ostřílení mazáci z vyšších ročníků. Myslí si, že jejich třídní je na ně krátký, že to s ním vždycky nějak uhrají. Tentokrát však nečekaně narazí. Magda je srovná do latě tak, že budou krotcí jak beránci. A hned následujícího dne jim dá pořádnou lekci také Ota… Co se klukům vymstí? A co jim provede Ota?
pátek 11.1. 2019
Původně měl být David pryč jen jeden semestr, ale těsně před Vánoci dostal nabídku, která se neodmítá. Má možnost zůstat na univerzitě v Linci, dělat práci, která ho baví a naplňuje, posunout se profesně o pořádný kus dál. S Terezou mají během školního roku kvůli tomu tak trochu vztah na dálku, i když David za ní pravidelně každý týden jezdí. Jenže dny, kdy nemůžou být spolu, jsou pro ně čím dál těžší. A tak Tereza dospěje k rozhodnutí, jež se u ní dalo čekat. Přesto jím vyrazí ředitelce školy Božence Puklické dech… Co jí Tereza oznámí? A jak se k tomu Puklická postaví?
@Klopotkova píše: …, co je lesbického na tom napsat, že mi Jitka nebo Radka evokuje přezdívku Koloběžka?
No když koloběžka měl Verče říct že je hezká a hladit jí či co
tak by mě nenapadlo že by to mohla být Jitka nebo Radka. ![]()
VÁNOČNÍ SPECIÁL - Holky, to bývá ten Vánoční speciál vždycky tak strašně trapnej?? Nebo to byl první? Přišlo mi to jako strašná traparna? Kamera byla divná, celkove prostě hrůza. Bruno s Hermanem soutěžící o Šárku, která v te černé košili nebo co to bylo, vypadala jako matrona. Na začátku křepčíci Beda mi prisel, jak kdyby utekl z ústavu. No celkove prostě hrůza a trapas
Jediný pěkný byl malý Milošek. To je krásný chlapec.
@Aotearoa tak to bylo fakt trapny, takovy nijaky. Treba i ten Beda a tak, jak mlceli, skoro nic nerikali…no divny fakt
@Aotearoa píše:
VÁNOČNÍ SPECIÁL - Holky, to bývá ten Vánoční speciál vždycky tak strašně trapnej?? Nebo to byl první? Přišlo mi to jako strašná traparna? Kamera byla divná, celkove prostě hrůza. Bruno s Hermanem soutěžící o Šárku, která v te černé košili nebo co to bylo, vypadala jako matrona. Na začátku křepčíci Beda mi prisel, jak kdyby utekl z ústavu. No celkove prostě hrůza a trapasJediný pěkný byl malý Milošek. To je krásný chlapec.
Ten malej je fakt hezkej.