Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
29.12.18 15:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.12.18 15:11

dívala jsem se jednou. Problém je v tom, že moji rodiče sledují denně a také se podle toho chovají a podle toho očekávají chování druhých. Myslím si, že je to šílené. Strašidelný vliv seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.12.18 15:30

@věrasek80 souhlasím to ten Martin na 2. svátek byl aspoň koukatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
29.12.18 15:39
@Ennny píše:
@věrasek80 souhlasím to ten Martin na 2. svátek byl aspoň koukatelny.

Jak vylezl čarodějnice ;) tak jsem to přepnula… Dokoukala jsem ze zvědavosti až druhý den. Ten konec byl docela uspěchaný, mohli z toho vytěžit více. Celkově mi vadil dabing.
Nejlépe jsem se pobavila u opakování pohádky z r. 2016 - Korunní princ, pro mě a za mě jedna z nejpovedenějších novodobých pohádek ;) Fakt vtipná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.12.18 15:51

@Iv.Sa. no žádná topka to nebyla to určitě ne,ale oproti" zitovi " to šlo…jo jinak Korunní princ je super ,pak už jen anděl páně 1 i 2 jinak t pohádky za posledních 10 let nic moc to se radši podívám na nějakou klasiku, manžel říká že ještě ta pohádka co jede dneska „nejlepší přítel“ je pry dobrá tak uvidím loni sem usla :lol: tak se jí neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
29.12.18 16:05
@Ennny píše:
@Iv.Sa. no žádná topka to nebyla to určitě ne,ale oproti" zitovi " to šlo…jo jinak Korunní princ je super ,pak už jen anděl páně 1 i 2 jinak t pohádky za posledních 10 let nic moc to se radši podívám na nějakou klasiku, manžel říká že ještě ta pohádka co jede dneska „nejlepší přítel“ je pry dobrá tak uvidím loni sem usla :lol: tak se jí neviděla.

Taky na ní nenechali někteří lidi moc nití suchých, ale mně se celkem líbila /Nejlepší přítel. Mám totiž ráda oba hlavní představitele, princezna hezká a mooc sympatický a charakterní čert ;) No a na ČSFD 62% - tak to je slušnej oddíl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
29.12.18 18:06

Korunní princ se mi také líbí, princezna Eva Josefíková je alespoň hezká, třeba ta v Nejlepším příteli se mi nelíbila.

• Citovat
  • Upravit
7087
30.12.18 13:55

V pohádce „Nejlepší přítel“ hrál „Mário“ Jiří Kniha lokaje. Teď jsem ji dokoukala a líbila se mi ještě více, než poprvé :palec: Někteří čerti by i stáli za hřích :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.12.18 14:41

Kdy bude v tv ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
30.12.18 14:51
@GabinkaCh píše:
Kdy bude v tv ulice?

7.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.12.18 14:54
@vokishka píše:
7.1.

To snad nevydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
30.12.18 20:35
@Iv.Sa. píše:
V pohádce „Nejlepší přítel“ hrál „Mário“ Jiří Kniha lokaje. Teď jsem ji dokoukala a líbila se mi ještě více, než poprvé :palec: Někteří čerti by i stáli za hřích :oops: :mrgreen:

To jsem si nevšimla. A ještě jsem si vyslechla, že to není hezká pohádka. :( V jedné pohádce jsem viděla Bedřicha, ale ted si nevzpomenu na název. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
30.12.18 20:49
@Sára 1 píše:
To jsem si nevšimla.A ještě jsem si vyslechla, že to není hezká pohádka. :( V jedné pohádce jsem viděla Bedřicha, ale ted si nevzpomenu na název. :nevim:

Možná proto, že hodně lidí nemusí Zdeńka Piškulu, mně nevadí, naopak - beru ho jako talentovaného a inteligentního mladíka, s takovou tou prvorepublikovou noblesou a distingovaností. Ve Stardance byl jedinečný, a to i v latině, takže žádný máslo, žádný suchar;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
30.12.18 20:54

Piškula mi také nevadí a Mária jsem též nepostřehla. Hlas princezny mi byl hrozně povědomý, herečka je slovenka a nadabovala ji Marika Šoposká.

• Citovat
  • Upravit
7087
30.12.18 20:57

Pouze dnes - předpremiéra 1. dílu seriálu „Most!“, začne 7.1., je tam dobrý „Jarda Hejl“ Martin Hoffman, skvělý tvůrci /Prušinovský, Kolečko/, tak by to mělo být koukatelné - jdu na to:

https://www.ceskatelevize.cz/…220806-most/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky