Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše: Že jo, taky se mi zdála nějaká oplácaná.
Neblázněte,vždyť je to baletka ![]()
@verujan Myslim, ze to bude neco s tou jeji zavislosti na soc.sitich. Asi zverejni neco nevhodneho. ![]()
Mě se Marcela taky zda oplácaná. Jinak teda hrozně mi točí Róza… nevěřím jí jak hraje, jak je miloucka a presladka a jak se hihna. To je šílený. Ta její kámoška aspoň tak nějak hraje ![]()
@Fonty Rozinka mi taky leze na nervy, jak se pořád divně kroutí a je celá sladká. Mě už tam lezou na nervy pomalu všichni, spíš uvažuju, kdo mi ještě tak moc nevadí:) Snad Bedřich, Mára s Karlou, David..JInak kde kdo. Trochu masochismus na to koukat:)
No tak mi vadí (při tom občasném shlédnutí) hlasy herců…
Nisošišla Kaštan, kňoura Maci, přehnaně a nuceně hlučná ségra Peška, monotónní Blanč,… ![]()
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči
tu bych si tak nakvartýrovala do bytu ![]()
Pešek je taky ted protivnej.Mě se líbí ted Eva,má dobrý hlášky na Kaštana.
@Marcam Pešek je starej neruda. Eva je dobrá, já ji mám jako postavu ráda.
@Konnny píše:
@Fonty Rozinka mi taky leze na nervy, jak se pořád divně kroutí a je celá sladká. Mě už tam lezou na nervy pomalu všichni, spíš uvažuju, kdo mi ještě tak moc nevadí:) Snad Bedřich, Mára s Karlou, David..JInak kde kdo. Trochu masochismus na to koukat:)
Jo masochismus
já to vždycky zkouknu pred spaním na jenomhd… během 15min nebo u žehlení. Jak už bylo řečeno i u nás v tuto večerní hodinu běží déčko.. vlastně jiný kanál už ani nezapínáme. Déčko a tuty ![]()
Ona vůbec ta kombinace seniora Vyskočila a „problémůplné“ Radky a dvou mladých holek nejde dohromady. V reálu by si mladé holky v takovém bytě těžko vzala podnájem… Ruší se navzájem a brzo si polezou na nervy..
Poslední dobou mě bavi jen linka Maléř a Šárka a kupodivu Kaštan, ![]()
Natazky Macika by nepochopil ani telepat
pak bude ublizena,ze se nechytil…