Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148710
20.12.18 10:17
@Klopotkova píše: :zed: , aha, mně se pod pojmem koloběžka vybavila Jitka a Radka. :P :mrgreen:

Klopkuško Klopuško :cert: :cert: netahej nám lesbichoutky i do Ulice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.12.18 10:51
@Svítící žárovka píše:
@jessikka jo, promiň, polepším se. Jsem byla na Maléřku tak nasr.aná, že jsem zapomněla.@terinka4444 Nene, to je páteční díl. Speciál by měl být snad už na voyu, jinak na novaplus by ho snad měli pustit v pátek po odvysílání večerního dílu. ten jsem já ještě neviděla.

aha, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.12.18 13:06
@Anna766 píše:
Klopkuško Klopuško :cert: :cert: netahej nám lesbichoutky i do Ulice :mrgreen: :mrgreen:

8o , co je lesbického na tom napsat, že mi Jitka nebo Radka evokuje přezdívku Koloběžka? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5100
20.12.18 13:52

Mára má tetovaný záda,to neměl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.12.18 15:54

Mně je Binar děsně nesympatický… Snad nebude s Verčou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
20.12.18 17:26

Upoutávka na Vánoční speciál a hned po ní najede, jak se to natáčelo:

https://novaplus.nova.cz/…e-pro-milose

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.12.18 17:31
@velbloudice píše:
Mně je Binar děsně nesympatický… Snad nebude s Verčou…

Mně je sympatický a ráda bych ho viděla s Rozinou.

• Citovat
  • Upravit
7087
20.12.18 17:32

LEDEN 2019!!!

Obsahy epizod Ulice - 2. týden 2019

pondělí 7.1. 2019
Ulice se vrací po čtrnáctidenní pauze ve vysílání zpět na obrazovky. Právě dnes startují novoroční díly, které jsou nabité ději, zvraty i emocemi. Na co se můžete těšit hned tento týden? Například na velkou romantiku u Nyklových, nečekané drama u Liškových kvůli Frantovi, obrovský zlom ve vztahu Šárky a Martina či na nečekanou lekci Filipově školní partičce. A nejen to. V salonu se dnes pořádá charitativní bazar, kterého se samozřejmě zúčastní i sympatický milionář Lukáš Binar. Od dnešní akce si ale slibuje mnohem víc než jen dobrý skutek. Otevřeně začne balit Veroniku… Jak Veronika zareaguje? A jak se to podepíše na vzájemných vztazích?

úterý 8.1. 2019
Na konci roku byl Franta plný plánů do života, teď si o něj všichni dělají starost. Neunese totiž kopačky od Skyler, která od něj odejde i s jejich dvouletým synem za jiným. Pro Frantu je to jako blesk z čistého nebe, vůbec netušil, že se u nich k něčemu takovému schyluje. Jeho život se náhle ocitne v troskách, nikdo neví, co bude dál. A nejen to. Franta najednou zmizí, aniž by dal komukoliv o sobě vědět… Co je s Frantou? Co všechno hrozí? A jak se k jeho zmizení postaví rodiče Skyler a Liškovi?

středa 9.1. 2019
Před Vánoci se zdálo, že Martin svému pokušení přeci jen odolal. Přesto že se zamiloval do Šárky, nerad by ohrozil své manželství s Veronikou, kterou má rád a na které mu záleží. Nechtěl být nevěrný, myslel si, že jemu se něco takového nikdy nestane. Šárce se snaží již nějakou dobu vyhýbat, ale dnes na sebe souhrou náhod znovu narazí v dost vypjaté situaci. Martin Šárku zachrání, sám to však odnese mnohem hůř, než by se původně zdálo… Co se stane? A jak se to podepíše na jejich vztahu i životě?

čtvrtek 10.1. 2019
Filip, Jakub a Standa jsou teprve v prváku na gymplu, ale už teď se tváří jako mistři světa a dovolují si mnohem víc než ostřílení mazáci z vyšších ročníků. Myslí si, že jejich třídní je na ně krátký, že to s ním vždycky nějak uhrají. Tentokrát však nečekaně narazí. Magda je srovná do latě tak, že budou krotcí jak beránci. A hned následujícího dne jim dá pořádnou lekci také Ota… Co se klukům vymstí? A co jim provede Ota?

pátek 11.1. 2019
Původně měl být David pryč jen jeden semestr, ale těsně před Vánoci dostal nabídku, která se neodmítá. Má možnost zůstat na univerzitě v Linci, dělat práci, která ho baví a naplňuje, posunout se profesně o pořádný kus dál. S Terezou mají během školního roku kvůli tomu tak trochu vztah na dálku, i když David za ní pravidelně každý týden jezdí. Jenže dny, kdy nemůžou být spolu, jsou pro ně čím dál těžší. A tak Tereza dospěje k rozhodnutí, jež se u ní dalo čekat. Přesto jím vyrazí ředitelce školy Božence Puklické dech… Co jí Tereza oznámí? A jak se k tomu Puklická postaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
20.12.18 17:47
@Klopotkova píše: … 8o , co je lesbického na tom napsat, že mi Jitka nebo Radka evokuje přezdívku Koloběžka? :nevim:

No když koloběžka měl Verče říct že je hezká a hladit jí či co :lol: tak by mě nenapadlo že by to mohla být Jitka nebo Radka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
21.12.18 12:40

VÁNOČNÍ SPECIÁL - Holky, to bývá ten Vánoční speciál vždycky tak strašně trapnej?? Nebo to byl první? Přišlo mi to jako strašná traparna? Kamera byla divná, celkove prostě hrůza. Bruno s Hermanem soutěžící o Šárku, která v te černé košili nebo co to bylo, vypadala jako matrona. Na začátku křepčíci Beda mi prisel, jak kdyby utekl z ústavu. No celkove prostě hrůza a trapas :roll: Jediný pěkný byl malý Milošek. To je krásný chlapec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.12.18 15:07

@Aotearoa tak to bylo fakt trapny, takovy nijaky. Treba i ten Beda a tak, jak mlceli, skoro nic nerikali…no divny fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.12.18 15:36

.

Příspěvek upraven 21.12.18 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
21.12.18 15:37
@Aotearoa píše:
VÁNOČNÍ SPECIÁL - Holky, to bývá ten Vánoční speciál vždycky tak strašně trapnej?? Nebo to byl první? Přišlo mi to jako strašná traparna? Kamera byla divná, celkove prostě hrůza. Bruno s Hermanem soutěžící o Šárku, která v te černé košili nebo co to bylo, vypadala jako matrona. Na začátku křepčíci Beda mi prisel, jak kdyby utekl z ústavu. No celkove prostě hrůza a trapas :roll: Jediný pěkný byl malý Milošek. To je krásný chlapec.

Ten malej je fakt hezkej.

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
21.12.18 19:00

Veruna je fakt trapná 8o je nenechá ani v klidu najíst.

• Citovat
  • Upravit
6388
21.12.18 19:08

Tak mi teda bylo Šárky lito , ale jinak pěkný díl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat