Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
Sledovala jsem včerejšek a ty Blanč děti v ukázce mi udělaly radost
A dnes to tak hezky jiskřilo mezi Blanč a EvžouA prosím dopředu, podle avízovaného titulku se Kaštan pomstí Anči?
to nevím?
jak?
A z těch dětí mám taky radost
@terinka4444 píše:
to mi řekněte, jak někdo může na žaluda hledět s erotickou jiskrou v oku. Já ho vidím, jak žere u toho stolu a normálně to musím přetáčet, protože se mi zvedá tlak
Tu snídani promlaskal jak de.ment ![]()
@terinka4444 píše:
to nevím?jak?
A z těch dětí mám taky radost
Sjizdela jsem si to zpětně a ke konci tam probleskl tento titulek ![]()
Ale známe už ty hurá titulky, že? ![]()
@Klopotkova píše:
@Fíková ano, teď na to koukám, nevzhledný kluk, k subtilní, křehké Rybové se jako syn vzhledově nehodí, ale třeba je po tátovi, že, nicméně zatím se jeví jako sympatický mladík
takovej létající Čestmír:-)
@ivik21 píše:
Tu snídani promlaskal jak de.ment
Presneee! Mi to skoro rve usi vzdycky,jak nekdo mlaska do toho mikrofonu,coz chapu,ze je slyset,ale on ma vylozene prisernej vyraz jeste u toho. ![]()
@ivik21 píše:
Sjizdela jsem si to zpětně a ke konci tam probleskl tento titulek
Ale známe už ty hurá titulky, že?
Ja to nezahlidla. O cem ze he rec? Diky.
@Žirafa 69 píše:
Presneee! Mi to skoro rve usi vzdycky,jak nekdo mlaska do toho mikrofonu,coz chapu,ze je slyset,ale on ma vylozene prisernej vyraz jeste u toho.
Si vždycky říkám,jak to můžou natočit?Se u toho musí ten štáb okolo strašně smát ne?
@Iv.Sa. píše:
Podle toho, co mám nakoukáno, tak vzal Žalud zpátečku a Anča na něj zase hledí s erotickou jiskrou v oku a stahuje mu zips na pyžámku
Ne-eeeee..... ![]()
@Konnny píše:
@Aotearoa S Žaludem to pomalu spěje k rozchodu. Anču tam budou chtít v seriálu nechat, tak si taky myslim,ze bude zase s Bedou.
Taky v to doufam.
@Anna766 píše:
Si vždycky říkám,jak to můžou natočit?Se u toho musí ten štáb okolo strašně smát ne?
To asi jo. Ja bych asi mela asp. zapnuty radio.
Stejne jako u toho jeho „bedbintonu“.
To ho fakt nemuze nekdo z nich opravit?? ![]()
Minule jsem si pořádně prohlídla tu Blancinu kuchyň, to je něco strasnyho
. Ten styl, vyblity barvy, jde vidět, ze to jsou kulisy, hrozny ![]()
@Gorlami píše:
Minule jsem si pořádně prohlídla tu Blancinu kuchyň, to je něco strasnyho![]()
. Ten styl, vyblity barvy, jde vidět, ze to jsou kulisy, hrozny
Mně se to taky nelíbí, vypadá to jak otřískané kulisy z loutkového divadla.
Poslední dvě „rekonstrukce“ mi přijdou strašně nepovedené. Ono už ani ta Digina kuchyň mě neuchvátila, ale ta barevná smršť v Márově bytě a teď Blančina kuchyň… prostě děs, změna jen a jen k horšímu.
@terinka4444 píše:
to mi řekněte, jak někdo může na žaluda hledět s erotickou jiskrou v oku. Já ho vidím, jak žere u toho stolu a normálně to musím přetáčet, protože se mi zvedá tlak
@Gorlami píše:
Minule jsem si pořádně prohlídla tu Blancinu kuchyň, to je něco strasnyho![]()
. Ten styl, vyblity barvy, jde vidět, ze to jsou kulisy, hrozny
To jsem si řikala taky když jsem to poprvé viděla