Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči
Treba znasilni Radky syna
![]()
Jana je divna.. teda neni sama…
Zdá se mi to, nebo je Ulice posledí díly docela vtipná a ne tak předramatizovaná jako dřív? ![]()
@chs.jasmin píše:
Zdá se mi to, nebo je Ulice posledí díly docela vtipná a ne tak předramatizovaná jako dřív?
Asi jó ![]()
@Trixia píše:
Treba znasilni Radky syna![]()
![]()
Jana je divna.. teda neni sama…
..,. nebo lesbická scénka Radka s Janou a načape jich Rózina.
přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev.
Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.
Tak nevím koho bych přetáhla v dnešním díle víc, jestli baletku nebo Kaštana. Čekala jsem, že ho Eva vezme plechem po hlavě. Ta by si to tak dlouho líbit nenechala. On snad začne mutovat!! ![]()
@Fíková píše:
přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev.Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.
@Mirčulka píše:
Tak nevím koho bych přetáhla v dnešním díle víc, jestli baletku nebo Kaštana. Čekala jsem, že ho Eva vezme plechem po hlavě. Ta by si to tak dlouho líbit nenechala. On snad začne mutovat!!
Byl nechutný, jak tam natřásal furt ty noviny
a furt mele ty svoje zážitkové čičoviny ![]()
@Fíková píše:
přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev.Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.
Kdy to bude?Ať se zaměřím…
@Fíková ano, teď na to koukám, nevzhledný kluk, k subtilní, křehké Rybové se jako syn vzhledově nehodí, ale třeba je po tátovi, že, nicméně zatím se jeví jako sympatický mladík
@Klopotkova píše:
@Fíková ano, teď na to koukám, nevzhledný kluk, k subtilní, křehké Rybové se jako syn vzhledově nehodí, ale třeba je po tátovi, že, nicméně zatím se jeví jako sympatický mladík
mně se líbí obě ty děti.Koho já tedy těžce nedávám je spratek Filípek od Maleřů, ty kokšo, toho mít doma, tak ho určitě biju. Ten mě irituje neskutečně
@terinka4444 píše:
mně se líbí obě ty děti.Koho já tedy těžce nedávám je spratek Filípek od Maleřů, ty kokšo, toho mít doma, tak ho určitě biju. Ten mě irituje neskutečně
Ta holka je moc hezká, on je takový kulatý i v obličeji, ale milý kluk, Filip mi nevadí.
Mě irituje dlouhodobě Kaštan, proč mluví tak, že mu přeskakuje hlas? Ve Vyprávěj mluvil normálně a byl tam sympatický.
@terinka4444 píše:
To bude ještě v tomhle týdnu?