Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veronika už by se měla zabrzdit, je jako králíček duracell.
Jak se jinak Veroniky před Maléřem zastáváme,tak dnes to přehnala.Neměla se tam cpát.
@Anna766 píše:
Jak se jinak Veroniky před Maléřem zastáváme,tak dnes to přehnala.Neměla se tam cpát.
A o čem by to s těmi homelessy bylo, nebýt bazárku, cimbálu a Veroničina poděkování Šárce, Květě a Vilmě? Přišli by, pobaštili a odešli… Martin ji pyšně hltal očima, když zpívala a Šárka trpěla, a o tom to mělo být. Celé mi to dává smysl, i když Veronika působila jako vtěrka.
@Iv.Sa. píše:
A o čem by to s těmi homelessy bylo, nebýt bazárku, cimbálu a Veroničina poděkování Šárce, Květě a Vilmě? Přišli by, pobaštili a odešli… Martin ji pyšně hltal očima, když zpívala a Šárka trpěla, a o tom to mělo být. Celé mi to dává smysl, i když Veronika působila jako vtěrka.
To jsem pochopila. ![]()
Zkoukla jsem vánoční speciál a asi vyhrávám soutěž o nenáročného diváka, protože se mi to celkem líbilo. Šárce to slušelo,v Coolně to bylo vtipný,Milošek byl kouzelný.
Ten robot co dostala Eva,tak ten jí závidím,ten bych brala hned.
@Anna766 píše:
Zkoukla jsem vánoční speciál a asi vyhrávám soutěž o nenáročného diváka, protože se mi to celkem líbilo. Šárce to slušelo,v Coolně to bylo vtipný,Milošek byl kouzelný.
Ten robot co dostala Eva,tak ten jí závidím,ten bych brala hned.
Přidávám se k nenarocnemu divákovi ![]()
Veronika je tak vtěrná a dokonalá, ze mi tím strašně leze na nervy
.
Roza je po ni, Marcela ji bezdůvodně vynadá, kouká na ni jak vrah, tak se ji Rozina omluvi a tím svým hlaseckem ji radí dal
.
Obě by se měly dat dohromady s dokonalým miliardářem Binarem a vytvořit dokonalý polyamorfni svazek; To v Ulici ještě nebylo ![]()
MYslim si, ze ten special byl nejaky sestrih toho, co se nevlezlo do poslednich dilu
@Nina Filipi píše:
MYslim si, ze ten special byl nejaky sestrih toho, co se nevlezlo do poslednich dilu
To asi ne, vždyť Štědrý den v žádném díle nebyl.
@Nina Filipi Videla jsem video, jak to nataceli a pry to nateceli v jinem formatu pro internet.
@malákráličice píše:
@Nina Filipi Videla jsem video, jak to nataceli a pry to nateceli v jinem formatu pro internet.
i to bylo jinak zabíraný, já jsem na to koukala a hrozně mi vadil záběr kamery, hrozně to tam zabírali zespodu, úplně od země. Nepříjemný pohled.
@terinka4444 píše:
i to bylo jinak zabíraný, já jsem na to koukala a hrozně mi vadil záběr kamery, hrozně to tam zabírali zespodu, úplně od země. Nepříjemný pohled.
Ten záběr na sedačku byl divný,tak jako zespoda.
Jinak se mi díl líbil.
Ja ted shledla vanocni special a jako…co tim chtel basnik rict?
Kamera priserna, strih taky..dialogy snad jeste horsi…a predstava, ze si zenska jde na stedry den pro chlapa do hospody…no brrrr…jediny co bylo koukatelny byl Jirka s Brunem na konci ![]()