Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
@brusinky Tak moje kamarádka vystudovala denní ČVUT a během studia zvládla mít dvě děti. Je pravda, že měla v domě babičku, která hodně pomáhala. Ale medicina je nejnáročnější obor na studium vůbec…
Taky mám příbuznou, která medicínu vystudovala sice s jedním dítětem, ale vystudovala. Kdyby nepomáhali všichni okolo (hlavně babička) tak těžko říct jak by to dopadlo. Jak jsem psala, neříkám, že to nejde, každopádně je to asi drsný ![]()
@Anna766 píše:Že se na zubaře studuje normálně pět let a nejde to dálkově…
Co si pod tím mám představit?![]()
@brusinky píše: Že se na zubaře studuje normálně pět let a nejde to dálkově…
Aha.Dík.Zase jsem o něco chytřejší.
@Anna766 píše:
Když si představím že si můj životní partner po 20 letech najde novou mladou kůstku,já budu muset opustit bydlení a děti by nešly se mnou…no,asi bych nebyla zrovna nejšťastnější.
Vy jo holky?
Bych se zblaznila. Ten prvni rok urcite. Bez ohl.na to,kolik potomkum je.
On je navic bezohlednej v tom,ze si klidanko jako zve „k nim domu“
.tedy dle nej - k nemu a milcce?svou zenu a nema problem,aby tam byli ma Sted.den vsichni
jako stastna velka rodinka?!?
Slysela/pochopila jsem tohle spravne,ne?
Sakra ,on sam neni,tak proc neprijedou decka za mamou a babickou? Jooo,to starsi ditko jde nekam pařit ci co,ale i tak. To je tem deckam fuk?
Tak to jsem taky netusila. Myslela jsem,ze je fuk,ktery obor si budouci mudr pak vybere.
@Žirafa 69 píše:
Tak to jsem taky netusila. Myslela jsem,ze je fuk,ktery obor si budouci mudr pak vybere.
Obor zubní lékářství - tam se od začátku studuje na zubaře, ale asi to jde i jak psala nová paní normálně medicína a pak atestace na zubaře… ale to taky nevím jistě…
@GabinkaCh píše:
Baví vás Mihulová s Vackem?mě teda vůbec
Mně už tam nebaví skoro nic, asi dovolím malé dívat se raději na Déčku na Medvídka Pú a budu si číst. K Ulici se vrátím asi po čase, až se to tam trochu obmění…
@GabinkaCh píše:
Baví vás Mihulová s Vackem?mě teda vůbec
Mně už tam nebaví skoro nic, asi dovolím malé dívat se raději na Déčku na Medvídka Pú a budu si číst. K Ulici se vrátím asi po čase, až se to tam trochu obmění…
@brusinky píše:
Obor zubní lékářství - tam se od začátku studuje na zubaře, ale asi to jde i jak psala nová paní normálně medicína a pak atestace na zubaře… ale to taky nevím jistě…
Já to takhle kdysi slyšela protože jedna spolužačka ze ZŠ tento titul má. Na srazy nechodí, ale někdo s ní o tom mluvil a takhle to pak říkal, je na to i samostatná škola. Pak mi zase někdo jiný říkal že ten co má MuDr. je zubař a MDDr. je dentista
Ale snad oba dělají to samé, ne?
@NovápaníA píše:
Já to takhle kdysi slyšela protože jedna spolužačka ze ZŠ tento titul má. Na srazy nechodí, ale někdo s ní o tom mluvil a takhle to pak říkal, je na to i samostatná škola. Pak mi zase někdo jiný říkal že ten co má MuDr. je zubař a MDDr. je dentistaAle snad oba dělají to samé, ne?
Ja jsem to trochu googlila a od roku 2004 se studuje rovnou obor zubní lékařství (5 let) a je z toho titul MDDr. a před rokem 2004 studovali normálně medicínu (5 let) a pak ještě rok na zubaře, tzn. celkem 6 let a mají titul MUDr. Oba jsou zubní lékaři a dentista by měl být jen zubní technik, který vystudoval „jen“ vyšši odbornou školu ![]()
@brusinky píše:
Tak to jsem úplně vytěsnila, páč ten herec, který hraje jejího spolužáka mně moc nesedí..
Takže na koleji taťka, mamka, 2 děti a spolužák Patrik - sodoma gomora![]()
![]()
A na pokoji s ni byla vecne nalita spoluzacka. ![]()
To bude dyl nez pet let. 5 je jen Mgr. nebo Ing.
@terinka4444 píše:
mě točí hysterka Marcela
To jsem asi ještě neviděla.
@malákráličice píše:
A na pokoji s ni byla vecne nalita spoluzacka.
no ta asi hlídala to dítě ![]()