Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39645
6.12.18 09:54
@Ennny píše:
@Žirafa 69 já jsem takový zimomrivec ,takže já pyžamo ponožky aj svetr na spaní, takže tenhle teploucky overal by se mi hodil ,ale manžel by to nepřežil :lol: :lol:

Tak zas hrozny zimomrivec nejsem,ale ponozky na spani od podzimu do jara mam taky. A exovi to teda nevadilo nikdy.o kdyz si obc.delal srandu. ;)
@boska90 No jeee,v 9.mes.jsi rada,ze jsi. ;) A kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
6.12.18 10:01

@Žirafa 69 jo to jsem. :lol: nechodiciho rocniho caparta věčně poveseneho na krku a buben k tomu, je sranda :lol: .. termin je na Silvestra. Tak snad neporodim na Vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
6.12.18 10:18

@boska90
Jeee,tak to i tak bude peknej vanocni darecek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.12.18 10:18

@boska90 bude to bude 1 miminko 2019 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
6.12.18 10:22
@Ennny píše:
@boska90 bude to bude 1 miminko 2019 :kytka:

Asi chtelas napsat,ze prvni…myslis jako ma emimi,ze? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.12.18 10:31

@Žirafa 69 jojo myslela jsem první :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.12.18 10:55
@Ennny píše:
teď koukám na opakování …já bych ji to pyžamo hned vzala ,mi se strašně libí :oops:

Mně taky

• Citovat
  • Upravit
4615
6.12.18 11:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
6.12.18 11:04
@Ennny píše:
@Žirafa 69 jojo myslela jsem první :oops:

V pohodeee,ja to pochopila i bez tecky. :mavam:

@Klopotkova píše:
Mně taky

No nejsi tu jedina. Vsak nic hroznyho jako (i kdyz v cele te situaci a co tam oni resi kolem,to prislo legracni),ale je to vlastne overal,ne? Takze to chozeni na wc bude asi nepohodlny? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.12.18 11:07

@Žirafa 69 ale ten bonus že je ti teplo a nikdy se ti nic nevytahuje je k nezaplacení :lol: to je jak oblict se do mekoucke deky :oops: ale sním páč vůbec nehrozí že bych to.mohla mít doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
6.12.18 11:10

@Ennny Jo,chapu. Skoro jako tv deka,co? ;)
A prooooc? By se Ti chlap smal ci co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148682
6.12.18 11:12
@Žirafa 69 píše:
No nejsi tu jedina. Vsak nic hroznyho jako (i kdyz v cele te situaci a co tam oni resi kolem,to prislo legracni),ale je to vlastne overal,ne? Takze to chozeni na wc bude asi nepohodlny? :nevim: ;)

Dupačky pro dospělý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.12.18 11:14

@Žirafa 69 kdyby se mi smál to by mi bylo asi fuk,ale on by byl nejradši kdybych spala nahá on už mre jak mám víc jak krátké kalhoty u pyžama :lol: že prý tak má ke mě blíž a když sem prý navlečená jak cibule ,takt k vypadá že se mu stráním.Jako by nevěděl že mi je furt zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
6.12.18 11:22
@Anna766 píše:
Dupačky pro dospělý :D

K necemu podobnemu jsem to vcera prirovnala. Nekdy asi to pohodli a teplicko leckteri uprednostni pred tim,jak to vypada (pro druhe).

@Ennny píše:
@Žirafa 69 kdyby se mi smál to by mi bylo asi fuk,ale on by byl nejradši kdybych spala nahá on už mre jak mám víc jak krátké kalhoty u pyžama :lol: že prý tak má ke mě blíž a když sem prý navlečená jak cibule ,takt k vypadá že se mu stráním.Jako by nevěděl že mi je furt zima :lol:

Jeeeeej…tak to by snad mel pochopit,ne? Ze se stranis …tak neco takovyho by me teda v zivote nenapadlo. :think:
Tak nebudes se prece klepat zimou,neee? Natoz v zime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
6.12.18 11:42
@Ennny píše:
@Žirafa 69 kdyby se mi smál to by mi bylo asi fuk,ale on by byl nejradši kdybych spala nahá on už mre jak mám víc jak krátké kalhoty u pyžama :lol: že prý tak má ke mě blíž a když sem prý navlečená jak cibule ,takt k vypadá že se mu stráním.Jako by nevěděl že mi je furt zima :lol:

A on spí nahý?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí