Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše:
přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev.Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.
Je divný ![]()
@Mirčulka píše:
Tak nevím koho bych přetáhla v dnešním díle víc, jestli baletku nebo Kaštana. Čekala jsem, že ho Eva vezme plechem po hlavě. Ta by si to tak dlouho líbit nenechala. On snad začne mutovat!!
Já jsem doufala, že válečkem, měla ho tak pěkně přichystaný ![]()
Čím dřív vyhodí Anča Kaštana,tím líp.Měli by tam dát zpátky Halamovou.
@Marcam píše: Čím dřív vyhodí Anča Kaštana,tím líp.Měli by tam dát zpátky Halamovou.
Přesně, ta by mu zatla tipec
„toho mít doma, tak ho určitě biju.“
Člověk se tu fakt pobaví.
![]()
Blančin syn mi přijde hodně podobný Peškovi a vlastně i jeho sestře
@GabinkaCh píše:
Anča skončí stejně s Béďou.Ale to se načekáme
Kéž by. Bedu i Anču mám ráda. A zbavíme se Žaluda.
@Aotearoa S Žaludem to pomalu spěje k rozchodu. Anču tam budou chtít v seriálu nechat, tak si taky myslím, že bude zase s Bédou, ale až tak před létem ![]()
Vzhledem k tomu, že moje prognozy ohledně Ulice vcházejí .ono to není tak těžké uhodnout - tak to tak bude:)
@Konnny píše:
@Aotearoa S Žaludem to pomalu spěje k rozchodu. Anču tam budou chtít v seriálu nechat, tak si taky myslím, že bude zase s Bédou, ale až tak před létem
Vzhledem k tomu, že moje prognozy ohledně Ulice vcházejí .ono to není tak těžké uhodnout - tak to tak bude:)
Podle toho, co mám nakoukáno, tak vzal Žalud zpátečku a Anča na něj zase hledí s erotickou jiskrou v oku a stahuje mu zips na pyžámku ![]()
@Iv.Sa. Jako na tom overálku s myšáky?
To zlepšení je dočasný, aspoň doufám, nemožnej kňourající Žalud mě baví víc než domácí idylka .
Sledovala jsem včerejšek a ty Blanč děti v ukázce mi udělaly radost ![]()
A dnes to tak hezky jiskřilo mezi Blanč a Evžou ![]()
A prosím dopředu, podle avízovaného titulku se Kaštan pomstí Anči? ![]()
@Iv.Sa. píše:
Podle toho, co mám nakoukáno, tak vzal Žalud zpátečku a Anča na něj zase hledí s erotickou jiskrou v oku a stahuje mu zips na pyžámku
to mi řekněte, jak někdo může na žaluda hledět s erotickou jiskrou v oku. Já ho vidím, jak žere u toho stolu a normálně to musím přetáčet, protože se mi zvedá tlak ![]()