Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
7.12.18 15:21

@lucka_mac no já ty tři kojila max.3týdny a dcera byla extrém že ta se budila do 4let a z toho do 3let na sunar jinak by nespala vůbec,ještě že byla jako druhá,ted bych to asi nedala a ono už je jedno jestli máš doma 3nebo 5 děti stejně musíš fungovat a to dvě děti už mám velké ale dnes je pátek a já budu stávat stejně k dceři i když už má 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.12.18 15:41

Ale jo,Dušana mi je také líto.Vladka to bude muset nějak utnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.12.18 15:47
@lucka_mac píše:
Holky ,připadá mi, že vám jsou všechny nové postavy v Ulici nesympatické a nikdo se vám nelíbí. Dejte jim trošku šanci. Oživení Ulice letos potřebuje, od září je to jedna velká nuda. Mně se náhodou Magda líbí, vypadá to, že tam vnese trošku života.

Magda,Rybová a ten její spolužák jsou strašní,jediná nová normální mi přijde Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
7.12.18 17:36

Do Vacka se snad žena ani nemůže zamilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.12.18 17:41

Pobavila mě hláška Jordána o tom, že je někdo podivín.Že to říká zrovna on :mrgreen: :mrgreen: Asi to patřilo tedy na Dušana, ale stejně. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.12.18 18:23

Co konkrétně je na Magde nesympatické? Já teda viděla jen středu. Ale přišla mi naopak milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39675
7.12.18 19:10

Už včera mě napadlo,že Marečková Karle jak vykládá o těch detektivkách,z ní ve skutečnosti chce vytáhnout to,jak získat vzorek od exe,aby mu mohla dokázat,že Mára je jeho.

A hele - ona má dnes i sáček a ptá se,zda se vzorek neznehodnotí! Tak se asi nepletuuuu. ;)
Mmch - by mu třeba mohla sebrat nenápadně vlas třeba z bundy,ne?
Navíc takový test teda ale nestojí jen pár stovek,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.12.18 19:29
@SlecnaSally píše:
Mě vůbec, je to příšernej chlap

Příšernej je, ale i tak mi ho začalo být líto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
7.12.18 19:57

Jsem si říkala, proč Věrka krade lžičky… Neviděla jsem, co tomu předcházelo. Cena domácího testu otcovství /ne pro právní účely/ je celkem dostupná, což mě překvapilo, vyžadují ovšem bukální stěr od obou.

Cena domácího testu otcovství je nižší než cena akreditovaného testu, protože se nepostupuje dle chain-of-custody (včetně identifikace totožnosti testovaných) a dalších prvků nezbytných pro právní dokument. Proto, pokud je hlavním cílem váš klid, je cenově výhodnější domácí test otcovství již od 2400 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.12.18 20:20

Tak ,když si tak Vladka s Tomášem sedli,nemusejí se scházet na očích,můžou zajít jednou týdně na kafe někde ve městě,spíš tajně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
8.12.18 08:07

Mit doma tak protivneho a vecne nespokojeneho chlapa jako je Dusan, nebyla bychs nim. DObre Vladka to ma ve scenari.
Myslim ze s Tomasem si padly do oka, je k ni mily. Coz teda jeji manzel fakt postrada. Je jenom neprijemny jak osina v prdeli.
Kdo by nebyl rad v pritomnostinekoho kdo to uvita? A ne jen posloucha nadavky a vycitky a posmesky viz. treba jak dostava od znamych domaci dobroty jako zeleninu, maso atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.12.18 09:01

Marie by tak krátce po operaci měla ještě odpočívat,spíš ještě klidový režim.Škoda,že neudělají Vánoce na statku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
8.12.18 09:12
@Marcam píše:
Marie by tak krátce po operaci měla ještě odpočívat,spíš ještě klidový režim.Škoda,že neudělají Vánoce na statku.

no připadá mi, že scénáristé na nějakou operaci snad zapomněli, je naprosto čilá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.12.18 09:27
@vokishka píše:
no připadá mi, že scénáristé na nějakou operaci snad zapomněli, je naprosto čilá :mrgreen:

Nevíte náhodou co konkrétně té Marii bylo? Vím o rakovině,sle uniklo mi čeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
8.12.18 09:33
@kometaO5 píše:
Nevíte náhodou co konkrétně té Marii bylo? Vím o rakovině,sle uniklo mi čeho…

to tam asi ani nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky