Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
A jeeej,tak to mám smůlu,mám tam jen příčně barevné pruhy a zvuk,ale není nic vidět.
Každopádně děkuju.Tuším,že na mob.mi to ale půjde,já s tím pc něco delší dobu mám,co se videí týče,nejde vše,no.
Stáhla jsem si to z ulozto.
@vokishka píše:
Stáhla jsem si to z ulozto.
aha jo,to by snad šlo,ale jako nezblázním se. Svátky trávím převážně v posteli s bacilama,tak polehávám spíš na gauči u tv,kde mám i na den přestěhovaný peřiny
,ale už je celkem líp,asp.bez teplot určo.
@Žirafa 69 píše:
aha jo,to by snad šlo,ale jako nezblázním se. Svátky trávím převážně v posteli s bacilama,tak polehávám spíš na gauči u tv,kde mám i na den přestěhovaný peřiny,ale už je celkem líp,asp.bez teplot určo.
Jejda, ať je brzo lépe ![]()
@Iv.Sa. píše:
Holky moje, možná i kluciUličnice a Uličníci
Užijte si svátky v tělesné i duševní pohodě*
![]()
![]()
![]()
Krasna vyzdoba-nevim nazev. Moc se mi to libi? Jak se to jmenuje a kde se to da koupit? ![]()
Jinak vsem opozdene krasne a pohodove svatky. A v novem roce jen to nej ![]()
@TopSecret píše:
Krasna vyzdoba-nevim nazev. Moc se mi to libi? Jak se to jmenuje a kde se to da koupit?Jinak vsem opozdene krasne a pohodove svatky. A v novem roce jen to nej
Ten skleněný stromeček s navlékacími ozdůbkami? Ten je z Jysku. Ale nejspíše máš na mysli něco od někoho jiného…
@Iv.Sa. píše:
Ten skleněný stromeček s navlékacími ozdůbkami? Ten je z Jysku. Ale nejspíše máš na mysli něco od někoho jiného…
Ne. Ten tvuj stromecek. Ten je paradni
moc se mi libi ![]()
@TopSecret píše:
Ne. Ten tvuj stromecek. Ten je paradnimoc se mi libi
![]()
Tak to jó, já mu to vyřídím
Měří cca 15 cm a na konferáku je roztomilý ![]()
Ještě přidávám dnešní ranní překvapení - a že prý nebudou bílé Vánoce ![]()
@Iv.Sa. píše:
Tak to jó, já mu to vyřídímMěří cca 15 cm a na konferáku je roztomilý
Ještě přidávám dnešní ranní překvapení - a že prý nebudou bílé Vánoce
Moooc hezky ![]()
Tak maji den zpozdeni, ale prece. Meteorologove maji nejakou nemocnou rosnicku-zabu ![]()
U nás začalo chumelit přesně v půl páté včera jak jsme začali jíst a ráno jak jsme chodili po hřbitovech též chumelilo úplně to navodilo jinou atmosféru…
@Ennny píše:
U nás začalo chumelit přesně v půl páté včera jak jsme začali jíst a ráno jak jsme chodili po hřbitovech též chumelilo úplně to navodilo jinou atmosféru…
Tak to jste měli krásné
U nás byl včera večer jen jemňoučký poprašek a až ráno bílo.
Jak se líbila „Rozina“ jako princezna, jestli se někdo koukal na Žita kouzelníka? Pustila jsem si to dopoledne u vaření z noťasu a nezdálo se mi to tak hrozné, jak většina film zepsula.
Teď mám puštěné kouzelné Šporclovy modré housle a manžela na noční.
Krásný zbytek Vánoc všem* ![]()
Mi se to moc nelíbilo taková slátanina všeho a ničeho a nemám ráda Vilhelmovou takže jsem po půl hodině přepínala…ještě uvidíme co vyleze z té zítřejší nové pohádky…na víc mě zacalo šíleně bolet v krku tak sem si si vzala strepfen a šla jsem spát snad poprvé v životě dřív jak děti od rána jsem litala ,tak sem byla úplně hin…
Mě přišla ta pohádka nekoukatelná, taky jsme ji ani nedokoukali, nedalo se. A Vilhelmová no comment.
@Konnny píše:
Mě přišla ta pohádka nekoukatelná, taky jsme ji ani nedokoukali, nedalo se. A Vilhelmová no comment.
Bylo to strašný.Přepla jsem to cca po půl hodině.
Zato Anděl páně 2. dnes na čt1 tak ta se mi líbila moc.
@vokishka píše:
Nelíbilo se mi to,ale Rozine to slušelo.
To jo,ona je opravdu typická princezna.Ten typ Evy Vejmělkové kdysi.Ale přiznávám se že ta Bohdalová mi tam lezla na nerv,je nějak přebohdalováno se mi zdá.