Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
12.12.18 18:55
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem :lol: ) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči :mrgreen:

Treba znasilni Radky syna :lol: :lol: :lol:
Jana je divna.. teda neni sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
12.12.18 18:58

Zdá se mi to, nebo je Ulice posledí díly docela vtipná a ne tak předramatizovaná jako dřív? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.12.18 19:28
@chs.jasmin píše:
Zdá se mi to, nebo je Ulice posledí díly docela vtipná a ne tak předramatizovaná jako dřív? :D

Asi jó :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.12.18 20:00
@Trixia píše:
Treba znasilni Radky syna :lol: :lol: :lol:
Jana je divna.. teda neni sama…

..,. nebo lesbická scénka Radka s Janou a načape jich Rózina.

• Citovat
  • Upravit
7744
12.12.18 20:24

přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev. :roll: Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.12.18 20:34

Tak nevím koho bych přetáhla v dnešním díle víc, jestli baletku nebo Kaštana. Čekala jsem, že ho Eva vezme plechem po hlavě. Ta by si to tak dlouho líbit nenechala. On snad začne mutovat!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.12.18 21:22
@Fíková píše:
přeškrtnuto Ten Blančin synáček, to je zas zjev. :roll: Nesnáším toho herce, nevím jak se jmenuje, ale už jsem ho párkrát v něčem viděla.
@Mirčulka píše:
Tak nevím koho bych přetáhla v dnešním díle víc, jestli baletku nebo Kaštana. Čekala jsem, že ho Eva vezme plechem po hlavě. Ta by si to tak dlouho líbit nenechala. On snad začne mutovat!! :mrgreen:

Byl nechutný, jak tam natřásal furt ty noviny :zed: a furt mele ty svoje zážitkové čičoviny :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
148710
12.12.18 22:07
@Fíková píše:

Kdy to bude?Ať se zaměřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.12.18 22:09

@Fíková ano, teď na to koukám, nevzhledný kluk, k subtilní, křehké Rybové se jako syn vzhledově nehodí, ale třeba je po tátovi, že, nicméně zatím se jeví jako sympatický mladík

• Citovat
  • Upravit
69235
12.12.18 22:11
@Klopotkova píše:
@Fíková ano, teď na to koukám, nevzhledný kluk, k subtilní, křehké Rybové se jako syn vzhledově nehodí, ale třeba je po tátovi, že, nicméně zatím se jeví jako sympatický mladík

mně se líbí obě ty děti.Koho já tedy těžce nedávám je spratek Filípek od Maleřů, ty kokšo, toho mít doma, tak ho určitě biju. Ten mě irituje neskutečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.12.18 22:18
@terinka4444 píše:
mně se líbí obě ty děti.Koho já tedy těžce nedávám je spratek Filípek od Maleřů, ty kokšo, toho mít doma, tak ho určitě biju. Ten mě irituje neskutečně

Ta holka je moc hezká, on je takový kulatý i v obličeji, ale milý kluk, Filip mi nevadí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.12.18 22:19

Mě irituje dlouhodobě Kaštan, proč mluví tak, že mu přeskakuje hlas? Ve Vyprávěj mluvil normálně a byl tam sympatický.

• Citovat
  • Upravit
148710
12.12.18 22:20
@terinka4444 píše:

To bude ještě v tomhle týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
12.12.18 22:22
@Anna766 píše:
To bude ještě v tomhle týdnu?

v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit