Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
11.12.18 20:21
@Iv.Sa. píše:
Tak to zase ano, souhlasím. Člověk si tu často naběhne na kudlu :mrgreen: Tak se raději ani nevyjadřuji k baculaté hysterické baletce ;)

Tak ona už není baletka, přestoupila na moderní tanec. Tam je asi nikdo tolik kvůli váze nedusí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.12.18 21:23
@brusinky píše:
dentista by měl být jen zubní technik, který vystudoval „jen“ vyšši odbornou školu :roll:

Aha, to je zajímavý poznatek. Jinak ten rok 2004 jsem si pak taky našla.

My zase doma nedávno řešili titul Ph.D. Dohadovali jsme se, jestli to má nějakou „hodnotu“. Část rodiny je třeba alergická na titul MBA, podle nich je to umělý titul. No nakonec jsme zjistili že je to náhrada za titul CSc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
11.12.18 21:42

@Zuzanec já už dětem dovolila medvídka PÚ a já to shlédnu na netu za 15min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
11.12.18 22:56

Vím jak je to s těmi tituly..... Jsem ročník 1983 a bydlela jsem při VŠ se studentkou zubařiny. Je to samostatný obor a i v té době byl, ale tenkrát ještě zubaři studovali totéž, co běžní lékaři a měli předměty navíc, co se týkali přímo zubařiny. Nebyla to jen atestace, ale prostě předměty navíc. Titul MUDr. (medicinae universae doctor). Pár let po ní tohle zrušili a zubařům ubrali předměty klasického lékařství od prváku je ještě víc začali specializovat na zubní obor. A zmenili titul na MDDr. ((Medicinae Dentium Doctor). Takže zubař může mít titul MUDr. i MDDr. Ten druhý mají poslední ročníky a od jistého roku se uděluje zubařům ten a už ne MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
11.12.18 23:18
@jessikka píše:
Vím jak je to s těmi tituly..... Jsem ročník 1983 a bydlela jsem při VŠ se studentkou zubařiny. Je to samostatný obor a i v té době byl, ale tenkrát ještě zubaři studovali totéž, co běžní lékaři a měli předměty navíc, co se týkali přímo zubařiny. Nebyla to jen atestace, ale prostě předměty navíc. Titul MUDr. (medicinae universae doctor). Pár let po ní tohle zrušili a zubařům ubrali předměty klasického lékařství od prváku je ještě víc začali specializovat na zubní obor. A zmenili titul na MDDr. ((Medicinae Dentium Doctor). Takže zubař může mít titul MUDr. i MDDr. Ten druhý mají poslední ročníky a od jistého roku se uděluje zubařům ten a už ne MUDr.

To je zajímavý.Tady se člověk dozví věcí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
11.12.18 23:36

Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem :lol: ) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.12.18 07:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.18 08:01
@Konnny píše:
Macík nějak ztloustl v obličeji koukám :think:

no celá je nějaká robustní. Jako hraje tam postavu, co jí jak vrabec jen superhyper zdravé jídlo, běhá denně spousty kilometrů, denně několik hodin tančí, no a jaksi tomu neodpovídá její postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.12.18 09:01
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem :lol: ) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči :mrgreen:

Taky se mi nezdá, jak když si „turisté“ fotí vybavení kostela :think:
S tím Vyskočilem :P Kdoví proč ji rodiče vyhodili z baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39654
12.12.18 11:00
@terinka4444 píše:
no celá je nějaká robustní. Jako hraje tam postavu, co jí jak vrabec jen superhyper zdravé jídlo, běhá denně spousty kilometrů, denně několik hodin tančí, no a jaksi tomu neodpovídá její postava.

Vidim to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
12.12.18 12:44

Taky mi říjde, že Marcelu tahají do volného oblečení, dělají ji jen culíky, což ji děla macatější :nevim: Pěkná holka a dělají z ni takový pytel, škoda :-)
A u Jany taky čekám, že je vykrade a udělá nějaký šíííílený průšvih :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
12.12.18 12:52
@chs.jasmin píše:
Taky mi říjde, že Marcelu tahají do volného oblečení, dělají ji jen culíky, což ji děla macatější :nevim: Pěkná holka a dělají z ni takový pytel, škoda :-)
A u Jany taky čekám, že je vykrade a udělá nějaký šíííílený průšvih :lol:

Myslím, že je to schválně kvůli boji o Bruna, aby byl vidět ten kontrast mezi sexy Janou a Macíkem z Mořkova. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
12.12.18 12:54
@Fíková píše:
Myslím, že je to schválně kvůli boji o Bruna, aby byl vidět ten kontrast mezi sexy Janou a Macíkem z Mořkova. :lol:

Jako že je čistá láska víc jak sexy pokušitelka jo? Že holky nemusí být běhny a přesto sbalí takové terno? :mrgreen: :P No ta včerejší košile byla šílená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
12.12.18 13:03
@chs.jasmin píše:
Jako že je čistá láska víc jak sexy pokušitelka jo? Že holky nemusí být běhny a přesto sbalí takové terno? :mrgreen: :P No ta včerejší košile byla šílená :lol:

Asi tak. Ale nevím, co Marcela řeší, když má za měsíc jet do Holandska. Třeba se nakonec dá dohromady s Frantou , Skyler pořád sedí ve střižně. .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.12.18 14:42
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem :lol: ) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči :mrgreen:
:lol: myslím si to samé.

Včera Marcela v tom pruhovaném pytli, to byl dost kontrast oproti tomu, jak byly oblečené Rozina a Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí