Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně dneska vyšla snídaně zrovna na Kaštanův projev o přirozenosti vyměšování
Snad poprvé, co tady ten smajlík musím použít ![]()
@Žirafa 69 píše:
Neneee…co jí to koupil za overal?Tak to je opravdu její vkus ty brďo!
Mmch - se s ním nějak maže. proč mu to říká tak opatrně, Já bych tedy to taky řekla,ale spíš ze srandy,ale ne s tím „přízvukem“,že se málem bojím něco říct,ale něco jako „hele,tu vodičku si hleď vyměnit…bodejť bych nespala odpoledne,díky tvýmu chrápání jsem se nevyspala,frajere,haha…ta postel je jen pro tebe nebo co?“,atd. Jako ne rýpání,ale nadšeně rozhodně ne.
Jo a chrápání by pro mě bylo to nejhorší…s mým slabým spánkem..![]()
Mne to přijde divný. Přece tam nespal poprvé. Tak asi chrapal i předtím. A to, že předpokládá, že o něj bude Anča pečovat, tak to mi přijde opravdu ze života.
A co měl za pyžamo? Jak vypadá moderní pyžamo?
Nestíhám sledovat, ale poctive to tu ctu.
@GabinkaCh píše:
Já jsem Procházku nikdy nemusela,připadal mi divnej.Ale když si odmyslím jeho hnusné brýle,měl by pěkné moderní hadry,kratší vlasy tak.......nebyl by vůbec k zahození
Mně přijde, že je dobré oblékaný.
Co jsou moderní hadry?
@Jaa-aa píše:
Scenaristi snad chlastaji ne?![]()
![]()
![]()
Anca s Kastanem ta pyzama
![]()
![]()
![]()
Uaaaaaa, včera jsem nevěřila vlastním očím
to jako vážně někde něco takového lze koupit? Twl, proč to nemáme ještě doma
a ten materiál co mají k dispozici scénáristi bych taky potřebovala ![]()
@Sára 1 No právě, to přece nebyla první noc, tak nemělo být chrápání překvapením. Ale chrápání je veeelkej problém. To pyžamo mi přišlo jako normální flanelový kostkovaný pyžamo, když má rád teplo. Až na tu díru, ta se ale dá u chlapa co žil sám i pochopit.:)
Ja vim teda, ze to pyzamo, neni zrovna sexy, coz ted silene nadrzene Anci primo vadi, ale beze srandy. Mně se to pyzamko fakt libilo, vite jak v tom musi byt teplo
. Ja teda v noci na sobe nesnesu zadne pyzamo, ale kdyby jo, tak tohle vitezi
![]()
@Konnny @boska90
Ja to rano psala a asi neodeslala…ze se mi na nem taky nezda nic divnyho. Normalni flanel.pyzamo. Musi mit triko s kalhotama,aby to jako bylo „moderni“ nebo jak?
Chrapani bych ale nedala. Jako ze vubec.
Mozna ze si rikal,ze red je tam uz doma a tak se uvolnil..? Ale tvrdit,ze nechrapu..jak typicke. Kdyz chrape,ze ho to nevzbudi,tak jasny,ze tvrdi,ze nechrape.
@Konnny píše:
https://www.veryvoga.cz/…5855-g245855
Úžasňákovi? ![]()
@Konnny píše:
https://www.veryvoga.cz/…5855-g245855
Primo „jelení rodinka“. ![]()
Jinak kdyz uz,tak nektere pod tim - triko a kalhoty,ale bez rantlu dole,to ja nerad. Ale overal,co dostala Anca,nee. ![]()
@Žirafa 69 píše:
@Konnny @boska90
Ja to rano psala a asi neodeslala…ze se mi na nem taky nezda nic divnyho. Normalni flanel.pyzamo. Musi mit triko s kalhotama,aby to jako bylo „moderni“ nebo jak?
Chrapani bych ale nedala. Jako ze vubec.
Mozna ze si rikal,ze red je tam uz doma a tak se uvolnil..? Ale tvrdit,ze nechrapu..jak typicke. Kdyz chrape,ze ho to nevzbudi,tak jasny,ze tvrdi,ze nechrape.
Na Tebe to Žaludovo překvápko z výprodeje akce 2 za cenu 1 asi teprve čeká ![]()
Jinak - mám doma na outdoor manekýna, ale flanelová pyžama má rád
Ovšem flanelová, dvoudílná, ne fleecové overálky ![]()
teď koukám na opakování …já bych ji to pyžamo hned vzala ,mi se strašně libí ![]()
@Iv.Sa. píše:
Na Tebe to Žaludovo překvápko z výprodeje akce 2 za cenu 1 asi teprve čeká
Jinak - mám doma na outdoor manekýna, ale flanelová pyžama má rádOvšem flanelová, dvoudílná, ne fleecové overálky
Tak jeste bude dalsi prekvapko,jo? ![]()
Ja taky rada flanel.pyzamo,mam s propinacim kabatkem.
@Ennny píše:
teď koukám na opakování …já bych ji to pyžamo hned vzala ,mi se strašně libí
No proc ne,kazdy rad neco jineho. ![]()
@Žirafa 69 já jsem takový zimomrivec ,takže já pyžamo ponožky aj svetr na spaní, takže tenhle teploucky overal by se mi hodil ,ale manžel by to nepřežil
![]()
@Žirafa 69 tak s tim chrápáním. Ja takx nechrapu!!! A vubec ne ted, kdyz jsem v 9. Mesici. Ne a ne a ne
. Muj se vzdycky tlemi. Ja i syn v postylce si kazdy jedeme tu svou .. jak kdyby rezali metraky a metraky dreva.. ale proste nechrapu!!!
![]()