Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
11.12.18 08:29
@Mirčulka píše:
Ale nová kámoška Terky (ještě jsem nepobrala jméno) je teda kočka a sympatická k tomu. Komupak tam asi zatopí, nejspíš Davidovi. :) Oťas by ji bral všema 20 ale to asi neklapne :)

Podle mě další zbytečná osoba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.12.18 09:09

@GabinkaCh někde jsem četla, že po novým roce bude mít ještě víc prostoru, takže to jen na návštěvu nevypadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.12.18 10:07

Koukáte na seriály TV Prima? V nějaký ukázce jsem zahlédla Šimona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.18 11:58
@NovápaníA píše:
Koukáte na seriály TV Prima? V nějaký ukázce jsem zahlédla Šimona :)

Byla to ukázka ze seriálu „Krejzovi“ - taky jsem koukala jak puk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.12.18 12:04

PRESKRTNUTO ta Marcela je nestesti, dyt ho poradne nepozvala na rande a on tam nenavrhl krena, ale dva kteri se kdyztak zabavi sami a případně se aspon vyhnou trapnymu tichu… Jana mi sice neprijde moc pespektivni pro dlouhodobej vztah, ale bejt Brunem, beru ji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.18 12:07

Jen ještě k Blance: pokud je synovi 18 - měla ho tedy v 21 letech. A Máňa říkala, že se s Luďkem seznámili na medicíně.. To byl tedy fofr, 2 malé děti na krku a oba vystudovaní doktoři :mrgreen: Neříkám, že to není možný, ale asi tady máme další superženu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
11.12.18 12:19

@brusinky A jeste s tim svym spoluzakem vzpominali, jak bydleli na koleji. Ze tam bydlela i s detma, asi zapomnela. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.12.18 12:21

@brusinky Tak moje kamarádka vystudovala denní ČVUT a během studia zvládla mít dvě děti. Je pravda, že měla v domě babičku, která hodně pomáhala. Ale medicina je nejnáročnější obor na studium vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148702
11.12.18 12:23
@lucka_mac píše:
@1Julie Čekala jsem děti kolem 10 let. Že jim je 16 a 18 mě překvapilo. Těm už opravdu nic nařizovat nemůže. Ale hysterická bych byla stejně jako ona, hrozně by mě to mrzelo.

Když si představím že si můj životní partner po 20 letech najde novou mladou kůstku,já budu muset opustit bydlení a děti by nešly se mnou…no,asi bych nebyla zrovna nejšťastnější.
Vy jo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148702
11.12.18 12:26
@brusinky píše:
Jen ještě k Blance: pokud je synovi 18 - měla ho tedy v 21 letech. A Máňa říkala, že se s Luďkem seznámili na medicíně.. To byl tedy fofr, 2 malé děti na krku a oba vystudovaní doktoři :mrgreen: Neříkám, že to není možný, ale asi tady máme další superženu :think:

Ona je zubařka,teď nevím,stomatologové studují stejně dlouho jako „normální“ doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.12.18 12:29
@brusinky píše:
Jen ještě k Blance: pokud je synovi 18 - měla ho tedy v 21 letech. A Máňa říkala, že se s Luďkem seznámili na medicíně.. To byl tedy fofr, 2 malé děti na krku a oba vystudovaní doktoři :mrgreen: Neříkám, že to není možný, ale asi tady máme další superženu :think:

Když jsem byla na střední, tak nám učitelka říkala že se jako studentka málem účastnila shromáždění na Národní třídě. Ale musela prý k malému dítěti které hlídala babička.
Psycholožka Tamara Cenková v jednom rozhovoru zase řekla, že si skripta místo na stůl pokládala na těhotenské bříško.
A i ta herečka z Discopříběhu studovala s miminkem.
Asi záleží, jak moc se k situaci postaví rodiče zmíněných, nebo jak si to mladí umí zařídit.
Já osobně bych to nedala. A v okolí znám případy kdy maminky studium ( byť střední) vzdaly a už se nevrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.12.18 12:37
@Anna766 píše:
Ona je zubařka,teď nevím,stomatologové studují stejně dlouho jako „normální“ doktoři?

Záleží na typu studia. Většinou jsou MuDr. s atestaci na stomatologii. Ale existuje i MDDr. a tam se studuje stomatologie od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.18 12:39
@malákráličice píše:
@brusinky A jeste s tim svym spoluzakem vzpominali, jak bydleli na koleji. Ze tam bydlela i s detma, asi zapomnela. :P

Tak to jsem úplně vytěsnila, páč ten herec, který hraje jejího spolužáka mně moc nesedí..
Takže na koleji taťka, mamka, 2 děti a spolužák Patrik - sodoma gomora :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.18 12:43
@Anna766 píše:

Myslím, že normálně 5 let a jen prezenčně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148702
11.12.18 12:45
@brusinky píše:
Myslím, že normálně 5 let a jen prezenčně :think:

Co si pod tím mám představit? :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit