Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
21.12.18 19:29

Veronika už by se měla zabrzdit, je jako králíček duracell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.18 20:04

Veronika dnes trapná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
21.12.18 20:35

Jak se jinak Veroniky před Maléřem zastáváme,tak dnes to přehnala.Neměla se tam cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
22.12.18 10:49
@Anna766 píše:
Jak se jinak Veroniky před Maléřem zastáváme,tak dnes to přehnala.Neměla se tam cpát.

A o čem by to s těmi homelessy bylo, nebýt bazárku, cimbálu a Veroničina poděkování Šárce, Květě a Vilmě? Přišli by, pobaštili a odešli… Martin ji pyšně hltal očima, když zpívala a Šárka trpěla, a o tom to mělo být. Celé mi to dává smysl, i když Veronika působila jako vtěrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
22.12.18 10:54
@Iv.Sa. píše:
A o čem by to s těmi homelessy bylo, nebýt bazárku, cimbálu a Veroničina poděkování Šárce, Květě a Vilmě? Přišli by, pobaštili a odešli… Martin ji pyšně hltal očima, když zpívala a Šárka trpěla, a o tom to mělo být. Celé mi to dává smysl, i když Veronika působila jako vtěrka.

To jsem pochopila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
22.12.18 10:58

Zkoukla jsem vánoční speciál a asi vyhrávám soutěž o nenáročného diváka, protože se mi to celkem líbilo. Šárce to slušelo,v Coolně to bylo vtipný,Milošek byl kouzelný.
Ten robot co dostala Eva,tak ten jí závidím,ten bych brala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
22.12.18 11:15
@Anna766 píše:
To jsem pochopila. :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.12.18 11:38
@Anna766 píše:
Zkoukla jsem vánoční speciál a asi vyhrávám soutěž o nenáročného diváka, protože se mi to celkem líbilo. Šárce to slušelo,v Coolně to bylo vtipný,Milošek byl kouzelný.
Ten robot co dostala Eva,tak ten jí závidím,ten bych brala hned.

Přidávám se k nenarocnemu divákovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.12.18 11:51

Veronika je tak vtěrná a dokonalá, ze mi tím strašně leze na nervy :roll: .
Roza je po ni, Marcela ji bezdůvodně vynadá, kouká na ni jak vrah, tak se ji Rozina omluvi a tím svým hlaseckem ji radí dal :roll: .
Obě by se měly dat dohromady s dokonalým miliardářem Binarem a vytvořit dokonalý polyamorfni svazek; To v Ulici ještě nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
22.12.18 13:27

MYslim si, ze ten special byl nejaky sestrih toho, co se nevlezlo do poslednich dilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65206
22.12.18 13:55
@Nina Filipi píše:
MYslim si, ze ten special byl nejaky sestrih toho, co se nevlezlo do poslednich dilu

To asi ne, vždyť Štědrý den v žádném díle nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21402
22.12.18 13:59

@Nina Filipi Videla jsem video, jak to nataceli a pry to nateceli v jinem formatu pro internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.18 17:59
@malákráličice píše:
@Nina Filipi Videla jsem video, jak to nataceli a pry to nateceli v jinem formatu pro internet.

i to bylo jinak zabíraný, já jsem na to koukala a hrozně mi vadil záběr kamery, hrozně to tam zabírali zespodu, úplně od země. Nepříjemný pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
22.12.18 18:36
@terinka4444 píše:
i to bylo jinak zabíraný, já jsem na to koukala a hrozně mi vadil záběr kamery, hrozně to tam zabírali zespodu, úplně od země. Nepříjemný pohled.

Ten záběr na sedačku byl divný,tak jako zespoda.
Jinak se mi díl líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
22.12.18 18:45

Ja ted shledla vanocni special a jako…co tim chtel basnik rict? :think: Kamera priserna, strih taky..dialogy snad jeste horsi…a predstava, ze si zenska jde na stedry den pro chlapa do hospody…no brrrr…jediny co bylo koukatelny byl Jirka s Brunem na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí