Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 Mě to taky uniklo, proč nemá děti u sebe. Ony nechtějí?
@ivik21 píše:
Bohužel sleduji nepravidelně a ještě pozpátku, tak fakt netušímJá jen kdysi zahlédla, jak něco kuňkala nad chlastem před Evženem…
![]()
Dochodí pololetí v Jihlavě a pak se přestěhují za ní.
Ja se priznam, ze uz sem Ulici od utery nevidela. Od ty doby, co vse dopadlo ruzove s Mareckem, tak uz nemam potrebu koukat. Uz z toho udelali Ordinaci ![]()
Posledni tri sezony to jde od desiti k peti
uz to nema zadny dej. Resi tam kraviny. Ze zacatku to melo svih nebo co.
Překvapilo mě, když teď někdy v posledních dílech (ale možná se teprv budou vysílat) Blanka řekla, že synovi je 18 a dceři 16. Čekala jsem tak 12-14leté děti. Prý se k ní přistěhují v pololetí, aby to vyšlo dobře se školou.
No, v 18ti je syn asi těsně před maturitou, připadá mi úplně mimo, aby v pololetí posledního ročníku střední školy přestupoval jinam. Navíc když vlastně nemusí…
@1Julie píše:
Překvapilo mě, když teď někdy v posledních dílech (ale možná se teprv budou vysílat) Blanka řekla, že synovi je 18 a dceři 16. Čekala jsem tak 12-14leté děti. Prý se k ní přistěhují v pololetí, aby to vyšlo dobře se školou.
No, v 18ti je syn asi těsně před maturitou, připadá mi úplně mimo, aby v pololetí posledního ročníku střední školy přestupoval jinam. Navíc když vlastně nemusí…
A evidentně asi ani nechce za matinkou… Děkuji za vysvětlení. ![]()
@Fíková píše:
Dochodí pololetí v Jihlavě a pak se přestěhují za ní.
Taky děkuji ![]()
@Konnny píše:
@Fíková Aha, tak co tak vyšiluje?
Chápu, že se taky divíš, když jsou to velká děcka s vlastním názorem, že? ![]()
@ivik21 píše:
Chápu, že se taky divíš, když jsou to velká děcka s vlastním názorem, že?
V 19ti bude až v maturitním ročníku, pokud tedy nešel na víceletý gympl.
Navíc může být narozený až na podzim a šel o rok později do školy.
Z?
@Klopotkova píše:
Anebo kdyby chtěly, tak sednou na vlak a dojedou na Svátky, přijede si pro ně , zkrátka jsou velké na to, aby si tohle rozhodnout mohly samy…
@Klopotkova píše:
To nemusí být pravda, jsem sprnová a maturovala jsem v 18. ![]()
@lucka_mac píše:m
To nemusí být pravda, jsem sprnová a maturovala jsem v 18.
Vždyť dnes je povinná 9letá školní docházka, ale pokud jsi chodila na víceleté gymnázium, tak ano, v 18ti letech jsi maturovat mohla a o tom jsem i psala, že pokud chodí na víceleté gymnázium, tak to možné je.
Edit: a taky záleží na tom, zda jsi zažila povinnou 9letou školní docházku.
@renduli píše:
Jojo, myslím, že rakovina děložního čípku.
Ale fakt je na hlavu, jak je čilá a plná fyzických sil týden po náročné operaci.
Známá po operaci nádoru na prsu, už byla 3. den po operaci normálně na procházce se psem, velikým psem, takže delší procházce
Asi to tak někdo prostě má…
@Zuzanec píše:
Známá po operaci nádoru na prsu, už byla 3. den po operaci normálně na procházce se psem, velikým psem, takže delší procházceAsi to tak někdo prostě má…
To je jako po císaři - jako člověk den po operaci neskáče, ale fungovat musí. A to je to opravdu velká břišní operace. Po týdnu si už ani nevzpomeneš, že nějaká operace byla.
@Klopotkova píše:
m
Vždyť dnes je povinná 9letá školní docházka, ale pokud jsi chodila na víceleté gymnázium, tak ano, v 18ti letech jsi maturovat mohla a o tom jsem i psala, že pokud chodí na víceleté gymnázium, tak to možné je.
Edit: a taky záleží na tom, zda jsi zažila povinnou 9letou školní docházku.
Se sestro jsme obe zažily devitiletou zakladku a ona taky srpnova, taky maturovala v 18 a ja slavila 19 v pondeli ve svataku… ![]()