Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych nemohla spát nahá. V noci mi bývá zima, potřebuji mít zakrytá ramena . A rozhodně bych si od manžela nenechala diktovat v čem budu spát. Nikdy jsem nechápala ty Ančiny noční košilky. Nemohla bych v tom spát, zmrzla bych.
Nechápu, proč do něj ryla kvůli jeho pyžamu. Vždyť bylo úplně normální. ![]()
Kdyz jsme u tech pyzam…na Oně je clanek „Zimnimu lenoseni vladnou pohodlna pyzama. Pochlubte se,v cem spite vy“. Je tam (doslova) zmimka i o „domacich dupackach pro dospele“.
@lucka_mac píše:
Já bych nemohla spát nahá. V noci mi bývá zima, potřebuji mít zakrytá ramena . A rozhodně bych si od manžela nenechala diktovat v čem budu spát. Nikdy jsem nechápala ty Ančiny noční košilky. Nemohla bych v tom spát, zmrzla bych.Nechápu, proč do něj ryla kvůli jeho pyžamu. Vždyť bylo úplně normální.
Souhlas.
@lucka_mac a ja bych zase nemohla spát oblečená, mně to vsude vadi. A mit na sobě ponozky, to je pro me úplná silenost… proste by mi to tak dlouho vadilo, dokud bych je nevyslekla..
A zima mi neni. Mam francouzskou perinu sama pro sebe ![]()
@boska90 Jasně, každému se spí lépe jinak. Ponožky taky nesnesu, ale triko a a pyžamové kalhoty prostě mít musím, jinak se necítím dobře.
@lucka_mac píše:
@boska90 Jasně, každému se spí lépe jinak.
triko a pyžamové kalhoty prostě mít musím, jinak se necítím dobře.
Tak tak.
@Ennny píše:
@lucka_mac já mám kolikrát zakrytou i hlavu@hodinarka jo
Tak to bych nemohla dychat.
Mmch - takto spi muj pes. Ma na pelechu svou „dečku“ (mala detska deka ze sekace),kterou ho na noc prikryju
a on si pod ni hned strci cumak. ![]()
@Ennny píše:
@lucka_mac já mám kolikrát zakrytou i hlavu@hodinarka jo
Musím mít zakrytá ramena. Teda musela jsem,teď se mnou pod peřinou spava syn a peřinu si přes ramena přetáhnout nemůžu,protože bych mu překryla hlavu. Není to moc příjemné a často je mi kvuli odkrytym ramenům zima
Já teda musím mít 10 měsíců v roce přes noc ponožky.. nesnáším byt bosa
![]()
@lucka_mac Taky mám v posteli syna a vadila mi odkryta ramena. Takže mu dávám malou peřinu z dětské postýlky, abych mohla být zamuchlana a odkryvam se jen když chce kojit ![]()
@Leopoldina píše:
@lucka_mac Taky mám v posteli syna a vadila mi odkryta ramena. Takže mu dávám malou peřinu z dětské postýlky, abych mohla být zamuchlana a odkryvam se jen když chce kojit
To by bylo řešení, taky jsem to zkoušela. Ale on spí celou noc přitisknutý ke mě a cokoliv mezi námi odkopává. ![]()
@boska90 píše:
@lucka_mac a ja bych zase nemohla spát oblečená, mně to vsude vadi. A mit na sobě ponozky, to je pro me úplná silenost… proste by mi to tak dlouho vadilo, dokud bych je nevyslekla..
A zima mi neni. Mam francouzskou perinu sama pro sebe
to je jak já, taky spím nahá, a mám peřinu 200×220, takže se do ní zachumlám i s hlavou. Pravda, neumím si představit manžela ve flanelovém pyžamu nebo nedej bože v overálku, to by se mi vpálilo do mozku ![]()
@terinka4444 ja mam ještě tu prodlouzenou verzi 220×240. Sice sehnat povleceni je kumšt, ale stoji za to
![]()
@boska90 píše:
@terinka4444 ja mam ještě tu prodlouzenou verzi 220×240. Sice sehnat povleceni je kumšt, ale stoji za to![]()
to jo, mně stačí 200×220, mám letní verzi a zimní verzi ![]()