Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
6.12.18 21:05
@lucka_mac píše:
Proč protivná? Mně přišla jako sympatická holka.

Pro ty co mají rády přehled ve vztazích, tak ta Terky kámoška je v reálu manželka Hynka Čermáka(Rapl). Hezký mládě klofnul ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 06:18
@Ennny píše:
Tohle řeší overal :lol: jinak jak spí malej semnou tak taky trpím, páč on se hlavně furt odkopává oni jsou oba po chlapovi nejradši by spali nazí a ještě odkopani :pocitac: ,teď má manžel noční tak semnou spí oba a musela jsem vzít na noc svetr, když spím s malým sama tak si dám hlavu do úrovně jeho ramen a mám peřinu až ke krku ;)

Overal to neřeší,je mi zima i když mám ramena oblečená. Prostě je potřebuji mít zakrytá. Mít hlavu v úrovni ramen dítěte moc nejde,když spí polovinu noci spí u prsa. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.12.18 07:57

@lucka_mac aha,tak to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 08:49

Teda … Mít za tchyni Radku bych asi nechtěla. Chápu, že chce vnoučata vídat a bojí se, že o ně přijde. Ale myslím, že by měla dát synovi s manželkou prostor, aby si to vyřešili mezi s sebou a ne se do toho míchat a přidělávat problémy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.12.18 09:12

@lucka_mac je to popředu? Tak to prosím uváděj nad příspěvek nebo rovnou piš škrtacím písmem… takhle

• Citovat
  • Upravit
2319
7.12.18 10:20
@ivik21 píše:
@lucka_mac je to popředu? Tak to prosím uváděj nad příspěvek nebo rovnou piš škrtacím písmem… takhle

Promiň, nepřišlo mi, že by to bylo něco, co vyzrazuje děj. O rozvodu jejího syna tam byla řeč už před časem. Příště přeškrtnu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.12.18 10:29
@Marcam píše:
K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.

Taky je mi nesympatická a protivná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.12.18 10:35
@lucka_mac píše:
Promiň, nepřišlo mi, že by to bylo něco, co vyzrazuje děj. O rozvodu jejího syna tam byla řeč už před časem. Příště přeškrtnu. :oops:

V pohodě, jen sleduji nepravidelně, tak at jsem zhruba v obraze, když si pak pouštím zpětně :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5100
7.12.18 10:46
@Aotearoa píše:
Taky je mi nesympatická a protivná.

jo je a netahala bych si jí domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.12.18 11:09
@Marcam píše:
jo je a netahala bych si jí domů ;)

Ale přijde mi, na to, aby ji balil Otík nebo ona sváděla Davida, nějaká vysoká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.12.18 11:11

jinak kamaráství Vladky a Tomáše mi přijde fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
7.12.18 11:19

@lucka_mac a já myslela že naše mládě je snad jediné co spí stále půl noci u prsa v 17měsících :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 11:36
@věrasek80 píše:
@lucka_mac a já myslela že naše mládě je snad jediné co spí stále půl noci u prsa v 17měsících :mrgreen: :mrgreen:

To jsou dva. Moje mládě má 16 měsíců. ;-) A fakt půlku noci na prsu, nevypadá to,že by na tom chtěl něco měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148669
7.12.18 12:59

@věrasek80 @lucka_mac no holky,to až si tu přečte klopotková,tak s hrůzou uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.12.18 13:08
@Marcam píše:
jinak kamaráství Vladky a Tomáše mi přijde fajn ;)

Zkus chvíli chodit v Dušanových botech… Čeho je hodně, toho je příliš. Začíná mi ho být trochu líto, žárlivé scény nedělá a v zoufalství se to snaží nějak konstruktivně řešit. Vlaďky začíná být nějak moc, ani dorty se nedají jíst pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí