Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ennny píše:
@Klopotkova a Chrudoš zůstane s Fandou ne?
Ne,Skyler odejde i s malým
@Anna766 a do prcic,ale vždyť ji skoro nezná furt je sním Fanda ,si myslím že ji to za chvilku přejde…
@vokishka píše:
Ma nějaké cislo, jmenuje se nějak? Ja si to stahuju přes ulož to,tak ať vím,co hledat.
Na voyo je to jako Vánoční speciál 2018
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Dle ukázek na pondělí bude pondělní díl právě super.
Vendula a Pavlík se berou na radnici , ale oddává je Masňoch
:
Mezi Šárkou a Martinem to zajiskří, budou se líbat u Henryho a načapá je Jiří Hložánek
… a smutná zpráva, Frantu opustí Skyller
Hmmm
![]()
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Dle ukázek na pondělí bude pondělní díl právě super.
Vendula a Pavlík se berou na radnici , ale oddává je Masňoch
:
Mezi Šárkou a Martinem to zajiskří, budou se líbat u Henryho a načapá je Jiří Hložánek
… a smutná zpráva, Frantu opustí Skyller
Já jsem teda z těch ukázek úplně v šoku.
Určitě bych se na místě Venduly nenechala oddávat Mastňochem.
A ten jeho kyd při obřadu - Co kdybych se já rozhodl, že snoubence neoddám…
Masrtin s Šárka - furt jsem doufala, že to Martin ustojí.
Zmizelej a opuštěnej Franta ![]()
Koloběžka hladí Verču po tváři a říká jí, že je nádherná ( ona se na to teda moc netváří a kdo ví, v jakým je to kontextu)
Tereza asi odejde už v pololetí.
A nepřišlo mi, že Hložánek Martina aŠárku načapal. Spíš ji zase Hložánek z něčeho obviňuje a Martin po něm vystartuje a poperou se.
Pátek přeškrtnuto
Veruna mi normálne nevadí, ale v pátek byla trapná. Celou pozornost si strhla na sebe a ještě dělala „uvaděče“
Nehorázná vterka.
@Aotearoa píše:
Pátek přeškrtnutoVeruna mi normálne nevadí, ale v pátek byla trapná. Celou pozornost si strhla na sebe a ještě dělala „uvaděče“Nehorázná vterka.
No viď? Káča. Šárka jí tisíckrát řekne, že nic nepotřebuje, že nepotřebuje pomoct a ona se tam stejně vnutí, narve si tam cimbál a propaguje se před bezdomovcema. kachna. Šárka tam byla fakt „jen“ za servírku.
Chudák šárka. Vymyslí akci a Mastňouch s Veronikou se jí do toho nase.ou.
ten vánoční speciál, to je jak ta Maléřka zpívala ty koledy u těch bezdomovců?
@jessikka jo, promiň, polepším se. Jsem byla na Maléřku tak nasr.aná, že jsem zapomněla.
@terinka4444 Nene, to je páteční díl. Speciál by měl být snad už na voyu, jinak na novaplus by ho snad měli pustit v pátek po odvysílání večerního dílu. ten jsem já ještě neviděla.
@Svítící žárovka píše:Já jsem teda z těch ukázek úplně v šoku.
Určitě bych se na místě Venduly nenechala oddávat Mastňochem.
A ten jeho kyd při obřadu - Co kdybych se já rozhodl, že snoubence neoddám…
Masrtin s Šárka - furt jsem doufala, že to Martin ustojí.
Zmizelej a opuštěnej Franta
Koloběžka hladí Verču po tváři a říká jí, že je nádherná ( ona se na to teda moc netváří a kdo ví, v jakým je to kontextu)
Tereza asi odejde už v pololetí.A nepřišlo mi, že Hložánek Martina aŠárku načapal. Spíš ji zase Hložánek z něčeho obviňuje a Martin po něm vystartuje a poperou se.
Kdo je koloběžka? Jitka? Radka? ![]()
@Klopotkova píše:
Kdo je koloběžka? Jitka? Radka?
Koloběžka je milionář Binar
@Anna766 píše:
Koloběžka je milionář Binar
, aha, mně se pod pojmem koloběžka vybavila Jitka a Radka.
![]()
Tereza už asi teda odejde v pololetí a tím pádem z Ulice zmizí i David, jeho rodiče (co by tam po jeho odchodu dělali), Jordán, toho tam možná nechají kvůli Matějovi.