Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše:
Tak to zase ano, souhlasím. Člověk si tu často naběhne na kudluTak se raději ani nevyjadřuji k baculaté hysterické baletce
Tak ona už není baletka, přestoupila na moderní tanec. Tam je asi nikdo tolik kvůli váze nedusí. ![]()
@brusinky píše:
dentista by měl být jen zubní technik, který vystudoval „jen“ vyšši odbornou školu
Aha, to je zajímavý poznatek. Jinak ten rok 2004 jsem si pak taky našla.
My zase doma nedávno řešili titul Ph.D. Dohadovali jsme se, jestli to má nějakou „hodnotu“. Část rodiny je třeba alergická na titul MBA, podle nich je to umělý titul. No nakonec jsme zjistili že je to náhrada za titul CSc.
@Zuzanec já už dětem dovolila medvídka PÚ a já to shlédnu na netu za 15min.
Vím jak je to s těmi tituly..... Jsem ročník 1983 a bydlela jsem při VŠ se studentkou zubařiny. Je to samostatný obor a i v té době byl, ale tenkrát ještě zubaři studovali totéž, co běžní lékaři a měli předměty navíc, co se týkali přímo zubařiny. Nebyla to jen atestace, ale prostě předměty navíc. Titul MUDr. (medicinae universae doctor). Pár let po ní tohle zrušili a zubařům ubrali předměty klasického lékařství od prváku je ještě víc začali specializovat na zubní obor. A zmenili titul na MDDr. ((Medicinae Dentium Doctor). Takže zubař může mít titul MUDr. i MDDr. Ten druhý mají poslední ročníky a od jistého roku se uděluje zubařům ten a už ne MUDr.
@jessikka píše:
Vím jak je to s těmi tituly..... Jsem ročník 1983 a bydlela jsem při VŠ se studentkou zubařiny. Je to samostatný obor a i v té době byl, ale tenkrát ještě zubaři studovali totéž, co běžní lékaři a měli předměty navíc, co se týkali přímo zubařiny. Nebyla to jen atestace, ale prostě předměty navíc. Titul MUDr. (medicinae universae doctor). Pár let po ní tohle zrušili a zubařům ubrali předměty klasického lékařství od prváku je ještě víc začali specializovat na zubní obor. A zmenili titul na MDDr. ((Medicinae Dentium Doctor). Takže zubař může mít titul MUDr. i MDDr. Ten druhý mají poslední ročníky a od jistého roku se uděluje zubařům ten a už ne MUDr.
To je zajímavý.Tady se člověk dozví věcí. ![]()
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem
) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči ![]()
@Konnny píše:
Macík nějak ztloustl v obličeji koukám
no celá je nějaká robustní. Jako hraje tam postavu, co jí jak vrabec jen superhyper zdravé jídlo, běhá denně spousty kilometrů, denně několik hodin tančí, no a jaksi tomu neodpovídá její postava.
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči
Taky se mi nezdá, jak když si „turisté“ fotí vybavení kostela ![]()
S tím Vyskočilem
Kdoví proč ji rodiče vyhodili z baráku…
@terinka4444 píše:
no celá je nějaká robustní. Jako hraje tam postavu, co jí jak vrabec jen superhyper zdravé jídlo, běhá denně spousty kilometrů, denně několik hodin tančí, no a jaksi tomu neodpovídá její postava.
Vidim to stejne.
Taky mi říjde, že Marcelu tahají do volného oblečení, dělají ji jen culíky, což ji děla macatější
Pěkná holka a dělají z ni takový pytel, škoda ![]()
A u Jany taky čekám, že je vykrade a udělá nějaký šíííílený průšvih ![]()
@chs.jasmin píše:
Taky mi říjde, že Marcelu tahají do volného oblečení, dělají ji jen culíky, což ji děla macatějšíPěkná holka a dělají z ni takový pytel, škoda
A u Jany taky čekám, že je vykrade a udělá nějaký šíííílený průšvih
Myslím, že je to schválně kvůli boji o Bruna, aby byl vidět ten kontrast mezi sexy Janou a Macíkem z Mořkova. ![]()
@Fíková píše:
Myslím, že je to schválně kvůli boji o Bruna, aby byl vidět ten kontrast mezi sexy Janou a Macíkem z Mořkova.
Jako že je čistá láska víc jak sexy pokušitelka jo? Že holky nemusí být běhny a přesto sbalí takové terno?
No ta včerejší košile byla šílená ![]()
@chs.jasmin píše:
Jako že je čistá láska víc jak sexy pokušitelka jo? Že holky nemusí být běhny a přesto sbalí takové terno?![]()
No ta včerejší košile byla šílená
Asi tak. Ale nevím, co Marcela řeší, když má za měsíc jet do Holandska. Třeba se nakonec dá dohromady s Frantou , Skyler pořád sedí ve střižně. .. ![]()
@Michelle_M píše:
Já nevím proč, ale mám neustále takový divný pocit z té Róziny kámošky (Jana asi? koukám jen jedním okem) Pořád čekám, že vybere byt a zmizí v místním podsvětí, ještě předtím ale zmermomocní Vyskočila na gauči
Včera Marcela v tom pruhovaném pytli, to byl dost kontrast oproti tomu, jak byly oblečené Rozina a Jana.