Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
7.12.18 13:10
@Anna766 píše:
@věrasek80 @lucka_mac no holky,to až si tu přečte klopotková,tak s hrůzou uteče.

I za mě 8o :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 13:30

@Iv.Sa. Každý to má prostě jinak. Mně na tom kromě zimy nic nevadí. Předchozí dvě děti jsem téměř nekojila a toto mi vyhovuje daleko víc. :andel:

Edit On spí, já spím a oba jsme spokojení a ráno vyspaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 13:32
@Iv.Sa. píše:
Zkus chvíli chodit v Dušanových botech… Čeho je hodně, toho je příliš. Začíná mi ho být trochu líto, žárlivé scény nedělá a v zoufalství se to snaží nějak konstruktivně řešit. Vlaďky začíná být nějak moc, ani dorty se nedají jíst pořád…

Je mi Dušana líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 13:35

Holky ,připadá mi, že vám jsou všechny nové postavy v Ulici nesympatické a nikdo se vám nelíbí. Dejte jim trošku šanci. Oživení Ulice letos potřebuje, od září je to jedna velká nuda. Mně se náhodou Magda líbí, vypadá to, že tam vnese trošku života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
7.12.18 13:42
@lucka_mac píše:
Je mi Dušana líto. :hug:

Mě vůbec, je to příšernej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 13:47

@SlecnaSally No … je svůj. Vlaďka si ho, ale takového vybrala, vzala si ho. Žijí spolu velkou část života a tohle sbližování se s Tomášem mi vůči Dušanovi přijde hrozně nefér. Tráví raději čas s jiným mužem než doma. Prostě ať je jaký chce, je mi ho líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
7.12.18 13:47
@lucka_mac píše:
Holky ,připadá mi, že vám jsou všechny nové postavy v Ulici nesympatické a nikdo se vám nelíbí. Dejte jim trošku šanci. Oživení Ulice letos potřebuje, od září je to jedna velká nuda. Mně se náhodou Magda líbí, vypadá to, že tam vnese trošku života.

Mně jsou nesympatický i ty stary postavy :mrgreen:

Ne, tak třeba Rybová/Blanka je OK, tato Magda je mi teda hodně nesympatická (asi možná proto, že si vzala mně strašně nesympatickýho Čermáka :lol: ), ale těším se, že to tam trochu rozproudí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
7.12.18 14:00

Neslysela jsem vcera cely hovor Terky s tou spoluzackou, tak nevim, proc je Vam nekterym nesympaticka, ale Vladka…ta proste chvilemi pomaha tchanovi sveho syna, tak zatim mi to nejak neunosne nepripada, ale jeji manzel… Ten snad brbla porad… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 14:19
@Žirafa 69 píše:
Neslysela jsem vcera cely hovor Terky s tou spoluzackou, tak nevim, proc je Vam nekterym nesympaticka, ale Vladka…ta proste chvilemi pomaha tchanovi sveho syna, tak zatim mi to nejak neunosne nepripada, ale jeji manzel… Ten snad brbla porad… :?
Řekla bych, že tolik pomoci kolik mu Vlaďka nabízí Tomáš opravdu nepotřebuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
7.12.18 14:24

@lucka_mac no naše mládě na tom zřejmě nic měnit nebude,že ten je u prsa i půl dne.prostě malý závisláček,tvoje mládě je taky červencový nebo srpnový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
7.12.18 14:32

@Iv.Sa. tak já potřebuji fungovat,takže takto spíme oba dva a jelikož vím u dcery která nebyla kojena co to je za horor stávat co 1a půl hodiny a dělat sunar tak raději budu spát u kojení a věř mi že trhaný spánek při dětech je na nic.Mám tři děti nekojený a dvě kojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
7.12.18 14:52

Ja teda nevim, at je Dušan protiva jaky je, tak se mu nedivim s tou Vladkou. Taky by se mi nelibilo, kdyby mi chlap travil tolik casu s jinou zenskou a delal ji samaritana. Ja sice zarliva nejsem, ale odsud posud. Tohle by bylo i na mě moc. A jakoze to je tchan od myho syna? Vsak jeji to neni nic, takze co. Nerikam pomoct jednou za cas, ale ona je tam vlepena pořád.

Na nove kamaradce mi teda zatim nic moc nevadi. Ale poslouchala jsem ji jen tak mimochodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 15:02

@věrasek80 Malý je sprnový a s prsem to má asi stejně jako to tvoje. Zatím mu to nijak neomezuji, do toho roka a půl ho nechám ať se kojí jak chce a pak bych to pomalu chtěla směřovat jenom na uspávání a spaní. Uvidíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
7.12.18 15:05
@věrasek80 píše:
@Iv.Sa. tak já potřebuji fungovat,takže takto spíme oba dva a jelikož vím u dcery která nebyla kojena co to je za horor stávat co 1a půl hodiny a dělat sunar tak raději budu spát u kojení a věř mi že trhaný spánek při dětech je na nic.Mám tři děti nekojený a dvě kojený.

Mám to podobně i s těmi předchozími dětmi. Mám teda děti tři a první dvě nekojené nebo teda kojené necelého půl roku. A starší vstával do tří let v průměru 6× za noc z nejrůznějších důvodů. Při kojení spím jak já,tak malý. Všichni jsme vyspaní a relativně odpočinutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
7.12.18 15:15

@lucka_mac já mu dám čas do 2let a potom ho postupně odstavím,tak jste jen o něco málo mladší že my jsme taky měli být srpnový ale nakonec je na konci července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí