Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka_mac píše:
Proč protivná? Mně přišla jako sympatická holka.
Pro ty co mají rády přehled ve vztazích, tak ta Terky kámoška je v reálu manželka Hynka Čermáka(Rapl). Hezký mládě klofnul ne? ![]()
@Ennny píše:
Tohle řeší overaljinak jak spí malej semnou tak taky trpím, páč on se hlavně furt odkopává oni jsou oba po chlapovi nejradši by spali nazí a ještě odkopani
,teď má manžel noční tak semnou spí oba a musela jsem vzít na noc svetr, když spím s malým sama tak si dám hlavu do úrovně jeho ramen a mám peřinu až ke krku
Overal to neřeší,je mi zima i když mám ramena oblečená. Prostě je potřebuji mít zakrytá. Mít hlavu v úrovni ramen dítěte moc nejde,když spí polovinu noci spí u prsa. ![]()
Teda … Mít za tchyni Radku bych asi nechtěla. Chápu, že chce vnoučata vídat a bojí se, že o ně přijde. Ale myslím, že by měla dát synovi s manželkou prostor, aby si to vyřešili mezi s sebou a ne se do toho míchat a přidělávat problémy. ![]()
@lucka_mac je to popředu? Tak to prosím uváděj nad příspěvek nebo rovnou piš škrtacím písmem… takhle
@ivik21 píše:
@lucka_mac je to popředu? Tak to prosím uváděj nad příspěvek nebo rovnou piš škrtacím písmem…takhle
Promiň, nepřišlo mi, že by to bylo něco, co vyzrazuje děj. O rozvodu jejího syna tam byla řeč už před časem. Příště přeškrtnu. ![]()
@Marcam píše:
K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.
Taky je mi nesympatická a protivná.
@lucka_mac píše:
Promiň, nepřišlo mi, že by to bylo něco, co vyzrazuje děj. O rozvodu jejího syna tam byla řeč už před časem. Příště přeškrtnu.
V pohodě, jen sleduji nepravidelně, tak at jsem zhruba v obraze, když si pak pouštím zpětně
![]()
@Aotearoa píše:
Taky je mi nesympatická a protivná.
jo je a netahala bych si jí domů ![]()
@Marcam píše:
jo je a netahala bych si jí domů
Ale přijde mi, na to, aby ji balil Otík nebo ona sváděla Davida, nějaká vysoká…
@lucka_mac a já myslela že naše mládě je snad jediné co spí stále půl noci u prsa v 17měsících
![]()
@věrasek80 píše:
@lucka_mac a já myslela že naše mládě je snad jediné co spí stále půl noci u prsa v 17měsících![]()
To jsou dva. Moje mládě má 16 měsíců.
A fakt půlku noci na prsu, nevypadá to,že by na tom chtěl něco měnit.
@věrasek80 @lucka_mac no holky,to až si tu přečte klopotková,tak s hrůzou uteče.
@Marcam píše:
jinak kamaráství Vladky a Tomáše mi přijde fajn
Zkus chvíli chodit v Dušanových botech… Čeho je hodně, toho je příliš. Začíná mi ho být trochu líto, žárlivé scény nedělá a v zoufalství se to snaží nějak konstruktivně řešit. Vlaďky začíná být nějak moc, ani dorty se nedají jíst pořád…