Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
V ukázce z úterní ulice se to Karle o několik dní zpozdilo a neví…
Zase? Měla zpoždění před dvěma týdny, ne? ![]()
@jessikka píše:
Zase? Měla zpoždění před dvěma týdny, ne?
To řešili přece ještě před dopadením Ctibora,a to bylo někdy v druhé půlce listopadu.
@NovápaníA píše:
Nehrál náhodou ve Vinařích? V té druhé řadě, syna Ester Kočičkové.
Je to možný, nějaký díly jsem viděla.
@Fíková píše:
To řešili přece ještě před dopadením Ctibora,a to bylo někdy v druhé půlce listopadu.
To ne, to bylo až pak, jak Marečková našla ten test.
@jessikka píše:
To ne, to bylo až pak, jak Marečková našla ten test.
To našla, ale to už bylo dávno po tom.
Holky, proč Pavla Tomicová skončila v Ulici? Někde jsem viděla, že kvůli zdraví, ale pak když hupsala ve Stardance, přišla mi zdravá až dost. Myslíte, že se ještě vrátí s Rudou? Když se odstěhovali mimo Prahu?
@Aotearoa píše:
Holky, proč Pavla Tomicová skončila v Ulici? Někde jsem viděla, že kvůli zdraví, ale pak když hupsala ve Stardance, přišla mi zdravá až dost. Myslíte, že se ještě vrátí s Rudou? Když se odstěhovali mimo Prahu?
zjsitili jí cukrovku a omezila natáčení.
@vokishka píše:
zjsitili jí cukrovku a omezila natáčení.
No naštěstí ![]()
@Aotearoa píše:
Doufám, že ne. ![]()
Ahoj, dlouho jsem nebyla, teď teprv koukám na listopad… Tak věřím, že Karla pod stromeček dá ten pozitivní těhotenský test a bude to, jak tady kdosi předpověděl
Tyhle dva mám nakonec docela ráda, ta herečka mi je taková sympatická, Kryštof už tolik ne, ale zas je mi sympatické, že by rád rodinu (osobně jsem takového chlapa ještě nepotkala coby partnera, i když ostatní ženské kolem mne ano, tak asi proto se nad jeho touhami po rodině tak rozplývám
)
Každopádně mimčo by tam už nějaké nové přijít mohlo, další adeptka je Vendulka, i když to už by asi věděla ![]()