Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://www.fanclub-ulice.cz/…tualni-dily/?…
zajímavý, že by se chystala Tereza skončit?
@Jaa-aa píše:
@vokishka me spis zarazilo pokracovani Franty…
A není to náhodou cesta jak zase zblížit Aničku s Bedřichem?
@Anna766 píše:
Ta Skyler![]()
Asi další scénárista, boty veletoče jsou furt dokola… ![]()
@ivik21 píše:
Asi další scénárista, boty veletoče jsou furt dokola…
Jakože začne další rvačka o dítě?To mě taky napadlo.
Franta začne vždy vyprávět, co Skyler a co zrovna četla.
Nechávat Ladenku samotnou v pokojíčku? Tak to zrovna Skyler nechala dítě x mesicu bez maminky.
@Anna766 píše:
Jakože začne další rvačka o dítě?To mě taky napadlo.
No hlavně ty rozchodyyy ![]()
@Sára 1 píše:
Franta začne vždy vyprávět, co Skyler a co zrovna četla.Nechávat Ladenku samotnou v pokojíčku? Tak to zrovna Skyler nechala dítě x mesicu bez maminky.
Pobavilo ![]()
Přeškrtnuto.
Tereza beztak odjede ne na konci léta, ale od konce 2.pololetí, bude mi chybět…, že by Solaříková chtěla s Ulicí seknout?
Na smutného Frantu se netěším, ten by mohl zůstat v Holandsku.
Marcela, ta taky odjede, Matěj se vrátí a kdo nám tam zůstane? A jo, vlastně Blančiny děti se nastěhují. Šárina musí být fakt ráda, že se Veruna chce do té charitativní akce za každou cenu zapojovat, ten večer měl patřit hospodě a Šárce, Henrymu, lidem od Květušky.
@Klopotkova přeškrtnuto
Ona odchází? Já na ni koukám občas na Instagramu… Moc tohle nezmiňuje, přišlo mi, že je to pro ni dobrý přivýdělek. Ale tak lepší než je nechat se třeba rozejít, rozvádět, tak to hodně často dělají, když jeden z dvojice končí v seriálu
A jsem zvědavá na Magdu, možná nová kolegyně Otíka, který mi doposud přišel jako fakt zbytečná postava, vůbec mě scény s ním nebaví, i když v té třídě teď už mi to přijde trochu lepší, jak si musí získat respekt, to bude trochu zajímavější ![]()
@ivik21
Nj, čekala jsem, kdy s tím přijdou… Skyler se do Ulice nehodlá vracet (herečka), tak si asi chtěli ušetřit práci, aby nemuseli moc točit s Kristiánkem
Stejnak Anča pošle Kaštana brzo k šípku.
Už ji leze taky krkem.
A já se těším až vypadne. Úplně mě tam vytáčí.
Maléřku na charitativní akci nepotřebují, ale ona se tam přesto za každou cenu nějak vecpe