Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka_mac Tak to me taky prekvapilo. Kolik by te postave, kterou hraje Rybova, melo byt, ze ma tak velke deti? Vzdyt jeste musela nekdy stihnout vystudovat a pritom bydlet na kolejich.
@malákráličice píše:
@lucka_mac Tak to me taky prekvapilo. Kolik by te postave, kterou hraje Rybova, melo byt, ze ma tak velke deti? Vzdyt jeste musela nekdy stihnout vystudovat a pritom bydlet na kolejich.
Lindě Rybové je 43 tak asi přibližně tolik, to by je měla těsně po škole, to tak vychází
@lena1968 píše:
Lindě Rybové je 43 tak asi přibližně tolik, to by je měla těsně po škole, to tak vychází
Slavila 39… Nebo to aspoň tvrdila ![]()
Prostě je to superžena jako všechny v Ulici. Zvládla medicínu s prstem v nose při dvou dětech. ![]()
@Gosi No vlastně 39, říkala to Evženovi. Tak to bydlela na koleji s dětma v jednom pokoji se spolubydlící. Manžela asi schovávala ve skříni. ![]()
@malákráličice píše:
@Gosi No vlastně 39, říkala to Evženovi. Tak to bydlela na koleji s dětma v jednom pokoji se spolubydlící. Manžela asi schovávala ve skříni.
Manžel taky studoval, ne? ![]()
Jestli se tam nemihne supernova Aneta ![]()
@Gosi píše:
Slavila 39… Nebo to aspoň tvrdila
Tak to mně uniklo
Středa PŘEŠKRTNUTO
Ten Kaštan je takovy de.bil a Marcela taková pitomá hysterická nana, že to snad není možné ![]()
@Aotearoa píše:
Středa PŘEŠKRTNUTOTen Kaštan je takovy de.bil a Marcela taková pitomá hysterická nana, že to snad není možné
A jéje, copak zas Kaštan provádí? Macík už konečně vypadne někam na tu akademii či kam? Doufám, že co nejdříve, ať je od ní klid ![]()
@Aotearoa jsem teď stř dokoukala a nepřišla ti Marcela na baletku docela mohutná? Jinak souhlas, vůbec jsem ten její výstup nepochopila. Navíc Bruno byl hrozně milej, kdyby mu řekla, že myslela, že půjdou jen oni dva, tak by aspoň věděla, jak na tom skutečně je. Teď si vytvořila zase nějakou trapnou domněnku.
Nevim, proč začali řešit Marcelu a Bruna teď. Vždyť Marcela ma odjet, ne?
Přijde mi že když už scenaristé neví coby,strčí tam Peška s Máňou jak melou o ničem
@GabinkaCh píše:
Přijde mi že když už scenaristé neví coby,strčí tam Peška s Máňou jak melou o ničem
Ti mě fakt nebaví. Přijde mi i zvláštní rozhovory Blanky. A to, jak pořád mele o dětech. A přitom ani zmínka, že by je viděla. Akorát si občas zavolá s ex.
@GabinkaCh píše:
A ze v posledni dobe casto nevi co by.
Ale nová kámoška Terky (ještě jsem nepobrala jméno) je teda kočka a sympatická k tomu. Komupak tam asi zatopí, nejspíš Davidovi.
Oťas by ji bral všema 20 ale to asi neklapne ![]()