Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
to tam asi ani nebylo.
Já myslím, že řikali něco gynekologickýho
@lena1968 píše:
Já myslím, že řikali něco gynekologickýho
Jojo, myslím, že rakovina děložního čípku.
Ale fakt je na hlavu, jak je čilá a plná fyzických sil týden po náročné operaci. ![]()
@renduli píše:
Jojo, myslím, že rakovina děložního čípku.
Ale fakt je na hlavu, jak je čilá a plná fyzických sil týden po náročné operaci.
Co by ne, po operaci asi neměla ani léky na bolest, ani antibiotika, rovnou to zapila džbánem piva:)
Mamka byla na odstranění prsu v listopadu a dva týdny po operaci taky normálně fungovala. Jako neuklízela, to dělá taťka, ale vařila, chodila na procházky (i několik km) a bez problémů. Jestli jí jen něco oškrábli na čípku nebo třeba o vzali dělohu, tak bych to tak tragicky neviděla. To se ani nedělá řezem do břicha.
…pravidelná přispěvatelka, ale jedná se o moc osobní věc
@Anonymní píše:
Mamka byla na odstranění prsu v listopadu a dva týdny po operaci taky normálně fungovala. Jako neuklízela, to dělá taťka, ale vařila, chodila na procházky (i několik km) a bez problémů. Jestli jí jen něco oškrábli na čípku nebo třeba o vzali dělohu, tak bych to tak tragicky neviděla. To se ani nedělá řezem do břicha…pravidelná přispěvatelka, ale jedná se o moc osobní věc
My vlastně nevíme, jak její operace proběhla, to je fakt.
Mám za sebou podobný zákrok - a bohužel řezem
- a teprve po dvou týdnech jsem se poprvé odvážila ven - a zvládla jsem jen chvilku. A to jsem šla krok sun krok.
Tak mě to semlelo.
Ale máš pravdu, je to individuální. Někteří zvládají líp, někteří hůř.
Ale v Ulici jsou vždycky supermani
- v podnikání, stěhování, léčbě. ![]()
Třeba Jitka s ledvinou:) Nebo Zuzana s AIDS, samé banality:)
Anonymním přispěvatelkam
přeju už jen zdraví ![]()
Příspěvek upraven 08.12.18 v 12:35
@Ennny To je pravda, AIDS se zatím nerozvinul a jelikož jsme v Ulici, nikdy ani nerozběhne a bude do smrti jen pozitivní. Tak to má být:)
@Konnny píše:
@Ennny To je pravda, AIDS se zatím nerozvinul a jelikož jsme v Ulici, nikdy ani nerozběhne a bude do smrti jen pozitivní. Tak to má být:)
A to je pozitvní.
@Konnny píše:
Ve skutečnosti se to stát může. Někdo má štěstí a zůstane celý život „jen“ přenašečem. A pokud se vzorně léčí, je to i pravděpodobné.
v poslední době se prý dost zvyšuje počet lidí nakažených AIDS. Tak toho mohli využít a trochu ukázat, že to je vážná hrozba. Takhle to podle Ulice vypadá, že vlastně o nic nejde.
Miloš v tom kabátu a čepici neměl chybu,to mě fakt rozesmálo. ![]()
Sleduji opáčko pátek a jak to má ta Blanka s dětmi? Ony jsou v původním bytě s otcem a jeho novou? ![]()
A jsou uz velké, ne? Tak to se nemohou rozhodnout samy?
Děkuji za vysvětlení
![]()