Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já radši stahuju z datoidu než z uložta, výběr větší, ceny nižší…
@Konnny píše:
Já jsem se po odchodu od televize od Žita dívala později na Tři ořišky pro popelku a to vynikl rozdíl o několik tříd a viděno po Xté.. Žita teda nevím kde vyhrabali, nezajímavej,divnej kluk bez charismatu.A Rozinka byla prostě pořád přeslazená Rozinka Maléřová z Ulice, nebavila mě. Víc nevím, jen , že pak z toho ještě najednou udělali muzikál, tak nemůžu hodnotiti:)
Princezna měla být jemnocitná a útlocitná, ne žádná Řachanda
a Žito neduživý sirotek s velkým srdcem, podle pověsti měl být dokonce malý, ale dali „Rozině“ raději balerinky… Typově tedy docela seděli, ale herecké výkony na úrovni lepšího dramaťáku, to zase ano. „Rozina“ je herecky výraznější, když hraje spratky ![]()
@Iv.Sa. Nepředstavuju si princeznu zrovna ala Řachandu. Ale tohle byla pro mě byla princezna nevýrazná a herecky nepřekročila svůj stín Rozinky Maléřové. Ten kluk byl divnej.
Každý máme svůj názor. ![]()
@Konnny píše:
@Iv.Sa. Nepředstavuju si princeznu zrovna ala Řachandu. Ale tohle byla pro mě byla princezna nevýrazná a herecky nepřekročila svůj stín Rozinky Maléřové. Ten kluk byl divnej.
Každý máme svůj názor.
V pohodě
Mám pro Rózinku zvláštní slabost, a to asi proto, že je protipólem k mé nezkrotné, nespoutatelné, dobrodružné, svéhlavé, … dceři, která mi momentálně dlouhodobě žije na druhém konci světa…
@Anna766 píše:
Na klasické „staré“ pohádky se můžu koukat pořád dokola.
Já mám hrozně ráda Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny, Jana Preissová je tam nádherná a Tomáš Holý nepřekonatelný. Přijde mi, že ty princezny celkově ze starších pohádek byly krásnější. Řachandu jsem viděla jen z ukázek a vůbec se mi ta princezna nelíbila, ani Timková z pohádky Princezna a císař.
@dagmarkaa píše:
Já mám hrozně ráda Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny, Jana Preissová je tam nádherná a Tomáš Holý nepřekonatelný. Přijde mi, že ty princezny celkově ze starších pohádek byly krásnější. Řachandu jsem viděla jen z ukázek a vůbec se mi ta princezna nelíbila, ani Timková z pohádky Princezna a císař.
To jsou krásné filmy pro děti. Jsem moc ráda, že si je oblíbila 5leta dcera. Hlášky „Vaška“ uz zná nazpaměť.
@Leopoldina píše:
To jsou krásné filmy pro děti. Jsem moc ráda, že si je oblíbila 5leta dcera. Hlášky „Vaška“ uz zná nazpaměť.
U nás se ujala a téměř zlidověla hláška „No mami!a co já??“ z vlaku, když bernardýn sežral všechny řízky ![]()
@Iv.Sa. píše:
Teď si uvědomuji, že jsem „Rozinu“ vnímala nejvíc a ostudu si rozhodně neudělala, a to prý lhala u konkurzu, že umí jezdit na koni /píší to v zajímavostech o filmu. Já u vaření snesu z noťasu jako kulisu ledacos /jen nesnáším příliš pitvořící se čerty/ a v porovnání s tou nosatou novodobou „Zlatovláskou - teroristkou“ z které mám doteď trauma![]()
mi to tak strašlivé nepřišlo. Žito mi hodně připomínal Neckáře zamlada, on si ho snad vzal i za vzor v rétorice, bylo to úsměvné. Ale celkově 1× a dost, za to Zubejdu a Lotranda jsem si včera dala po xté, „Anče“ = La Mad to tam moc sluší, o princezně sulejmánské nemluvě
Jinak ze všech miss mě nejvíce oslovila Ivana Christová, než chuděra zprostorněla, a z princezen asi nejvíce Maruška /Milena Dvorská a „pyšná“ Alena Vránová
Na Žito jsem koukala a pořád přemýšlela, koho mi připominá, no přesně Neckáře zamlada ![]()
@Moncha píše:
Na Žito jsem koukala a pořád přemýšlela, koho mi připominá, no přesně Neckáře zamlada
jo, já ho tam viděla hned. Ale Neckář byl roztomilejší ![]()
divné, tam píšou, že by si Rozina ráda dodělala maturitu. Přitom předtím řešili, že má nějaký ten překlad vzdělání z Ameriky.
@Konnny píše:
Mě přišla ta pohádka nekoukatelná, taky jsme ji ani nedokoukali, nedalo se. A Vilhelmová no comment.
já tu pohádku přepínala snad po 20min.jako tato pohádka je fakt u mně propadák