Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dívala jsem se jednou. Problém je v tom, že moji rodiče sledují denně a také se podle toho chovají a podle toho očekávají chování druhých. Myslím si, že je to šílené. Strašidelný vliv seriálu.
@věrasek80 souhlasím to ten Martin na 2. svátek byl aspoň koukatelny.
@Ennny píše:
@věrasek80 souhlasím to ten Martin na 2. svátek byl aspoň koukatelny.
Jak vylezl čarodějnice
tak jsem to přepnula… Dokoukala jsem ze zvědavosti až druhý den. Ten konec byl docela uspěchaný, mohli z toho vytěžit více. Celkově mi vadil dabing.
Nejlépe jsem se pobavila u opakování pohádky z r. 2016 - Korunní princ, pro mě a za mě jedna z nejpovedenějších novodobých pohádek
Fakt vtipná ![]()
@Iv.Sa. no žádná topka to nebyla to určitě ne,ale oproti" zitovi " to šlo…jo jinak Korunní princ je super ,pak už jen anděl páně 1 i 2 jinak t pohádky za posledních 10 let nic moc to se radši podívám na nějakou klasiku, manžel říká že ještě ta pohádka co jede dneska „nejlepší přítel“ je pry dobrá tak uvidím loni sem usla
tak se jí neviděla.
@Ennny píše:
@Iv.Sa. no žádná topka to nebyla to určitě ne,ale oproti" zitovi " to šlo…jo jinak Korunní princ je super ,pak už jen anděl páně 1 i 2 jinak t pohádky za posledních 10 let nic moc to se radši podívám na nějakou klasiku, manžel říká že ještě ta pohádka co jede dneska „nejlepší přítel“ je pry dobrá tak uvidím loni sem uslatak se jí neviděla.
Taky na ní nenechali někteří lidi moc nití suchých, ale mně se celkem líbila /Nejlepší přítel. Mám totiž ráda oba hlavní představitele, princezna hezká a mooc sympatický a charakterní čert
No a na ČSFD 62% - tak to je slušnej oddíl ![]()
Korunní princ se mi také líbí, princezna Eva Josefíková je alespoň hezká, třeba ta v Nejlepším příteli se mi nelíbila.
V pohádce „Nejlepší přítel“ hrál „Mário“ Jiří Kniha lokaje. Teď jsem ji dokoukala a líbila se mi ještě více, než poprvé
Někteří čerti by i stáli za hřích
![]()
@Iv.Sa. píše:
V pohádce „Nejlepší přítel“ hrál „Mário“ Jiří Kniha lokaje. Teď jsem ji dokoukala a líbila se mi ještě více, než poprvéNěkteří čerti by i stáli za hřích
![]()
To jsem si nevšimla. A ještě jsem si vyslechla, že to není hezká pohádka.
V jedné pohádce jsem viděla Bedřicha, ale ted si nevzpomenu na název. ![]()
@Sára 1 píše:
To jsem si nevšimla.A ještě jsem si vyslechla, že to není hezká pohádka.V jedné pohádce jsem viděla Bedřicha, ale ted si nevzpomenu na název.
Možná proto, že hodně lidí nemusí Zdeńka Piškulu, mně nevadí, naopak - beru ho jako talentovaného a inteligentního mladíka, s takovou tou prvorepublikovou noblesou a distingovaností. Ve Stardance byl jedinečný, a to i v latině, takže žádný máslo, žádný suchar![]()
Piškula mi také nevadí a Mária jsem též nepostřehla. Hlas princezny mi byl hrozně povědomý, herečka je slovenka a nadabovala ji Marika Šoposká.
Pouze dnes - předpremiéra 1. dílu seriálu „Most!“, začne 7.1., je tam dobrý „Jarda Hejl“ Martin Hoffman, skvělý tvůrci /Prušinovský, Kolečko/, tak by to mělo být koukatelné - jdu na to: