Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše:
Pouze dnes - předpremiéra 1. dílu seriálu „Most!“, začne 7.1., je tam dobrý „Jarda Hejl“ Martin Hoffman, skvělý tvůrci /Prušinovský, Kolečko/, tak by to mělo být koukatelné - jdu na to:https://www.ceskatelevize.cz/…220806-most/
jsem zvědavá, ale dnes si to pouštět nechci, tak asi si počkám.
@dagmarkaa píše:
Piškula mi také nevadí a Mária jsem též nepostřehla. Hlas princezny mi byl hrozně povědomý, herečka je slovenka a nadabovala ji Marika Šoposká.
Mariku Š. jsem poznala i v dabingu princezny od statečného Martina, krásná holka s pěkným hlasem, hraje a dabuje opravdu hodně.
@Iv.Sa. píše:
Mariku Š. jsem poznala i v dabingu princezny od statečného Martina, krásná holka s pěkným hlasem, hraje a dabuje opravdu hodně.
Marika je jedna z nejkrásnějších českých hereček, mám jí ráda, škoda, že princezny nehraje častěji.
@Iv.Sa. my Zdeňka Piškulu milujeme ,je nesmírně podobný mému bratranci a ten je naprosto úžasný tak to.mam spojeno že Zdeněk musí být taky super
a k pohádce mi se taky líbila ale princeznu mohla hrát klidně Marika ta slovena se mi moc nelíbila…
@dagmarkaa píše:
Marika je jedna z nejkrásnějších českých hereček, mám jí ráda, škoda, že princezny nehraje častěji.
Objevila jsem ji pro sebe v seriálu Cirkus Bukowsky a od té doby ji silně registruji. Ta holka snad nemá chybu, no - holka, už má dávno mimi
Nepřehlédnutelná je i ve filmu Já Olga Hepnarová.
Zensky, koukam na Bohousše na Čt1. Saaafra ta Zdena Hadrbolcova byla nadherna ženská ![]()
@dagmarkaa píše:
to je ta mrcha z Vyprávěj?.-)
@boska90 píše:
Zensky, koukam na Bohousše na Čt1. Saaafra ta Zdena Hadrbolcova byla nadherna ženská
Skoro všechny herečky byly nádherný ženský.
@boska90 píše:
Zensky, koukam na Bohousše na Čt1. Saaafra ta Zdena Hadrbolcova byla nadherna ženská
A kdyby jen to.V Ulici hraje blběnu která se bez Niklovky ani neutento…a přitom je to velmi chytrá žena,která vystudovala francouzský gympl,umí francouzky,italsky i anglicky a dělá i překlady.
Děvčata /a případně i chlapci
Všem přeji pevný a dobře směřující krok nejen na Nový rok!
![]()
@Anna766 mno to, ze vystudoval nekdo francouzsky gympl me moc nepřesvědčí o jeho chytrosti. Znám osobně cloveka, který ho take vystudoval a je to člověk naprosto hloupý a nepoužitelný..
@Anna766 píše:
A kdyby jen to.V Ulici hraje blběnu která se bez Niklovky ani neutento…a přitom je to velmi chytrá žena,která vystudovala francouzský gympl,umí francouzky,italsky i anglicky a dělá i překlady.
Nikdy nechtěla děti, co kdyby se nepovedly…
@Iv.Sa. píše:
Nikdy nechtěla děti, co kdyby se nepovedly…https://www.krajskelisty.cz/…slavnych.htm
Tohle jsem nedávno četla a právě jsem nad tím kroutila hlavou nad těmi důvody ![]()